- 11 Mart 2010
- 5.252
- 718
- 398
- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
canım benım başlık, diyet günlüklerinin içinde '48 bedenden 38 bedene iniş yolculuğum' . Kendimce yazıyorum öğrendiklerimi belki birilerine bir faydam olur diye..
87 kilodan 63 kiloya düştüm..ama büyük zorluklarla..başardım.. ancak biraz daha vermek istiyorum.. malum araya ramazan girdi..inşallah bu süreci doğru kullanabiliriz..
herkese sevgi ve saygılar..
eger boregın cok yaglı degılse super menu:)
oyyyşşşbugüne kadar hiç dikkat etmedim çatlağa ,selülite , saçıma başıma baktım sadece , kiloya hiç dikkat etmedim ya çekeyim cezamı şimdi :18: acık daha kilo vereyim bakıcam , limonmuş kahveymiş köriymiş ne gelirse sürerim artık :76: leslie ben de yapıyorum 3 mil olandan bi ara günde 3 defa yapmaya kalktım , yığıldım kaldım en sonunda 5 mile ben de başlıyayım bari ,3 kesmiyo artık beni
Yagli degil ve kucuk dilim :) İftarda da cavdar ekmegi yiyecegim :)
kızlar 20 gün sonra memlekete gideceğiz bu tempoyla kaç kilo veririm acaba?hergün yarım saat bisiiklet 2 günde 1 yürüyüş ve dikkat etmeyle 5 kilo verebilirmiyim acaba?evlendiğimde 52 kg dim..öyle olmak isyiyorumm..tavsiyeniz varmı extra neler yapmalıyım bu programla verebilirmiyim 20 günde 5 kilo acilll cevappp:))
bende ramazanda kilo vermek istiyorum...61 lerde uzun sre gezdim hedefim 58 di..hep agzimda diyet yapcam su 3 kiloyuda vermeliyim vardi..ama yavas yavas sinsice aldim 62lerde gezindim..aman dedim 1 kilo fazlam var.5 gunde 5 kilo yapar hemen kurtulurum kendisinden..ama inanirmisiniz sabah basladigim hic bi diyeti aksama kadar sonlandiramadim..uzun sure 62 durdum.sonra arkadaslar durmadan piknik duzenlediler..mangal,her cesit et,lavaslar,bol zeytinyagli patlican salatalari icecekler...bende onmde olunca yiyorum malesef..63 e ciktim o sira zaten cok cabuk kilo alirim..sonra 1 hafta tatile gittik,tatil dediysem denize falan degil,seyahat diyelim..ordada atistirma disardan yeme derken eve geldigimde yani gecen pazartesi tartida 64.9 gordum sabah...birden degil gordugunuz gibi sinsice aldim.61 deyken vermeliyim derken 65 oldum nerdeyse..
simdi aradan 1 hafta gecmis tam olarak.dun iftar oncesi 63.3 ciktim..hedefim 14 agustosa kadar 60 i gormek.
iftarda salata yada yogurtlama cesidi,yanina corba yada sebze yemegi yapiyorum.iftar sahur arasi 1 meyve ve en az 2 lt su iciyorum.iftarda 1-1.5 dilim kadar ekmek basta ayiriyorum sonra kaldiriyorum ekmegi.peynir,zeytin,domates,yumurta,bal vs klasik kahvaltiliklardan yiyorum.ama cok degil yinede.ama hepsinden tadiyorum.bal 2 banim kadar.zeytin 2-3 tane.peynir 1 dilimi gecmeyecek kadar.tas catlasin 2 dilim...aslinda peyniri azaltsam diyorum ama gun boyuda bisey yemiyoruz ki....
bir zamanlar hep dolandigim 62 yi sanki hic goremeycekmis gibi hissediyorum kendimi..
benim en buyik avantahjim bu sene misafirlige gidecek gelecek kimse yok.varda 3 aileyiz.yurt disindayiz.hepimiz bir kere cagirsak 3 iftar olur topu topu.bide kendi kendime karar verdim iftara gitsemde corba salata disinda yemek almaycagim...
maşallah gümüşhüm 5 saat nasıl yapabildin o kadar işi ben çok halsizim 4 gündür
iftar; 3 kaşık semizotu
2 adet kıymalı biber dolması
5 kaşık yeşil biber-domates sotesi
4-5 kaşık kadar yoğurt
2 bardak çay
yarım dilim ekmek
1 zeytin
1 çatal peynir
1 hurma
1 saat sonra; 15 dakika eliptik - 1 saat call
İftardan önce cll yapmak istiyorum ama olmazmış gibi geliyor bilmiyorum. Olur mu sizce?
canımaDeysin; tek şişman beynimiz isimli kilo vermeyi beyinde bitirmeye yarayan bir kitap var-mış. Ne zamandır almak istiyorum,
netten sipariş versem tek kitap için kargo ücreti ödemek istemiyorum
kitapçılara da henüz gidemedim.
motivasyon için kilo verme konulu kitaplara göz gezdirmenin olumlu etkisi oluyor.
Öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?