Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Gun

Gunaydin tatlimm,uykunu aldin umarim bende uyumakk isttiyorum aksine uyuyamiyorum neden acaba daha erkenmi tatli? Bu arada yardimci olurmusun hamilelik takvimi olusturmak icin?

uyursun sende merak etme cenım:) bende ilk haftalar senin gibiydim annem sen ne biçim hamilesin hiç uyumuyosun diyodu şimdide 24 saat bıraksalar uyurum:) olurum tabi kuzum kullanıcı kontrol panali var oraya tıkla profil düzenle de orda bebeğin tahmini doğum tarihini soruyo oraya bebeğin doğum tarihini yaz kaydet de olucak:)

Saol seastrem sen bebisimin takvim annesisin artik;-) bu arada ben burdan tahmini dogumu buldum ama dr henuz bise solemedi ben gec dollenme diye dusundum ama dr soramadim persembe gittigimde ogrenebilirmiyim acaba?

kese göründükten sonra söyler doktorun tatlım. hatta acele etme minnak yavrun görünsün ondan sonra kesin tarih verir. benim ilk 1 ocak demişti sonra 30 aralık dedi şimdide 28 aralık dedi ama sen 30 aralıkta doğum yapıcakmışsın gibi hesp et dedi doktorum tatlım:)

günaydın arkadaşlar zuzu19 öncelikller tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin ben bir şey sormak istiyorum hamilelik belirtilerin neydi????

Ruyamda bir gogsumden sut geliyordu. Gebelik demekmis ama, 24 saat bebek dusunen birinin boyle bir ruya gormesi cok normal degil mi??

Haklisin. Yok burda 5 hafta diyoda degil yani ben biliyorum. 3+4 benimk.

günaydın arkadaşlar zuzu19 öncelikller tebrik ederim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip etsin ben bir şey sormak istiyorum hamilelik belirtilerin neydi????

Tabikisolerim tatlim,oncelikle tum guzel dileklerine aminn diyorum. Rabbim en kisa zamanda sanada bu heyecani yasatsin... Benim ilk belirtim 6. Hissim... Belki inanmican ama benn hamile kaldigim ana kdr hepsini hatirliyorum veee icime dogdu ama inat gibi ne kanimda ne idrarda cikmadi taki bati 5 gun kalana kdr... Bu arada esime soledim esim bana hicmi hhic inanmadi oda hakli cunku bole belirtiler arada yasiyordum psikolojik olarak. Ama bu baskaydi... Gogus ucunda asiri aci,bariz sislik,ayaklarimda acaip bi yanma sonrada usume hatta titreme tutuyodu dustan sonra... Karnimda gurul gurul sesler ve asiri sislik...hala daha sis ben normalde zayifim ve gobegimin simdiden sismis gibi cikmasini dr sordum regl olamamanin sisligi sorun dgl alissan iyi olur de. Ama uyuyamiyirum suanda gbelkide heyecandan ve alisamamaktan olabilir. Sende varmi herhangi belirti?

çoookkk tşk ederim uykusuzluk haric hepsi var bende de aşırı bir uyku sevdası gözümü zor acıyorum sabah allahım benim bat8/8 acaba idrar testi yapsam cıkarmı ???? güzel dileklerin için tşk ederim bende diyorum sanırım bu sefer hamileyim hissediyorum diyorum eşim inanmıyor önceden de böyle olmuştun diyor ama çok az kaldı belli olur sanırım ben kendime inanamıyorum okadar şiştim ki aynaya bakamıyorum bende zayıfımdır böyle gördükce kendime ne oldu demenden edemiyorum

Idrarda kesinlikle cikmaz kandada 5 gun once cikar ama erken ogrenmenin hic anlami yok bqk bana haftaua gel dei,keseyi gorelim gecmicek zaman simdi... En iyisi bat gununde yap olmassanda 2 gun sonra tekrrarla. Hayirlisi olsun ins.

