• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Koca bi kase cacık
Bir kase tarhana çorba
İki mini boy patlıcan (karnıyarık)
7-8 kaşık makarna (ekmek hiç yemedim)

tatlı yedim hem de 1 adet çokoprens ve bir porsiyon yalancı tavukgöğsü

Ayyy ayyy vayy vayy gördün de 69.8 i şımardın di miiii?

Sahurda sana bol su ve küçük bi tabak kfleks+yulaf
Oooooo götürmüşsün tatlıları yine olmadı canım yaa biraz dayan lütfen bak 6 lı rakamları gördük canın tatlı istediginde kafanı dagıt baska seylerle oyalan meyve ye ama tatlı yeme bu hafta senden tatlısız menüler bekliyorum bak ben uzun süredir yemiyorum ramazanın basında yarım güllaç yemiştim baskada yemedim bayrama kadarda yemeyecegim inşallah ayyyy ne cok konustum gece gece :rolleyes:

Canlarim canlarim kuzucuklarim :KK68:
Sizleri nasil ozledim anlatamam, 3 bolumcuk how i met your mother izlemem beni ne hallere koydu, kac gun internetsiz kaldim, anam ne zormuş ya yemek tarifi bakicam, bakamiyorum, esime diyorum ki google'a ardanin mutfagi hunkar begendi yaz bana ciktisini getir iş yerinden :KK53::KK70:

Kizlar ben de bugun tartildim, resmen 200 gram almisim ve 78.3 kiloyum. Olsun, ramazana baslangicimdan az :KK51: he daha iyi olabilirdi ama grip oldum ve ikinci hafta hic spor yapamadim vs vs. Ama en azindan ramazani artiyla kapamamak da bir kardir arkadaslar, dusunun ki metabolizmanin yavasladigi gece saatlerinde yemek yedik, tum gun ac durduk vucut alarma gecti, kitlik var sandi ve iftarda yediklerimizi depolamaya kalkti :KK12: ama biz tum bu dezavantajlara ragmen
''Kilo almadik''
Ramazandan sonra duzenli beslenmeye,
Aksam 7 den sonra hicbir sey yememeye,
Duzenli spora,
Bol su içmeye
Haftada 1 defadan fazla kaçamak yapmamaya
Devam edersek, bu prensiplerle hedeflerimize ulaşmamak icin hicbir sebep yok canlarim.
Uzulmeyelim, inanin objektifim, teselli olsun diye yazmiyorum bunlari.
Buradan uzak kaldigimda kendimi tutmam zor oldu zaten regliydim ve kacirdigim da oldu.
O zaman buranin degerini anladim...
Ve işte geldim burdayim :KK49:

Haydi bakalim canlar, 3 haftayi geride birakarak son haftamiza gelmiş bulunuyoruz.
Ramazan'in son cumasi merhaba dedi bile...
Son hafta da gayret edelim.
Bu hafta hic kacamak yapmayalim :KK5:
Ben simdi listeyi yapmak icin gecmis sayfalara bakacagim.
Haydi bakalim gelsin sahur bildirimleri :KK55::KK19:
Hoşgeldin canımmmm iyi ki geldin

kızlar ben de iftar Menumu yazamadım bu aksam 5 kaşık Kıymalı patates yemeği ve 7 kaşık makarna ve salata yedim . işte buraya kadar herşey çok güzel yine güzel olan minik bi dondurma ama sonra aldı mı beni bi tatlı krizi hadi 1 paket etiform sonra o da yetmedi 1 tane D3 cocostar yedim.. naptin ben naptin naptim:KK17::cry: sahurda 1 bardak süt bana başka da bişey yok .. e daha ne yiyeyim dünyaları mi yiyeyimo_Oo_O

Sizleri nasil ozledim anlatamam, 3 bolumcuk how i met your mother izlemem beni ne hallere koydu, kac gun internetsiz kaldim, anam ne zormuş ya yemek tarifi bakicam, bakamiyorum, esime diyorum ki google'a ardanin mutfagi hunkar begendi yaz bana ciktisini getir iş yerinden :KK53::KK70:

Kizlar ben de bugun tartildim, resmen 200 gram almisim ve 78.3 kiloyum. Olsun, ramazana baslangicimdan az :KK51: he daha iyi olabilirdi ama grip oldum ve ikinci hafta hic spor yapamadim vs vs. Ama en azindan ramazani artiyla kapamamak da bir kardir arkadaslar, dusunun ki metabolizmanin yavasladigi gece saatlerinde yemek yedik, tum gun ac durduk vucut alarma gecti, kitlik var sandi ve iftarda yediklerimizi depolamaya kalkti :KK12: ama biz tum bu dezavantajlara ragmen
''Kilo almadik''
Duzenli spora,
Bol su içmeye
Devam edersek, bu prensiplerle hedeflerimize ulaşmamak icin hicbir sebep yok canlarim.
Buradan uzak kaldigimda kendimi tutmam zor oldu zaten regliydim ve kacirdigim da oldu.

