- Konu Sahibi pembemasal
-
zuzucum ben seni tebrik etmedim telaştan
Rabbim sağ salim kucağını doldursun inşallah
Ettin istee;-) insan bazen kendi derdine dusuyor normal. Sen test yaptin mi? Baya da gedcmis. Adet tarihin. Bbelirtin yok mu? Bu aradabenim butun belirtiler mevcuttu hemen anladim hamis oldugumu...
canım belirtileri oruçlu olmama bağlıyor gibiyim,annemde oruçtanda olabilir yavrum diyor ama ben bilerek bekledim çünkü bundan epey bi zaman öncede böyle olmuştum ama kan tahlilim negatifti değerler düşüktü.
dün iftardan önce eşime gelirken test almasını söyledim sağolsun bikaç tane almış..iftar sonrası yaptım birde sahurda yaptım ama 2.çizgi yok denecek kadar kıl gibiydi her iki testtede..
sabahta kan tahili için gittik bakalım 4 ten sonra belli olur..
ama bu defa çok relaxım geçen seferki gibi gerim gerim gergin değilim:))
olursa Allahtan artık olmazsa çalışmalara aynen devam:))
hayatım ikinci çizgi silikte olsa varsa vhamilesin demnekıtir hadi hayırlısı sonuçların güzel olur inş
Ta kendisii kiskannnhep sen mi bisi eziklicen hee asil sen dur icimdeki cadiyi gosteriyimde gor sen gununu. Kanindaki sabiye dua et taam mii?:-D
canım belirtileri oruçlu olmama bağlıyor gibiyim,annemde oruçtanda olabilir yavrum diyor ama ben bilerek bekledim çünkü bundan epey bi zaman öncede böyle olmuştum ama kan tahlilim negatifti değerler düşüktü.
dün iftardan önce eşime gelirken test almasını söyledim sağolsun bikaç tane almış..iftar sonrası yaptım birde sahurda yaptım ama 2.çizgi yok denecek kadar kıl gibiydi her iki testtede..
sabahta kan tahili için gittik bakalım 4 ten sonra belli olur..
ama bu defa çok relaxım geçen seferki gibi gerim gerim gergin değilim:))
olursa Allahtan artık olmazsa çalışmalara aynen devam:))
bende bende..inşlh yine boş gebelik değildir..:S
son 2 aydır deli gibi çalışıyoruz meyvesini alma vaktidir diyorum
dünyanın ovülasyon testini aldım işe yaramazlarsa yakarım bu dünyayııııı:))
sabah kan tahlili için gittim 4 ten sonra sonucu doktorum tel açıp bildirecek..oruçlu halde siz yorulmayın dedi sağolsun
hayırlısı bakalım:)
ayy canım ikinci çizgi çıkmış işte hamilesin sendeee
canım yok sanmıyorum yaa(
daha öncede çok aşırı silik haldeydi,koşa koşa kan tahlili yaptırdık negatifti
hayatım testi bi koysana biz bi bakalım
canım çöpte,sahurda çıkarıyoruz çöpleri kapıya
resim çekecektim ama yatınca aklıma geldi
ay dua edin nolur bu defa pozitif olsun doktorum arayacak 4 ten sonra sonucu bildirmeye
canım çöpte,sahurda çıkarıyoruz çöpleri kapıya
resim çekecektim ama yatınca aklıma geldi
ay dua edin nolur bu defa pozitif olsun doktorum arayacak 4 ten sonra sonucu bildirmeye
canım inş güzel hberlerini alırız seninde
hadi hayırlısı olsun canım benim hadi bide senden alalım güzel haber
inşallah arkadaşlar valla kendime dua ettiğim kadar tüm arkadaşlarıma da ediyorum.
Allah hayırlısını versin,geç değil üzülmüyorum ama delice bi istek oldu ..daha evleneli 4.senemiz önümüzde çççookk uzun yol var olması için ama şu bikaç yıl içinde olursa tadından yenmez:)
Elossa canım sen hep çevrimdışı görünüyosun neden??
inş canım allah herkese tattırsın bu güzel mduyguyu
hala aramadı arasammı doktoru ben çatlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?