- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Gümüş,cüm merhaba.canım eliptik bisiklet nasıl sence memnunmusun?bende son 1 aydır araştırıyorum.eliptik mi alsam koşu bandımı diye ama eliptik de karar kıldım.sen hangi marka kullanıyosun ve etkisini gördünmü?cevalarsan mutlu olurum nihilcim :)
ya canım nası anlıyorum seni bilemezsin.sorma bende halsizim hemde hayatımın büyük bölümünde.çünkü akdeniz anemisi taşıcısıyım.hatta bazen kolumu kaldırmayacak kadar halsizlik atakları yaşıyorum ama naparsın iş başa düştü ev cam dolu. temizlikçim de memlekete gitti.silmek şart olunca aldım göze yaptım temizliği.yalnız cidden bittim.teravih namazına bile gitmedim yorgunluktan.1000 adım bari atayım diyodum ama yatsıyı kılınca baktım yorgunum adım atmaktan vazgeçtim.
masaj için kullanılan tens aletlerinden var evde.tensleri göbişime yapıştırdım şu an karın kaslarımı çalıştırıyorum.bi nevi pasif jimnastik.otururken bile çalışmış olayım yoksa içim rahat etmiycek.
bu topik sayesinde valla gaza geldim.buraya yazacağım diye aklımda tutmak için kaç kaşık ne yedim diye bakarken baya kontrolu elime aldım.
hepiniz öpüldünüz kızlar..
bide ben bu siteyi çok seviyorum ya.tanımadığımız halde ne kadar samimiyiz ve içteniz.çok güzel bişi bu
Kızlar yazdıklarımız silinmiş galibaNeyse ben akşam yemeğimi yazayım;
4-5 yemek kaşığı zeytinyağlı fasulye
1 kase çorba
1 dilim tam cavdarli ekmek
15 gr balık
Sahurda da yine kahvaltılık gıdalar tüketirim, onları da yazıcam =)
Evet canım maalesefevet canım 13e gelmiştik ama 11de kaldı 2 sayfa silindi.çok hafif bi menü olmuşama bişey paylaşayım 1 ay diyetisyene gittim verdiği listede 1 kase çorba 1 dilim ekmekle yer değiştirilebiliyordu o yüzden ben çorba içersem ekmek yemiyorum.ama ramazanda da bağırsakları çalıştırmak için lazım böyle lifli ekmekler
bu arada bende yemekten yarım saat sonra 1 tane kuru incir yedim tatlı ihtiyacımı karşılasın diye ve de bağırsak faaliyetleri için.
Bu arada ben 59 kiloyum, yani son tartıldığımda öyleydim, cuma sabahı tekrar tartılır, buraya yazarım, başlangıç kilom olur...Boyum 1.63..Benim olmak istediğim kilo 50, ama tabiki bunu 1 ayda veremem, ramazan sadece bi başlangıç olacak...Ramazanın ilk gününden itibaren iftar ve sahurda yediklerimi yazarım...Katılmak isteyen arkadaşlarla hem muhabbet ederiz sahuru beklerken (ben pek kalkamıyorum, gece 3-4e kadar oturup yiyip yatıyorum), hem birbirimize destek oluruz...
evlenmeden önceki kilom 50, o zamanki fotolara bakınca sanki zayıf değil normal ve gayet güzelmişim diyorum...aslında sıkı olmak da önemli, doğumdan sonra biraz gevşedi sanki benim etler, sezaryen göbeğim ve emzirme sonrası büyümüş ve pörsümüş göğüsleregelifatosh cum ya 50 kilo çok az değilmi?hemen hemen aynıyız. bende 1.62yim 59 kiloyum sen benden 1 cm uzunsun. ideal kilomu diyetisyenim 53-55 arası olduğunu söylemişti.hedefim de 53 benim.
daha önce bende 49-50lerdeyken 34 beden pantolonlar falan feci çirkin duruyodu.kalça ve göğüs fakiri olunuyo o kilodagerçi yaşını bilmiyorum.yaşla alakalı hedefimizi değişyio olabilir. sonuçta umarım hepimiz dilediğimiz kiloya ulaşırız
hoşgeldin arkadaşım...biçoğumuzun olmak istediği kilodasın:) ama yine de yol yakınken önlem almalı, kilolar çoğalınca vermek ve motive olmak da bi o kadar zorhayrlı ramazanlar arkadaşlar.ben de size katılmak istiyorum inşallah devamını getiririm.diyet programı uygulama bana göre değil.kurallara uyamam asla:) 1,57 boyum.53 kiloyum evleneli yaklaşık 2 sene oluyo.evlenmeden önce 50 kiloydum.şuan 533 kilo az gibi ama evlenince insanın iştahı açılıomuş gerçektn.insanın canı herşeyi istio eşiyle bereberken:) hele de eşinizin iştahı çok açıksa.eşim de 73 kiloydu şuan 83kilo.onun daha çok ihtiyacı var zayıflamaya ama niyeti yok daha:) ama ben kararlıyım eski kiloma ulaşmak istiyorum.birde bende tiroid hastalığı var 2 senedir yaklaşık ilaç kullanıyorum.ömür boyu kullancam.hormonlarım şuan normal.ama kendime dikkat etmezsem hastalığım yüzünden kilo vermem zorlaşabir.o ihtimali düşününce zayflamayı daha çok istiyorum.inş hep birlikte hem sevabını değerlendiriz ramazanın. hem de moralimiz yerine gelir.herkese kolay gelsin arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?