• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda Sağlıklı Beslenme Günlüğüm

Kızlaaar ben de
Geçen hafta bugün 70.2
Bu hafta 69.8

Çoook yavaş.. çünkü yiyorum.. tok oluyorum.. ama sağlıklı şeyleri seçme çabasındayım.. devam.. devam.. devam..
ķizlar bence ramazan diye de canımiz istiyor bazı şeyleri dayanamiyoruz. ramazandan sonra da devam etcz zaten insallh . hedefe kadar durmak yok..

İnşallah kızlar inşallah.. Ben arada regl oldum ya dengeyi tam anlayamdım. Bu arada resim çıkmamış resime de yükleyeyim. Oil sorunu olduğu için tam anlaşılmıyor 59,9

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 90
  • image.jpg
    image.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 100
ķizlar bence ramazan diye de canımiz istiyor bazı şeyleri dayanamiyoruz. ramazandan sonra da devam etcz zaten insallh . hedefe kadar durmak yok..
Yaa kesinlikle..
Gün boyu açlık ve davetler misafirler ister istemez çeşit de çok oluyor, yine de ben başlangıçtan bu yana 71.7 imişim şimdi 69.8 yaklaşık 2 kg. vermişim.. Yeterince iyi değil ben de 65 diyodum ben de sınıfta kaldım kiirmiizii kiirmiizii :)

Yaa kesinlikle..
Gün boyu açlık ve davetler misafirler ister istemez çeşit de çok oluyor, yine de ben başlangıçtan bu yana 71.7 imişim şimdi 69.8 yaklaşık 2 kg. vermişim.. Yeterince iyi değil ben de 65 diyodum ben de sınıfta kaldım kiirmiizii kiirmiizii :)
olsun canım en azından almadık hatta ne kadar versek kardir napalım ;)

2015-07-09 21.54.34.jpg
kızlar benim kilo bildirimim biraz gec kaldı ama bu saat 16.da çekilmiş bi foto . misafirim vardı anca fırsat buldum. geçen hafta regl olduğum için 67 .7 kilo çıkmistim . Bu hafta o yüzden sanırım daha çok vermişim. şişlikler im mi indi ne ama olsun ben çok mutluyum. -1300 gr . hadi bakalım insallh haftaya kadar 65 i yada 64 u görürüm yaa..

Yaa kesinlikle..
olsun canım benim 2 kilo da çok iyi bi rakam . ki biz bu diyeti yapıp birbirimize destek olmasaydik şimdi o kilolarımizin üstüne de koymuş olacaktık. ki kendi adıma söylüyorum kesin 2 3 kilo alacaktim. şimdi en azından vermiş oluyoruz . ki 2 kilo vermiş gibi de değiliz bi de aldıklarımızı hesaba katarak gelin biz onu 4 kilo vermiş iz gibi sayalim ;)

İyi akşamlar kızlar bugünkü tartı tokadindan sonra ıyi bi ıftar geçirdiğimi düşünüyorum
Bir kepçe anali kızlı corba
Bir kaşık taze fasulye
Bir kaşık eriste makarna
Pide yok şekerli içecek yok belki spordan sonra ufak bi dondurma :KK66:
ahh o dondurma ya ben de dayanamıyorum ... az sonra ben D3 yicm ama az yicm her akşamki nden oldukça az... :)

Eki Görüntüle 1578703
kızlar benim kilo bildirimim biraz gec kaldı ama bu saat 16.da çekilmiş bi foto . misafirim vardı anca fırsat buldum. geçen hafta regl olduğum için 67 .7 kilo çıkmistim . Bu hafta o yüzden sanırım daha çok vermişim. şişlikler im mi indi ne ama olsun ben çok mutluyum. -1300 gr . hadi bakalım insallh haftaya kadar 65 i yada 64 u görürüm yaa..
Tebrikler canım :KK9:

olsun canım benim 2 kilo da çok iyi bi rakam . ki biz bu diyeti yapıp birbirimize destek olmasaydik şimdi o kilolarımizin üstüne de koymuş olacaktık. ki kendi adıma söylüyorum kesin 2 3 kilo alacaktim. şimdi en azından vermiş oluyoruz . ki 2 kilo vermiş gibi de değiliz bi de aldıklarımızı hesaba katarak gelin biz onu 4 kilo vermiş iz gibi sayalim :KK66:
canım yaa çok şekersin..
Haklısın..
Sağlıklı beslenmeye çalıştık, orucuz diye ne bulsak yemedik :)

Benimmmm
3 haziran başlangıcım "Adım Adım 60'a" günlüğümde 72,6
9 temmuz yaklaşık 1 ay sonra buradaki tartıda 69.8
Yani 3 Kilo!!!