Idrarda kesinlikle cikmaz kandada 5 gun once cikar ama erken ogrenmenin hic anlami yok bqk bana haftaua gel dei,keseyi gorelim gecmicek zaman simdi... En iyisi bat gununde yap olmassanda 2 gun sonra tekrrarla. Hayirlisi olsun ins.

tşk ederim canım hayırlısı inş bende hamileyimdir. gelmez bana şimdi çarşamba ufff

kızlar merhaba, herkese iyi hafta sonları...
dün doktor muayenemiz vardı. allahıma hamdolsun herşey yolunda şu an. kesemiz büyümüş. doktor bebeği 2 hafta sora göstericem sana dedi. 16 ağustosa gün verdi. kalp atışalarını da dinleyebiliriz dedi o gün geldiğinde.
ama ultrason görüntüsünde siyah kesenin içinde beyaz kanca şeklinde fasulye gibi bi şey görünüyoo. acaba benim minik kuşum mu oo. doktorumuz çok temkinli her ihtimali göz önünde bulundurarak anlatıyo süreci.

aman da aman yeni annemiz hoş gelmişler... canım benim çok sevindimmm. allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah pıt pıt larımızı da duymayı nasip etsin..

Sende hosgeldin tatlim ins.haftaya herseyini gorursun bebisin bende persembe gorcem keseyi insallah... Heyecandan pek soru soramadim dr.a amabu sfer daha cok soru sorabilicem cunku gorebilecek biseyleri. Bana herseyi yasakladi dusuj yaptigim icinde gecmiste,asprin ve progestan verdi. Sanki bana gec dollenme gibi geldi ama bakalim insallah degildir...

öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum inşallah bu ramazan hepinize hayırlara vesile olurda meleklerinizi kucağınıza alırsınız

benim hikayem kısaca şöyle: yumurtlama sorunum vardı tam bir yıl sürdü bir yıl içersinde sadece 3 kere adet oldum oda ilaçlarda hiç kendiliğimden olmamıştım aynı menopozdaki gibiydim en sonunda doktor rahim filmi ve peşinden yumurtlama iğnesi dedi fakat iki ay bekledim bi kere kist vardı doktorum riske atmadı ikincisinde kendisi tatildeydi olmadı o zaman içinde bitkisel çay içtim adet düzenleyici ve yumurta geliştirici (yurt dışından bir ebeden satın aldım) ümidim yoktu ya öylesine tedaviye takviye amaçlı kullanıyordum ama ilk kullanmada işe yaramış doktorum tatilden dönmüştü ve ben adetimi söktürmeye uğraşıyordum biran evvel iğnelerimi yapsın diye derken hamileymişim hiç farkında değildim şu an dünyalar tatlısı kızım tam 5 aylık Allah bu güzel duyguyu herkese yaşatsın

neyse kısacası elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var henüz bir alıcı bulamadım ihtiyacı olana duyrulur ya msjı beğenin yada özelden msj atın anlayayım

Dr yapman ve yapmaman gerekenlerden bahseettimi .yeme icme ile ilgili birseydenbahsettimi anlat hadi

Dr yapman ve yapmaman gerekenlerden bahseettimi .yeme icme ile ilgili birseydenbahsettimi anlat hadi

canim tamamen dogal organik besleneceksin dedi. hazir corba,meyve suyu, et tavukk bulyon aroma ve tatlandiricilar yok dedi. meyve ve sebze mevsiminde tuket cig yedigin herseyi cok guzel yika, kedi kopek kakasindan uzak dur, cig eti eldivensiz elleme dedi. kahve kola cay yasak deil ama tuketmesen ozellikle ilk 3ay iyiymis. en az sabsk aksam bir bardak sut. pilav makarna cok cok az tuket ve protein agirlikli beslen dedi. doktorun soledikler bunlar. bi de tatlim arkadasalarimin dedigi ozellikle ilk uc ay maydonoz,dere otu ve bitki caylari yok.
iste boleee unuttugum bi sey olursa yazarim yine
sen nasilsin nadi gidiiyo
yaww bi de pembemiz nerdeeeee.

Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Bu ara yoğun geçti pek bakamadım. Veeee bebişimle birlikte artık yeni bir okulumuz var:) Şükürler olsun ki evime yakın bir yere çıktı tayinim:)

merhaba kızlar benim adetime 3 4 gün var ben dün meraktan ovulasyon testi yaptım nerdeyse ikiside aynı koyulukta 3 gün önce de yapmıştım biraz daha silikti bida yumurtluyo olamam dimi sizce gebelikle bi alakası olabilir mi ben ovulasyon tetsleride hamileliği gösteriyo diye duymuştum doğru mudur sizce yaşayan yada bilen var mı? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…