Haydi bakalim canlar, 3 haftayi geride birakarak son haftamiza gelmiş bulunuyoruz.
Hoşgeldin canım özlettin kendini iyi ki geldin:KK68::KK68:.bu arada benim Kilo bildirimim yok canım napcaz?kayınvalidede tartı yok kaldım öle ama bu yüzden dikkat etmemezlik yapmıyorum ancak ramazanda 3. Günü tartılabilcem canım beno_O

ÜYEHedef17.06.201525.06.201502.07.201509.07.2015fark
ayse0212886066,164,664,765+300 gr
demliçay74,778,777,578,178,3+200 gr
deniz36558,664,662,561,761,9+200 gr
gulit_me54,961,559,761,259,9-1,3 kg
kiirmiizi697471,770,169,6-500 gr
elcin5558,556,556,1---
enuref6468,46767,766,4-1,3 kg
kralicem6571,370,870,269,8-400 gr

tablomuzu güncelledim kızlar, kilo veren arkadaşlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum, inanın her birimiz için sanki kendim vermiş gibi seviniyorum.
bu son hafta iftar ve sahurlarda asla kaçamak yapmayalım arkadaşlar...
malum, bayram geliyor, bayramda illa ki tatlıların tadına bakılır, tabi kendini tutabilen olursa alkışı hak eder ;)
o yüzden şimdiden bayram öncesi modumuza girelim.
unutmayın, ramazanda kilo almadık, hepimiz 100 gr bile olsa vermiş olduk üstelik.
ve en önemlisi de
bayramdan sonra kısmetse ben buradayım, devam etmek isteyen arkadaşları bekliyorum :KK19:

Hoşgeldin canım özlettin kendini iyi ki geldin:KK68::KK68:.bu arada benim Kilo bildirimim yok canım napcaz?kayınvalidede tartı yok kaldım öle ama bu yüzden dikkat etmemezlik yapmıyorum ancak ramazanda 3. Günü tartılabilcem canım beno_O
canım önemli olan menünü yazman ve tartılamayacağını açıklaman. bu çok güzel bir nezaket bence :KK68:
hoş bulduk buarada kuzum, ben de çok özledim sizleri, nasıl alışmışım :KK19:

Aynen ikizim hazirliklari yaptik hamd olsun simdi safak sayiyoruz :KK66:
canım benim ya, Rabbim tamamına erdirsin.
Arkadaşlar, biz birkaç ay önce zayıflıcam ile beraber kilo vermeye çalışıyorduk, kendisi 82 kilodan 65'e düştü (güncel kilon sanırım?) tebrik ediyorum, ve inşallah kuğu gibi bir gelin olacak bu ayın sonunda :KK68:

oruca bugün de başlayamadığım için eşime sahur hazırlayıp kendim dokunmadım canlarım :KK51:
cumartesi başlayacağım inşallah...
iftarda 1 kase kabak çorbası
1 orta boy kadar haşlanmış patates
bir parça et
1 kase yoğurt yedim.

canım benim ya, Rabbim tamamına erdirsin.
Arkadaşlar, biz birkaç ay önce zayıflıcam ile beraber kilo vermeye çalışıyözlemişimndisi 82 kilodan 65'e düştü (güncel kilon sanırım?) tebrik ediyorum, ve inşallah kuğu gibi bir gelin olacak bu ayın sonunda :KK68:

AMIN kuzummm cok sagol :KK66: evet kuzun 64.bucukta kaldim :KK66: cunartesi tekrardan baslicam dugune kadar kuzum :KK66: guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim seninle sohbet etmeyi ozlemisim:KK200::KK37:

AMIN kuzummm cok sagol :KK66: evet kuzun 64.bucukta kaldim :KK66: cunartesi tekrardan baslicam dugune kadar kuzum :KK66: guzel sozlerin icin cok tesekkur ederim senjnle sohbet etmeyi ozlemisim:KK200::KK37:
gelinlik provasını kaç kiloda yaptınız canım, çok fark olmasın sonra o_O
rica ederim canım yaa ben de seni özledim, bayadır yoktun.
asıl kilo evlenince alınıyor maalesef. o zaman almamaya dikkat edersen en güzel tedbir o olur :KK68:

gelinlik provasını kaç kiloda yaptınız canım, çok fark olmasın sonra o_O
rica ederim canım yaa ben de seni özledim, bayadır yoktun.
asıl kilo evlenince alınıyor maalesef. o zaman almamaya dikkat edersen en güzel tedbir o olur :KK68:

67yken olcumu verdim kuzum yarinda nasipse gelinlik pravosuna gdiyorum arkasini ipli yaptrdm oyuzden kilo verirsem diye :KK66: aynen kuzum INŞALLAH dikkat edicem cok sagol sen naislin naposun nasil gidio kac kilo verebldn gorusemedik uzun zmndir :KK43:

