- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Merhaba erkek olabilir Sağlıkla kavuşunRica etsem yorumlar mısınız 7+2 karından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba erkek olabilir Sağlıkla kavuşunRica etsem yorumlar mısınız 7+2 karından
En zorlandığım üç tahmin listesine net girer bu bebiş annesi evirdim çevirdim yanıltmak da istemediğim için baya bı inceledim karından ultrason ise erkek.Son kararım bu arada ultrason kolunu saginda daha çok gezdirdi değil mi? O detayı Hatirliyosan daha net bişey soyleyebilirim.ama bence erkekSelisay geldi yeni fotoğraflarr
Ahahahahah ahh çocuğumm ne zorsunnn demekkk. Sanki sağ veya ortalardaydı bilemedimhatırlayamıyorum çokk teşekkür ederimmm mutlaka cinsiyet belli olunca yazacağımEn zorlandığım üç tahmin listesine net girer bu bebiş annesi evirdim çevirdim yanıltmak da istemediğim için baya bı inceledim karından ultrason ise erkek.Son kararım bu arada ultrason kolunu saginda daha çok gezdirdi değil mi? O detayı Hatirliyosan daha net bişey soyleyebilirim.ama bence erkek
Maşallah, erkek olabilirBenimkine de bakar mısınız? 10+2 Selisay
Maşallah, erkek olabilir
Allah razı olsun iki oğlum var inşallah hayırlısı ile kızdır diyelimMaşallah, erkek olabilir
Merhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıyla kardesinize sevgiler hayırlı dogumlarSelisay selam canım banada yorum yaparsan çok sevinirim kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason cinsiyeti merak ediyoruz.. sağlıkla gelsin bebişler inşallah Eki Görüntüle 3419352
Ay çok teşekkürler hayırlısı olsun inşallah bir tane oğlu var bakalım bu ne olcak bende kız hissediyorum aslında Rabbim sağlıklı nasip etsin gerisi önemli değilMerhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıyla kardesinize sevgiler hayırlı dogumlar
Sizce benim bebişin cinsiyeti nedir karından ultrasonMerhaba erkek olabilir Sağlıkla kavuşun
Merhaba erkek gibi gördümSizce benim bebişin cinsiyeti nedir karından ultrason
Amin kesinlikle öyle Allah önce sagliklisini sonra gonlunuzdekini nasip etsinAy çok teşekkürler hayırlısı olsun inşallah bir tane oğlu var bakalım bu ne olcak bende kız hissediyorum aslında Rabbim sağlıklı nasip etsin gerisi önemli değil
Merhaba banada bakblrmsnz rca etsemKiz gibi canim
Merhaba erkek gibi gördüm
Merhaba banada bakblrmsnz rca etsem
canım benimkide üst ortadaydı erkek oldu.Kızlar 6hafta 4 gün hatta 2 gün olarak güncellebiliriz dedi doktor. Karından. Sağ tarafımdan baktı. Benim içinde bi yorumda bulunabilir misiniz