Merhaba erkek olabilirRica etsem yorumlar mısınız 7+2 karından
En zorlandığım üç tahmin listesine net girer bu bebiş annesi
AhahahahahEn zorlandığım üç tahmin listesine net girer bu bebiş annesievirdim çevirdim yanıltmak da istemediğim için baya bı inceledim karından ultrason ise erkek.Son kararım bu arada ultrason kolunu saginda daha çok gezdirdi değil mi? O detayı Hatirliyosan daha net bişey soyleyebilirim.ama bence erkek
Maşallah, erkek olabilirBenimkine de bakar mısınız? 10+2Selisay
Maşallah, erkek olabilir
Allah razı olsun iki oğlum varMaşallah, erkek olabilir
Merhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıylaSelisay selam canım banada yorum yaparsan çok sevinirim kardeşimin ultrasonu 6+2 karından ultrason cinsiyeti merak ediyoruz.. sağlıkla gelsin bebişler inşallah Eki Görüntüle 3419352
Ay çok teşekkürler hayırlısı olsun inşallahMerhaba maşallah bu benisimiz de arada kalmış ortada duruyo biraz ama erkek olma olasılığı yüksek görebildiğim kadarıylakardesinize sevgiler hayırlı dogumlar
Sizce benim bebişin cinsiyeti nedir karından ultrasonMerhaba erkek olabilirSağlıkla kavuşun
Merhaba erkek gibi gördümSizce benim bebişin cinsiyeti nedir karından ultrason
Amin kesinlikle öyleAy çok teşekkürler hayırlısı olsun inşallahbir tane oğlu var bakalım bu ne olcak bende kız hissediyorum aslında Rabbim sağlıklı nasip etsin gerisi önemli değil
Merhaba banada bakblrmsnz rca etsemKiz gibi canim
Merhaba erkek gibi gördüm
Merhaba banada bakblrmsnz rca etsem
canım benimkide üst ortadaydı erkek oldu.Kızlar 6hafta 4 gün hatta 2 gün olarak güncellebiliriz dedi doktor. Karından. Sağ tarafımdan baktı. Benim içinde bi yorumda bulunabilir misiniz