- Konu Sahibi pembemasal
-
canım benim geç dllenmeydi. ki seninkide öle görünüyo. benim takvime göre bir hafta geriden geliyo. doktor keseyi görünce net haftayı sölüyo sana.
bacılarım nasılsınız...
geçmişi çok okuyamadım. ama zuzunun haberini algıda seçicilik yakaldım hemen. diğer hamişler nasıl bakalım... yeni belirtiler hisseden arkadaşlar var mı.
ben yoğun bi haftayı geride bırakıyorum. önümüzdeki haftayı da atlattım mı gerisi kolay artıkın. herkes izinden dönüyo yavaş yavaş.
galiba benim mide bulantılarım başlıyo kızlardünden beri midem havada. hele akşam mide bulantısı ile birlikte gözlerim de karardı...
bugün doktor randevum var 16:30. heyecanla akşamı bekliyorum bu gün.
kizlar gunaydin sabaha kdr uyuyamadimm... Heyecan ve korkuuu cok fazla,tam kan sayimi verdim oglen aldim dr gidicem. Yine ayni seyleri yasamaktan cok korkuyorum degerim dusukse yuksellmezse yine die odum kopuyo ama dr soracak bissuru sorum var. Rahatlamam lazimm.. Sat 3 temmuz bi bilen varsa solermi acaba ne kdrliktir? Kandan once belli olurmu bilmiyorum ama... ıcim hic rahat degil esim ve annem biliyo sadece... ınsallah herkese solemeyi nasip eder rabbim...
yaaa benim daha bulantılarım başlamadııı.erkenmi acabA DAHA.AMA HERKES BURNUMA ÇOK KÖTÜ KOKUYOR.SONRA MİĞDEM BULANIYORRR
canım ama yaaa stress yooookkkk, rahatla biraz................
Demek ole evet ben bir hafta oncesinde kan vermistim sifirdi:-D insallah degerim yukselir cok korkuyorum. Peki keseni nezman gordu ilk muayeneden sonra?
canım batımın tarihi 7 gün geçmişti ilk randevumda. doktor 4+2 demiş ve keseyi görmüştü. karından bakmıştı. ama idrara sıkışık olmadığım için tam net görünmedi. bugün idrara sıkışık gidicem daha net görünsün diye. sen de öle git canım.
Sonucumu alip dr bi gidiyim deryaff soss yakinmicamm:-( sey kaca kdr muayene ediyi dr ben 4te gidicem?
heyuecan yok sersem derin derin nefes alll ok
nereye gitceksin canım? 4 te her yerde vardır dr ya geç bir saat değil bence.
Senin izinden gittin heves ettim basima neler geldii:-D tamam sakin relakss bu arada karnim cook agiriyor sende hala oluyomu? Korkiiimm:'(
canım batımın tarihi 7 gün geçmişti ilk randevumda. doktor 4+2 demiş ve keseyi görmüştü. karından bakmıştı. ama idrara sıkışık olmadığım için tam net görünmedi. bugün idrara sıkışık gidicem daha net görünsün diye. sen de öle git canım.
Bencede degil.. Tamam o zmn. Ermeniye agavniye gidicem tatlim ole konusmustuk yaa. Iyi bir kadinmis herkes ole diyo.
merak etme başlar canım hatta başlamaya başlamış bile:)) sen böyle çok heves ediyosun ama benim gibi olursan beni çok iyi anlicaksın tatlım nerden heves ettim ben diceksin
Senin izinden gittin heves ettim basima neler geldii:-D tamam sakin relakss bu arada karnim cook agiriyor sende hala oluyomu? Korkiiimm:'(
lan ne yapıyorsunuz lannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?