- 4 Ocak 2021
- 860
- 533
- 27
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vajinal ultrason mu öyleyse kız benceBizim biraz küçük 5 hafta bize de söyleyin bari biraz riskli benim ki ama teselli olur inş bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vajinal ultrason mu öyleyse kız benceBizim biraz küçük 5 hafta bize de söyleyin bari biraz riskli benim ki ama teselli olur inş bakalım
Merhaba sizinkini tam anlayamadım çok farklı acilar hepsi .. vajinal mı bakıldı karından mı? Yardımcı olmaya çalışıyorum ama tam anlayamadım.Saglikla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba arkadaslar 7 haftalık gebeyimEki Görüntüle 3398802 Eki Görüntüle 3398801
Vajinal evet ama kanamam var 3 gündür düşük riskim devam ediyor kesilmedi Progestan kullanıyorum bakalım nasip inş bişi olmazAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vajinal ultrason mu öyleyse kız bence
Olmaz Allah'ın izniyle kanamasiz hamilelik geçiren mı var kii :)) stres yapmayın benim de öyleydi kanamaya takılıp moral bozunca daha da artiyo, bol dinlenme ve stressiz kafayla atlatılırVajinal evet ama kanamam var 3 gündür düşük riskim devam ediyor kesilmedi Progestan kullanıyorum bakalım nasip inş bişi olmaz
Amin inşOlmaz Allah'ın izniyle kanamasiz hamilelik geçiren mı var kii :)) stres yapmayın benim de öyleydi kanamaya takılıp moral bozunca daha da artiyo, bol dinlenme ve stressiz kafayla atlatılır
Ha bu arada aklıma geldi belki enfeksiyon olabilir hafif ağrınız falan var mıydı bazen idrarda enfeksiyon da kanama yapiyo ama bebeğe bı zararı olmuyo Dr hamileler için ilaçla tedavi ediyolarAmin inş
İdrar testi verdim bi şey çıkmamıştı kanama alanı falan da yoktu nedeni ni bizde bilmiyoruz dedi doktor o korkutmuştu ama nasip bakalımHa bu arada aklıma geldi belki enfeksiyon olabilir hafif ağrınız falan var mıydı bazen idrarda enfeksiyon da kanama yapiyo ama bebeğe bı zararı olmuyo Dr hamileler için ilaçla tedavi ediyolar
Anladım, ondan da olabiliyo o yüzden fikir vermek istedim bebekte bı sıkıntı yoksa sorun yok rahatlayinİdrar testi verdim bi şey çıkmamıştı kanama alanı falan da yoktu nedeni ni bizde bilmiyoruz dedi doktor o korkutmuştu ama nasip bakalım
Teşekkür ederim sağolun inş öyle olurAnladım, ondan da olabiliyo o yüzden fikir vermek istedim bebekte bı sıkıntı yoksa sorun yok rahatlayin
Bende zaten pek anlayamadım her açıdan çekmiş doktorMerhaba sizinkini tam anlayamadım çok farklı acilar hepsi .. vajinal mı bakıldı karından mı? Yardımcı olmaya çalışıyorum ama tam anlayamadım.Saglikla kucağınıza almak nasip olsun
Bu arada karından baktıMerhaba sizinkini tam anlayamadım çok farklı acilar hepsi .. vajinal mı bakıldı karından mı? Yardımcı olmaya çalışıyorum ama tam anlayamadım.Saglikla kucağınıza almak nasip olsun
Amin inş
Canım benimkini de yorumlar mısınız hepsi karından 1. 6+4haftalık 2. 8+5 haftalık 3. 10 haftalık 4. 11+5 haftalıkAllah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah vajinal ultrason mu öyleyse kız bence
Merhaba kız gibi gördüm sağlıkla doğsunCanım benimkini de yorumlar mısınız hepsi karından 1. 6+4haftalık 2. 8+5 haftalık 3. 10 haftalık 4. 11+5 haftalık
Bence erkek sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba kizlar,10 haftalık hamileyim,karından bakıldı sizce cinsiyyet nedir
Eki Görüntüle 3405785
Ay İnşallah erkektir,bir kızım var bir oğlum olsun çok istiyorum,vallahi doğru çıksın size hediye yollamak isterim cani gönülden söylüyorumBence erkek sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Ay çok mutlu oldum göndermiş kadar oldum canım benim Allah bağışlasın kızını, benim de bı kızım var erkek evladı da tatmayi ben de çok istiyorum Allah gonlumuze gore, sağlıklı evlat versinMerhaba kizlar,10 haftalık hamileyim,karından bakıldı sizce cinsiyyet nedir
Eki Görüntüle 3405785
Ay İnşallah erkektir,bir kızım var bir oğlum olsun çok istiyorum,vallahi doğru çıksın size hediye yollamak isterim cani gönülden söylüyorum
Hatta belirtiler yaşıyorum hamilelik şüphem var biliyo musun ve ilk suphelendigimden beri erkek hissediyorum daha hamileliği bile kesin ogrenmemisken cinsoyeti bile hissettim umarım dogrudur hislerimMerhaba kizlar,10 haftalık hamileyim,karından bakıldı sizce cinsiyyet nedir
Eki Görüntüle 3405785
Ay İnşallah erkektir,bir kızım var bir oğlum olsun çok istiyorum,vallahi doğru çıksın size hediye yollamak isterim cani gönülden söylüyorum
Insallah canim hamilesiniz ve ikimizinde bebeği erkek olur,galiba sizinde 1 kızınız var,burcunuz ne?genelde hisleriniz doğru cikarmi?benim usg kağıdıma bebegin konumuna göremi yoksa hislerinize goremi erkek dediniz?Hatta belirtiler yaşıyorum hamilelik şüphem var biliyo musun ve ilk suphelendigimden beri erkek hissediyorum daha hamileliği bile kesin ogrenmemisken cinsoyeti bile hissettim umarım dogrudur hislerim