Canlarim arkadaslarimm kan sonucumu almadan simarmak yada yakinmak istemedim bide telden baglandigimdan arada cekmiyoo vallahii bundan. Kan sonucumu aldimm kan seviyemm cok iyyi ve bhcg 389,rabbi devamini gostersin ama bu bile beni dook sevineirdi simdi tebriklerim alabilirim iste. Hepinizden allhim razi olsun kucaklarimizi bos birakmasin dusmanimin bile basina vermesin evlatsizligi. Yherkesin gonlundeki neyse karnina onu yerlstirsin rabbim hepinin bu heyecani bu tuhaf korkuyu tadin hemen bu ayyy:-D sizleri cok seviyorum,bana sans getirdiniz rabbimde size guzel baht versin insallahhh aminnn... Hamileyim duam tuttar ben cook dua ettim dua kuru yaptim halaaa yapiyorum:-D. Geleyim belirtilerimee. Gogus ucunda aci sislik,ayaklarda yanma,bir ishal bi kabiz,bi usume bi terleme vucut dengem degisti resmenn.. Ama rabbim beni bununla mujdeledi,birde rahmimde zonklama gibi bi agri vardi sol kasigimdaki agri hala dvm ediyorr. Bu arada ben progestan+bebe aspirini+folik asit aldim bu ay ve tam 28.gun adet olmustum. Etkisi varmidir bilmeem ama sanmam rabbim istedi oldu. Bu bir son dak.golu,bu benim mucizemmm...