- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
tebrik ederim canım insanın istediği kiloyu verebilmesi müthiş birşey olsa gerek:) ne zamandan beri yapıyorsun yani bu 10 kiloyu ne zamanda verdiğini merak ettim...ayrıca bende ramazanın ilk gününden beri yediklerime dikkat ediyorum ara arada pilates yapıyorum ciddi bir incelme oldu ama hala 18 gündür 1 kilo vermişim buna çokkk üzülüyorumkızlarr an itiariyle kilom 66.6 :) nasıl oldu anlamadım. bugün reglimin son günü heralde şişkinlik gitti bilmiyrm nasıl oldu 400 gr gitti birden76,1 le başladım diyete , nerdeyse 10 kilo vermiş bulunuyorum anaa altın çilek yedim ben sabah o mu yaptı acaba amann kiloyu ver sebebini sorma di mi saat 2 gibi jillian yaptım ama 27 dk dayanamadım malesef 23 dk yapabildimm. daha erken bi saatte yapmaya çalışıcam , sıcaktan çatlıcak gibi oluyorum ,yoksa yorgunluktan değil bırakmam.
gümüshümm sahurda biraz fazla kaçırmışsın sankio meyveler yemeğin üstüne yenmeyeymiş iyiymiş. valla ben iftarda karpuz yemeye korkuyorum . ama yiyorum az biraz:26:
bi de o eritme peynirler çok kalorili değil mi ya , ben galetayı bandırıp yerdim eskiden. sonra öğrendim kalori bombasıymış. bi de eritme peynirler genelde iade kaşarlardan , eskimis peynirlerden yapılıyo . dikkat etmek lazım böyle şeylere de, sadece kaloriye de bakmayalım di mien iyisi lor peyniri , en az kalori , en fazla kalsiyum ondaymış kızlar ama az tuzlu bi mihaliç peynirinin yerini hiçbi şey tutamaz kiii
tebrik ederim canım insanın istediği kiloyu verebilmesi müthiş birşey olsa gerek:) ne zamandan beri yapıyorsun yani bu 10 kiloyu ne zamanda verdiğini merak ettim...ayrıca bende ramazanın ilk gününden beri yediklerime dikkat ediyorum ara arada pilates yapıyorum ciddi bir incelme oldu ama hala 18 gündür 1 kilo vermişim buna çokkk üzülüyorum
Kızlar merhaba:) 1 haftadır şehir dışındaydım yazamadım burayaŞimdi okuyorum sayfaları..
Diyete devam ediyorum ama arada kaçamaklarım oluyo maalesefRamazanın kötü yanı bu işte hep tatlılar etrafınızda oluyor, sonra bitaneden bişey olmaz diyip yiyorsunuz. Ama artık 1 tane bile yemicem, aşırı motive oldum. İnşallah kaçamaksız diyetimi sürdürücem :)
Bir de diyete 83.3 olarak basladim, sabahlari 81.4 cikiyorum su an, 2 hafta oldu diyete baslayali. İnsallah ramazan sonunda 79'u gorurum :)
Sahur menum:
1 yumurtalı omlet
3 zeytin
1 kucuk dilim borek
2 kibrit kutusu peynir
Akşam iftar menümü de yazacağım:)
Slm kızlar:)
Dün iftarda kendimi birden bire davette buldum,yediklerimi yazmak bile istemiyorum..Sahurda da bişi yemedim Şaşırtıcı ama bi kac gün önce tartıda 68 den aşağısını göremiyordum bugün 67 gördüm mutlu oldum artık sporuma ve diyetime sıkı sıkı sarılcam yeniden dostlar (Bu arada gittiğim davetteki herkes beni ne çok zayıflamış buldu, tebrik ettiler,o anki yaşadığım his çok güzeldi..İnsanın zayıfladıkça zayıflayası geliyor )
Canımm inşallah:)kiloların gitmesine çok sevindim tatlım.Allah devamını nasip etsin.