Oleyyy yuppiii yavaş olsun ama olsun 68'ler haftaya ki hedef :)

Koca bi kase cacık
Bir kase tarhana çorba
İki mini boy patlıcan (karnıyarık)
7-8 kaşık makarna (ekmek hiç yemedim)

tatlı yedim hem de 1 adet çokoprens ve bir porsiyon yalancı tavukgöğsü

Ayyy ayyy vayy vayy gördün de 69.8 i şımardın di miiii?

Sahurda sana bol su ve küçük bi tabak kfleks+yulaf

Canlarim canlarim kuzucuklarim :KK68:
Sizleri nasil ozledim anlatamam, 3 bolumcuk how i met your mother izlemem beni ne hallere koydu, kac gun internetsiz kaldim, anam ne zormuş ya yemek tarifi bakicam, bakamiyorum, esime diyorum ki google'a ardanin mutfagi hunkar begendi yaz bana ciktisini getir iş yerinden :KK53::KK70:

Kizlar ben de bugun tartildim, resmen 200 gram almisim ve 78.3 kiloyum. Olsun, ramazana baslangicimdan az :KK51: he daha iyi olabilirdi ama grip oldum ve ikinci hafta hic spor yapamadim vs vs. Ama en azindan ramazani artiyla kapamamak da bir kardir arkadaslar, dusunun ki metabolizmanin yavasladigi gece saatlerinde yemek yedik, tum gun ac durduk vucut alarma gecti, kitlik var sandi ve iftarda yediklerimizi depolamaya kalkti :KK12: ama biz tum bu dezavantajlara ragmen
''Kilo almadik''
Ramazandan sonra duzenli beslenmeye,
Aksam 7 den sonra hicbir sey yememeye,
Duzenli spora,
Bol su içmeye
Haftada 1 defadan fazla kaçamak yapmamaya
Devam edersek, bu prensiplerle hedeflerimize ulaşmamak icin hicbir sebep yok canlarim.
Uzulmeyelim, inanin objektifim, teselli olsun diye yazmiyorum bunlari.
Buradan uzak kaldigimda kendimi tutmam zor oldu zaten regliydim ve kacirdigim da oldu.
O zaman buranin degerini anladim...
Ve işte geldim burdayim :KK49:

Haydi bakalim canlar, 3 haftayi geride birakarak son haftamiza gelmiş bulunuyoruz.
Ramazan'in son cumasi merhaba dedi bile...
Son hafta da gayret edelim.
Bu hafta hic kacamak yapmayalim :KK5:
Ben simdi listeyi yapmak icin gecmis sayfalara bakacagim.
Haydi bakalim gelsin sahur bildirimleri :KK55::KK19:

Koca bi kase cacık
Bir kase tarhana çorba
İki mini boy patlıcan (karnıyarık)
7-8 kaşık makarna (ekmek hiç yemedim)

tatlı yedim hem de 1 adet çokoprens ve bir porsiyon yalancı tavukgöğsü

Ayyy ayyy vayy vayy gördün de 69.8 i şımardın di miiii?

Sahurda sana bol su ve küçük bi tabak kfleks+yulaf
Kuzum sen gereken ozelestiriyi yapmişsin ama hazir o onlar basamaginda 6yi gormusken geç bulup tez yitirmek istemiyorsan bitsin artik o tatlilar. Bu hafta menulerde tatli gormek istemiyorum arkadaslar :KK12:
Cunku tatli hakkinizi lutfen bayrama saklayin. Bayramda bir evde hayir deseniz oburunde illa ki bir sekilde tatli yiyeceksiniz, o yuzden son hafta tatli yemeyelim derim ben

Back
X