- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
leslieyi merak ettim bak şimdi bu akşam bulup indireyim bari
iftar menüm;
1 hurma
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
3 tane islim kebabı
3 parça kavun
1 parça karpuz
yağsız 5-6 kaşık salata
youtube da var canım indirmene gerek yok he istersen indir yinedee :) bende vallahi pide yedim yarım pideden bi parça daha az çook az sebze çorbası içtim bideee 1.5 bardak light kola içtim (kolanın yine kalorisi olmadığına güvenerek.s ) biraz çok kaçtı ama 5 mil leslie yaptım belki yerini tutar
canım indiriyorum şu an 4 part halindeymiş buldum.LESLİE SANSONE WALK SLİM FAST START 3 MİLES videosu.hergün hergün zile izle bi dolu kota yer o video yaw.uygulaması kaç dk sürüyo bu leslie 3 mil'in?
valla bugün haberlerde izledim sadece mideye değil her organa zararı var bu kolanın.kalorisi olmasa ne?bi dolu zararı var.yavaş yavaş ilişkinizi kes, terket onu, severek ayrıl olur mu :)))
zero kolanın kalorisi yok ama içinde aspartam(bitkiden elde edilen şeker) olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur.3 mil 45 dakika canım :) internet sınırsız ona güvenerek izliyorum bende canım ya :)bugünden sonra içmiyorum zaten bırakıyoruum :) çokda bağımlısı değilim zatende evde oluncada içmeden yapamıyorum :)
zero kolanın kalorisi yok ama içinde aspartam(bitkiden elde edilen şeker) olduğu için kendisi kilo aldırmaz ama vücuttan atılana kadar onunla birlikte bağırsağa giren her şey "şeker" olarak algılanır ve buna göre hormonlar çalışmaya başlar.Bu da diğer besinlerin depo yapılmasına sebep olur.
zaten tüm karbondioksit bazlı içecekler vücudunda laktik asit tutar. Yani fanta, sprite, cola, seven up gibi. Bu da senin daha çok yorulmana yol açar. Bu yüzden hiç bir sporcu bu tip şeyler içmez, içmemeli.
bu bilgilerden sonra kolya düşmanın gözüyle bakacaksın eminim
Littlebadgirl ben gece 3 Partini indirdim 4.cuyu bu aksam eve gidince indircem. Benimkiler açılıyorsa indirdiğim linki Msj atarım sana.
Sahur menüm;
1 haslanmis yumurta
2 dilim etimek
1 parça peynir
1 domates
Yarım acur
2 fincan sut
Sonrada 1 bardak metabolizma hızlandırıcı cay ictim.
Kızlar aylar sonra ilk kez 56yi gördüm cok mutluyum Allah devamını nasip eder insallah.
canım benim canım yaa.valla öyle insanlar çok moralimizi bozduklarını bile bile yapıyorlar hep.ben bu akşam çok kaçırdım açıkcası.aslında ilk sebze çorbası yyip kalktım masadan 1 de bir litre su içtim babam ve annem tartışınca moralim çok bozuldu üstelik böyle bi gecede..dayanamadım gittim mutfağa yedim de yedim hem ağladım hem yedim.toplam 1065 kalori almışım hesapladım.. ama sonra teravih e gittim orda gitmiştir biraz kalori eve geldim hemen 3 mil leslie yaptım 300 kalori falan gittiyse 765 kalori kalır.o da günlük normal bi kalori.bu moralle bunlarıda yaptım ya pes bana çok kötüyüm ama yinede yapmak istedim sporu.çok sıkıldım herşeyden okuluma dönüp yalnız kalmak istiyorum!!kızlar iki gündür iftara yakın saatte tartılıyorum vee tam 64.00 ım :) hemen güncelledim tabi çizelgemiakşam için kıymalı bamyalı patlıcan yemeği yapıcam şimdi , ama o biraz yağ götürdüğü ve ekmeksiz yiyemediğim için kendime pazı kavurucam bol soğanlı ... yoğurtlar yerim , kıymalı patlıcandan da 2 lokma ekmekle yesem yeter o zaman.... sakın çok yemeyin bu aşkam olur mu , o diyetten sıkıldım diyenler var çok okuyamıyorum ama , sakın vazgeçmeyin . ben eski fotolarıma bakıyorum bi de şimdiki halime , ne kadar kötülük yapmışım kendime diyorum.
bi şey anlatayım da gaza gelin olur mu , biz 3 kişi kalıyoruz evde. birimiz 76 kilo (ben ) , birimiz 89 , birimiz de 1,77 boyla 55 kilo..... o sülün gibi olan arkadaşımızn okuluna gittik bigün kermes vardı , süslü püslü kekler yaptık götürdük..okulundaki öğretmenler de mahalle dedikoducuları gibi .... demişlerki evde yemek olayını nasıl yapıyosunuz siz , ev arkadaşların ne kadar kilolu , sen daha az para ver mutfak için falan demişler....sanki biz kızın önünden alıyoruz , bütün gün durmadan yiyoruz.... nasıl üzülmüştüm bunu duyduğumda.... kızlar kendinzi bu durumlara düşürmeyin lütfen , daha önce aklım nerelerdeymiş diyorum hep ... kendinize kötülük yapmayın bi tabak fazla yemek için...
sahurda yalnızca 1 adet salata yiyorum 3 bardak yeşilçayımı şimdi içtim yaani -70 kalori. 695 kalori formda kalmamı sağlar.kolayıda çöpe attım cıvkı çıkmıştı zaten kaç gündür yarın eski tempooooooo! benim son 25 günüm hedefim 58 be kim tutar beni :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?