- Konu Sahibi pembemasal
-
daha bunlar iyi zamanların:))))) sana güzel bi erol taş gülüşü gönderiyorum:)))) şaka bi yana gerçekten uyku ağrı ve mide bulantısı tavan yapacak. 2 hafta sonra mı gideceksin doktora tekrar
Kızlar benim psikolojim bozuldu sanırım yaHerşeye takıyorum olayları sanki çok kötü şeyler gibi algılıyorum. Aslında kötü şeyler değil ama ben öyle olmasını istemediğim için dünyanın sonu gibi geliyor. Dün oturup 1 saat ağladım.Başım falan da ağrıyor.Siz de böyle hissediyormusunuz?
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam.al yüreğim senin olsun ...... neyse kızlar ,hamile kadınlar, şişkolar, yeni hamile kalanlar sağlık ocağına gidiliyormuş bebek takibi yapılması için sizin b undan haberiniz varmı
Evet hemen bilgilendiriyim... Simdi bigun annemin evini aramislar zuzu hanim kan tahlili vermis hamile oldugunu biliyormusunuz diyor annemde ben numarasini vereyim onu arayin diyor sonra aradilar dediler ki gelin kan tahlillerinizi ve takipleroinizi su mahalladeki bilmem ne dr sizin takibinizi yapacak dedi,.yani kesinlikle bildir cok isine yarayacak.
sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam.al yüreğim senin olsun ...... neyse kızlar ,hamile kadınlar, şişkolar, yeni hamile kalanlar sağlık ocağına gidiliyormuş bebek takibi yapılması için sizin b undan haberiniz varmı
evet canım gidip kayıt yaptırıyosun sonra her ay seni çağırıyolarr:))
Rabbim banadankayit yaptirmayi nasip etsinamiiinnn ya hamile degilsemm ahh ahhh kocam seni bosarim arti psikolojimi bozdun diyorr
hahahaha ah gidi zuzu senin işin zor anacımmm.kocan boşarsa başka bişr koca buylursun.(allah korusun)
Bencede o kaybedr. Ayricaa evet bosarsada durmak yok yola dvjmm
ayyy benim kocam beni boşamasın yoksa ben ölürüm yaaaa.(( 43:
zuzu sende bir rahatsızlık var mıydı hatırlayamadım. bende bir sıkıntı yoktu. beklenen adet tarihinden 3-4 gün öncesinden kahve leke gelmeye başladı. aha dedim regl olcamOzgee hosgeldin nasil geciyo bebisli gunllerin? Yaa bak sana ne sorcam pazar aksami kahve lekem geldi yaa bidahada bise gelmedi,4. Gun hala bisey yok. 9 gun once kan vermistim negatifti ama reglde gelmedi. Sen bole bisey yasamissin anlatsana banaa? Hamile olabilirmiyim ki acaba idrardan cikmaz diede yapmiyorum cunkui gec dollenmedir eger varsaa...?
hmm. anladım. kolaylkk versin allahım bize.önemli olan bol sıvı tüketmek. ilk 3 ay iç organları geliştiği için sebze balık ve bol ceviz vs. yemekte fayda var. obur olmaya gerek yok anlayacağın. ben de bulantı yok çok şükür. sık ama az yiyorum. bol meyve tüketiyorum.midem de bulanmıyo. ama başım dönüyo işte sadece.dışarı çıkamıyorum. korkuyorum düşüp bayılırım diye..Canım sımdı ayın 8 ne randevu aldım dr bakalım bebısımın gelısımı nasıl belkı cınsıyetınıde soyler kımbılıranası gıbı yayarsa herseyını kesın ögrenırız mıde bulantılarım devam edıyor pc basında da duramıyorum cok bısıler yemek ıstıyorum canım ıstemıyo az once ac karnına karpuz yadım sonra gofret yedım sonra mınık bır dılım pıdenın ıcıne 2 tane zeytın attım ooff cok saglıksız beslenıyom sen nasılsın nasıl gıdıyor???
kız irmegana ne olmu.hayatım takmıyom diyon ama sen bu bebek olayına kafayı takmışsın
slm kızlar şu sağlık ocağı olayına kafam takıldı şimdi ben sağlık ocağına gitsem kayıt yaptırsam ne işe yarar ki aile hekiminin bölümü kadın doğum mu ancak genel şeyler söyler bu durumda onlar ne işime yararki zaten onları netten bende görebiliyorum ay çok soru sordum demi ayıptır sötlemesi çok meraklı bi yapım vardır da
amin kızlar inşallah. bir sorum olacak ilişkden sonra yarım saat yatmama rağmen kalkınca dışarı akıyo hatta yatarken bile sızıyo bu hamileliğe engel olur mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?