67yken olcumu verdim kuzum yarinda nasipse gelinlik pravosuna gdiyorum arkasini ipli yaptrdm oyuzden kilo verirsem diye :KK66: aynen kuzum INŞALLAH dikkat edicem cok sagol sen naislin naposun nasil gidio kac kilo verebldn gorusemedik uzun zmndir :KK43:
aa çok iyi düşünmüşsün canım. ben de iyiyim çok şükür, 78,3'üm bugün tartı günümüzdü :KK48: ramazandan sonra devam edeceğim inşallah, buralardayım canım :KK19: aa senden fotoğraf bekliyorum merakla :KK68: bize de motivasyon olur :KK49:

aa çok iyi düşünmüşsün canım. ben de iyiyim çok şükür, 78,3'üm bugün tartı günümüzdü :KK48: ramazandan sonra devam edeceğim inşallah, buralardayım canım :KK19: aa senden fotoğraf bekliyorum merakla :KK68: bize de motivasyon olur :KK49:

Bende dugunden sonra devam edicem kuzum naispse ara ara gelirim;) sana ozelden yollarim ;)

Yaa kesinlikle..
Gün boyu açlık ve davetler misafirler ister istemez çeşit de çok oluyor, yine de ben başlangıçtan bu yana 71.7 imişim şimdi 69.8 yaklaşık 2 kg. vermişim.. Yeterince iyi değil ben de 65 diyodum ben de sınıfta kaldım kiirmiizii kiirmiizii :)
belki de ramazan için fazlaydı isteğimiz?? Olsun kilo almadık ya o da kar;)
olsun canım benim 2 kilo da çok iyi bi rakam . ki biz bu diyeti yapıp birbirimize destek olmasaydik şimdi o kilolarımizin üstüne de koymuş olacaktık. ki kendi adıma söylüyorum kesin 2 3 kilo alacaktim. şimdi en azından vermiş oluyoruz . ki 2 kilo vermiş gibi de değiliz bi de aldıklarımızı hesaba katarak gelin biz onu 4 kilo vermiş iz gibi sayalim :KK66:
Ayyy ne güzel motive esiyorsun sennn:))

''Kilo almadik''
Duzenli spora,
Bol su içmeye

Hoş geldiiinnnn, özledik valla seni;) evet bu hafta çok önemli, birbirimzi daha çok motive etmeliyiz
kızlar ben de iftar Menumu yazamadım bu aksam 5 kaşık Kıymalı patates yemeği ve 7 kaşık makarna ve salata yedim . işte buraya kadar herşey çok güzel yine güzel olan minik bi dondurma ama sonra aldı mı beni bi tatlı krizi hadi 1 paket etiform sonra o da yetmedi 1 tane D3 cocostar yedim.. naptin ben naptin naptim:KK17::cry: sahurda 1 bardak süt bana başka da bişey yok .. e daha ne yiyeyim dünyaları mi yiyeyimo_Oo_O
Etiformdan bir şeyy olmaz ama cocıstar ın kalorisi biraz fazla.. Olsun bu hafta daha da dikkat ederizzz sırun yok;)

Kızlar iftarda 2 kepçe mercimek çorba, 2yk tavuk sote, 1 bardak kendi yaptığım şekerisiz erik suyu. Yürüyüş esnasında kavunlu dondurma..

Sahurda da pideye beyaz peynir koyup tost yaptım. 1 avuç büyüklüğünde 2 dilim yedim. 1 çay kaşığı diabetik çilek reçeli, 5 tane zeytin. Bende böyle şekerler

Kizlar ben sık gelemiyorum dün kilo bildirimide yapmadim ama geçen hafta 56.7 ydim sanirim bugün 55.8 1 kilo verdim nerdeyse ve burda diyeti de sonlandirip kilo almadan bayrami atlatmak büyük hedefim :) başta demlicaykeyfi demlicaykeyfi olmak üzere hepinize teşekkür ederim ramazanin başında 58 dim ve sizin sayenizde tekrar 55 e indim bu bir haftada 800 gr fazlaliktan da kurtuldum mu süper olur :) boy 165 kilo 55.8 :)

Kuzum sen gereken ozelestiriyi yapmişsin ama hazir o onlar basamaginda 6yi gormusken geç bulup tez yitirmek istemiyorsan bitsin artik o tatlilar. Bu hafta menulerde tatli gormek istemiyorum arkadaslar :KK12:
Cunku tatli hakkinizi lutfen bayrama saklayin. Bayramda bir evde hayir deseniz oburunde illa ki bir sekilde tatli yiyeceksiniz, o yuzden son hafta tatli yemeyelim derim ben
Söz! Canımmm çok haklısın! Tatlı yok..

kilo bildirim tablomuzu görünce çok üzüldüm hiç ilerleme yok
sabah 1 küçük salatalık biraz beyaz peynr 1 zeytin ve 1 bardak erik kompostosu
öğle de papatya ekmeğin içi alınmış tavuk koydum neskafeyle onu yerim iş yeinde gizli gizli
su içemiyorum maalesef

Back
X