İnşallah canım sağol güzel dileklerin içinInsallah canim hamilesiniz ve ikimizinde bebeği erkek olur,galiba sizinde 1 kızınız var,burcunuz ne?genelde hisleriniz doğru cikarmi?benim usg kağıdıma bebegin konumuna göremi yoksa hislerinize goremi erkek dediniz?
Anladim canim,bencede ikizler öyleİnşallah canım sağol güzel dileklerin içinburcum ikizler evet hislerim kuvvetlidir her konuda önceden hislerime güvenerek tahmin ederdim baktım bildiğim bebislerin konumuyla da bağlantılı hem konuma hem hislerime bakıyorum diyelim evet bı kızım var 29 aylık
Amin sağol canım valla geç döllenmeden şüpheleniyorum kızımda da öyle olmuştu çünkü.Test yapıyorum da sonradan koyulasan hayalet çizgi cikiyo hesaplarima göre Nisan başında net görünür varsa tâbi.NasipAnladim canim,bencede ikizler öyle,Allah kızını bağışlasın ,bakalım başımıza ne gelecek,gebelik testi yaptirsana bende merak ettim şimdi
Insallah hamilelik haberini duyarız canimAmin sağol canım valla geç döllenmeden şüpheleniyorum kızımda da öyle olmuştu çünkü.Test yapıyorum da sonradan koyulasan hayalet çizgi cikiyo hesaplarima göre Nisan başında net görünür varsa tâbi.Nasip
Merhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah, erkek olabilirKızlar 6hafta 4 gün hatta 2 gün olarak güncellebiliriz dedi doktor. Karından. Sağ tarafımdan baktı. Benim içinde bi yorumda bulunabilir misiniz
Çok teşekkür ederim amin inşallahMerhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah, erkek olabilir
Aynı yere tutunmuş aynı zamanda çekilmiş ultrason resmine baktım şimdi benimki oğlan oldu canım . Sanırım seninki de erkek bu teoriye göre zKızlar 6hafta 4 gün hatta 2 gün olarak güncellebiliriz dedi doktor. Karından. Sağ tarafımdan baktı. Benim içinde bi yorumda bulunabilir misiniz
Teşekkür ederimAynı yere tutunmuş aynı zamanda çekilmiş ultrason resmine baktım şimdi benimki oğlan oldu canım . Sanırım seninki de erkek bu teoriye göre z
Merhaba, ay annesi daha minicik ya bu bebiş maşallah
Evet minişşMerhaba, ay annesi daha minicik ya bu bebiş maşallahyani uzak açıdan gorebilsem daha doğru bı tahminde bulunabilirim aslında ama şuan görebildiğim kadarıyla kız gibi duruyo ama tam emin değilim konumunu net göremiyorum
Tabiki 7 8 haftalik ultrason kagidi varsa at alttan mi ustten mi soyle tahmin yapayim r
Merhaba sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunSelisay canım merhabalar bana bir yorumda bulunabilir misin. Karından ultrason 7+4