canim tamamlandi.allah razi olsunNara senin hep okundu demi canım emin olalım okumayan olursa kalanıda yine paylaşalım eksik olmasın benim için duaya başlayan herkese teşekkür ederim Allahım sizinde dualarınızı kabul etsin inşallah
yok canim zorlanmiyorum. bu aydan yararlanmak istiyorum ve bacardi[im kadar okumak. allah razi olsundyg_brk arkadaşımız için okudum. Rabbim niyetini hayırla versin. nara çok okuyorsun eğer zorlanıyorsan söyle canım ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
tamam canım Allah dualarımızı kabul etsin bende bol bol dua etmeye çalışıyorum . Allah senden de razı olsun.yok canim zorlanmiyorum. bu aydan yararlanmak istiyorum ve bacardi[im kadar okumak. allah razi olsun
Tamamladim canim 2962. Dyg_brk icin okumalar basladi.
2 gunde bir kisiye okuruz. bir aya ancak yetisir. her kesden ricam zamaninda okusun.
1. Nara -
2. Dyg_brk -
3. Gulucukgs - haber yok (haber cikamasa listeden cikaracam)
4. Abcde_123 -
5. DeryaDeniz28 -
6. Tuba_21 -
7. Damla 22 -
8. Melisamelisss -
9. Whitepearll -
10. Redvelvetcake -
11. Twettygirl -
12. Suleeeem
13. Gulbera -
14.687403_igt
15. Nara
kizlar Dyg_brk duasi
Kizlar Inşallah 3. Tüp bebek denememi yapacağım temmuzda kısmetse hayırlı sağlıklı analı babalı uzun ömürlü başıbüyün bir evlat ve bide aileme sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum. cümle isteyenlerinde duası kabul olsun inşallah
Whitepearll - annesi listeden ciktiqi icin onun yerine kendimi bir daha ilave edib sona aldim. ben iki kisilik okuyacam
LİSTE ALIMA KAPATILMIŞTIR. KIZLAR YENİ LİSTE BU ŞEKİLDE OLUŞTU VE KİŞİ BAŞI OKUNACAK SAYI 296 DUA SAHİBİ 296+4 ADET OKUYACAK . RABBİM BU RAMAZANDA AÇILAN ELLERİMİZİ , EDİLEN DUALARİMİZİ GERİ ÇEVİRMESİN.AMİN.AMİN.AMİN
insallah hepsinden cevap gelirTamam canım sağol
İnşallah ya ama sonuna kadar okumamız lazım başlayınca yada okumayacak durumda olanında haber vermesi lazıminsallah hepsinden cevap gelir