Ramzi teorisi doğru mu? Keseye göre cinsiyet tahmini yapar mısınız?

Selisay geldi yeni fotoğraflarr
En zorlandığım üç tahmin listesine net girer bu bebiş annesi evirdim çevirdim yanıltmak da istemediğim için baya bı inceledim karından ultrason ise erkek.Son kararım bu arada ultrason kolunu saginda daha çok gezdirdi değil mi? O detayı Hatirliyosan daha net bişey soyleyebilirim.ama bence erkek

Ahahahahah ahh çocuğumm ne zorsunnn demekkk. Sanki sağ veya ortalardaydı bilemedimhatırlayamıyorum çokk teşekkür ederimmm mutlaka cinsiyet belli olunca yazacağım

Benimkine de bakar mısınız? 10+2 Selisay

Eklentiler

• IMG_20240422_124357.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 45
teori bence doğru değil, benim kızım soldaydı mesela. kanıtlı kız kendisi:)

Bu da 6+2 ikendi karından

Eklentiler

• 17112804719628535810472540490816.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 36
Selisay selam canım banada yorum yaparsan çok sevinirim kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason cinsiyeti merak ediyoruz.. sağlıkla gelsin bebişler inşallah

Selisay selam canım banada yorum yaparsan çok sevinirim kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason cinsiyeti merak ediyoruz.. sağlıkla gelsin bebişler inşallah Eki Görüntüle 3419352
Merhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıyla kardesinize sevgiler hayırlı dogumlar

Merhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıyla kardesinize sevgiler hayırlı dogumlar
Ay çok teşekkürler hayırlısı olsun inşallah bir tane oğlu var bakalım bu ne olcak bende kız hissediyorum aslında Rabbim sağlıklı nasip etsin gerisi önemli değil

Kesinlikle yalan bende kız çıkıyordu. Bürün takvimlerde ramzide falan hatta birine parayla bakıyordu baktırdım kız dedi. Ama erkek bebeğe hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…