Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

yaşat bana. aile sıcaklığı yaşat sevin beeni ühüüüü(

Allahım ne çok hamile var burda. tebrik ederim seni de zuzu. Darısı tüm isteyenlerin başına. gerçekten de canım senin şansın olmuş bebişin. sağlıkla al kucağına da inşallah

sizler nasılsınız kızlar. özge annenler gelecekmiş sana doğuma. benimkiler de gelecek nasip olursa ara tatilde. ama annem kalamaz herhalde. işlerinin başlarında durmaları gerekiyor mecburen. haklısın anne başka ya. bi tek annem olsun bana bi şey olmaz diyo ya sertap. valla öyle.

ohhhh beeeeee rahat rahat sevinebiliriz artık :)) canım tekrar hayırlı olsun, bebeğini kucağına alacağın zaman da gelecek inşallah hadi çizelgeni de koy artık :)

arkadaşlar, Elossa yazmıştı hani duaları bebek için, 4 cuma 1000 kez Ya Evvel...
unutmayalım, şu an cuma vakti, sırf bunu yazmak için gelmiştim zuzumun beta değerini de görmüş oldum :)
seviyorum sizi, Rabbim hepimize mucizemizi versin...

ayy sertap ın o reklam şarkısında her zaman gözlerim dolar, çok güzel gerçekten... anne gibisi yok, inşallah biz de anne olacağız Rabbim in izni, hayrı ile... bu arada senin nickini görünce hep aklıma, "aynalar" şarkısı geliyor :) eyletmen beni söyletmen beni aynalar aynaaalarr... neyse cuma vakti dua edeyim ben iyisi :))

evet canım.sürpriz oldu bana. ben de hamilelik nasıl gdiiyor diye sorcaktım sana. bende bulantı yok halsizlik çooookk.

ya o aynalar beni en çok korkutan yabancı korku filmi olduğu için. ve evet sertap zaten beni her şarkısı ile büyüler o reklam da ayrı güzel o yüzden. ama en çok profilo reklamları beni ağlatır. anneler gününe özel yapar reklamları

evet canım.sürpriz oldu bana. ben de hamilelik nasıl gdiiyor diye sorcaktım sana. bende bulantı yok halsizlik çooookk.

benim çok şükür üç gündür bayağı azaldı bulantım. halsizlik uyku hali de yavaş yavaş kalkıyo gibi. ay dua et olmasın bulantın. beni benden aldı o bulantılar. arkadaşım gelir kusarım kocam zaten alıştı o halime:) evle ilgilenemiyorum yemek yapamıyorum. ki kocam öyle alışmış ki benim ev ve yemek konusundaki düzenime adam bi afalladı ne oluyo diye:)))) yani hayatın sıfırlanıyor

yalnız değilsin canım ben de varım..

bende bende..inşlh yine boş gebelik değildir..:S
son 2 aydır deli gibi çalışıyoruz meyvesini alma vaktidir diyorum
dünyanın ovülasyon testini aldım işe yaramazlarsa yakarım bu dünyayııııı:))
sabah kan tahlili için gittim 4 ten sonra sonucu doktorum tel açıp bildirecek..oruçlu halde siz yorulmayın dedi sağolsun
hayırlısı bakalım:)

zuzucum ben seni tebrik etmedim telaştan
Rabbim sağ salim kucağını doldursun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…