maşallah canım bence verdiğin kiloları spora borçlusunn spor ile verdiğin içinde geri alman çok or abartmadığın müddetçe yemeği:)evet canım çok güzel bi şey ama benim daha en az 7 kilo vermem gerekiyo :) ama şu 10 kiloyu vermekti asıl sorun ,gerisi gelir heralde. az da olsa fit olmanın hazzını yaşadım ya daha da mümkün değil yemem içmem ben :) sevgilim de kıskanmış , bu sabah arıyo ben spor yapıyorum diye
her şey, 20 haziran falandı galiba, sevdiğim bi arkadaşmın bizim eve gelmesiyle başladı. ben yapmışım kabaklı bi börek yiyorum . arkadaşım da cillop gibi bi hatun , 1 -2 kilo en fazla bi fazlalığı var. börek ikram ettim bakmadı bile , elma ve yoğurt varsa ver sen bana dedi , şu fazlalıktan kurtulmam lazım çok mutsuzum falan dedi. bi taraftan da yaptığı pilatesi , sporu anlatıyo. o börek dizildi tabi benim boğazıma. boyu benden 2 cm falan kısa , ben 76 kilo olmuşum , kız 56 kilo ve yana yakıla kilo vermeye çalışyo, benim hiç umrumda değil nasıl göründüğüm. böreği elimden bıraktım ve diyete başladım o an . ilk 3 -4 günde 2 kilo gitti hemen. ödem falan attım heralde. yağı - tuzu- şekeri -abur cuburu kestim hemen. evimiz 5. katta asansörü bıraktım. gittim aktara zencefil-zerdeçal -tarçın aldım. yoğurdun içine karıştırıp yedim , midemi küçültmemde çok etkili oldu. pilates yaptım akşamları. otobüsten inebileceğim en son durakkta indim eve gitmek için. başlarda kaçamak çok yaptım ama. neyse bizim seminerler bitti , tatile çıktım 4 gün. baskül ailesi gibi yedk sevgilimle. hiç dikkat etmedim. ama her gün yüzdük. annemlerin yanına döndüğümde 73 kiloydum. sonra çok sıkı bi diyete başladım işte tekrar. ekmek hiç yemiyorum. pirinç lapası , haşlanmış bulgurun içine salatalık ,yoğurt , haşlanmış sebze yedim hep ilk zmaanlar. 70- 71olduğum zaman evde ne yemek varsa az az onlardan ymeye başladım. ama salata yapılıyosa mesela kendime bi kaseye yağsız tuzsuz ayırıyorum öyle yiyorum. karnıyarık varsa yemiyorum mesela. bol bol ayran içtim. ara öğünümü bi meyve yanına 2 yudum sütle yaptım. şimdi ramazan tabi böyle yapamıyorum ama , iftarda az yiyorum.hiç şişirmiyorum karnımı.
tabi spor da yappıyorum ben. 1 temmuzdan beri nerdeyse hergün, 4-5 gün atlamışımdır en çok , leslie 3 mil yapıyorum. ara ara zumba yaptım . jillian yapıyorum 2. leveldeyim. bi de kendi yaptığım bi egzersiz listem var ara ara onu yapıyodum. 4 gündür her sabah yapıyorum 40 dk falan sürüyo. o da çok iyi geldi bana.
vallahi kızlar , şu kendine güvenin yerini hiçbi şey tutamaz. daha 7 kilo vericm inş , ama mutlyum yine de ...
canım zten oruç tutarken belli bir liste tutmaya gerek olmuyor bence mümkünde olmuyor bende iftarda evde ne pişmişse ekmeksiz onu yiyorum sahurda ya 1 yumurta ve süt yada nesfit yiyorum..ya bısey dıycem ben hıc dıyet yapmıyorum sadece sahurda yemıyorum hemen hemen hıcbırsey aksam normal bır kap yemek corba pıde pek yıyemıyorum ıftardan sonra abr cubur yıyemıyorum en fazla dondurma yada az tatlı ve suana kadar tam 3 kg verdım
maşallah canım bence verdiğin kiloları spora borçlusunn spor ile verdiğin içinde geri alman çok or abartmadığın müddetçe yemeği:)
Kızlar regl oldumAma diyeti bozmak yok,menülerinizi ve yazdıklarınızı okuyacağım. Birkaç gün için sahuru sabah kahvaltısına ve iftarı da öğlen/akşam yemeğine çekeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?