Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

zuzucum ben seni tebrik etmedim telaştan
Rabbim sağ salim kucağını doldursun inşallah

Ettin istee;-) insan bazen kendi derdine dusuyor normal. Sen test yaptin mi? Baya da gedcmis. Adet tarihin. Bbelirtin yok mu? Bu aradabenim butun belirtiler mevcuttu hemen anladim hamis oldugumu...

Ettin istee;-) insan bazen kendi derdine dusuyor normal. Sen test yaptin mi? Baya da gedcmis. Adet tarihin. Bbelirtin yok mu? Bu aradabenim butun belirtiler mevcuttu hemen anladim hamis oldugumu...

canım belirtileri oruçlu olmama bağlıyor gibiyim,annemde oruçtanda olabilir yavrum diyor ama ben bilerek bekledim çünkü bundan epey bi zaman öncede böyle olmuştum ama kan tahlilim negatifti değerler düşüktü.
dün iftardan önce eşime gelirken test almasını söyledim sağolsun bikaç tane almış..iftar sonrası yaptım birde sahurda yaptım ama 2.çizgi yok denecek kadar kıl gibiydi her iki testtede..
sabahta kan tahili için gittik bakalım 4 ten sonra belli olur..
ama bu defa çok relaxım geçen seferki gibi gerim gerim gergin değilim:))
olursa Allahtan artık olmazsa çalışmalara aynen devam:))

hayatım ikinci çizgi silikte olsa varsa vhamilesin demnekıtir hadi hayırlısı sonuçların güzel olur inş

hayatım ikinci çizgi silikte olsa varsa vhamilesin demnekıtir hadi hayırlısı sonuçların güzel olur inş

sağol canımm
inşallah öyledir ama daha öncede bu testten evde yapmıştım aynı görüntü yine
anlamadım gitti:S
bakalım kan testi herşeyi açıklayacaktır

Ta kendisii kiskannn hep sen mi bisi eziklicen hee asil sen dur icimdeki cadiyi gosteriyimde gor sen gununu. Kanindaki sabiye dua et taam mii?:-D

hanım hanım ağzını cart diye ayırrım pabucumun hamilesi.o içindeki cadiya söyleee buralrda benim borum öter yaaaaa.sabime laf yok

ayy canım ikinci çizgi çıkmış işte hamilesin sendeee

hayatım ovulasyon takip etmicen adet olduktan sonra hemen ilişkiye güir gün aşırı.bak tutacak bide stres yapma

canım inş güzel hberlerini alırız seninde

hadi hayırlısı olsun canım benim hadi bide senden alalım güzel haber

inşallah arkadaşlar valla kendime dua ettiğim kadar tüm arkadaşlarıma da ediyorum.
Allah hayırlısını versin,geç değil üzülmüyorum ama delice bi istek oldu ..daha evleneli 4.senemiz önümüzde çççookk uzun yol var olması için ama şu bikaç yıl içinde olursa tadından yenmez:)

inş canım allah herkese tattırsın bu güzel mduyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…