- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Sag ol canim, insallah 10 kg-13 kg lost'lari gorurum :)
Ben de sirkeli su ictim ama yemekten sonra iciyorum, ac karnina zararli diye duymustum. Zaten onume gelen herseyi ictim boyle oldum :) Ben en iyisi bildigim yoldan gideyim:)))
Topikte okuduğumda yemekten sonra içip kilo verenler de vardı. Aslında ben de aç karnına zayıflatıyor diye düşünüyorum ama içmek istemiyorum midemi falan deler sonra. Ama böyleyse yemekten sonra da içmemyemekten sonra sirkeli suyu kilo aldırıyor diye duymuştum canım bi araştır istersenn
Canım çok güzel kilo vermişsin bence canın istiyorsa 1-2 tane ye istediğin şeylerden,sonra patlayıp saldırmak daha kötü olabilir. Ben de canım isteyince bi lokma yemem gerektiğini öğrendim çünkü çiğköfte olduğu gün yemedim ve ertesi gün dondurma aldım. Yani onu yiyemediğim için başka bişeyle giderdim boşluğunu. Tadına baksaydım böyle olmıcaktıKızlar bu oruç güzel gidiyo da oruç bitince yemeğe saldırmaktan korkuyorum.Şu az yiyip herşeyden yeme olayı canımı sıkıyor Şimdi evde çok sorun olmuyor meyve ağırlıklı yiyorum ama evden uzakta fast fooda yeniden saldırmaktan ve yeniden eski kiloma dönmekten korkuyorum çünkü daha vucudum alışmadı gibi geliyor zayıflığa zaten hazirandan bu yana 12-13 kilo verdim çok az bi zamanda,yeniden geri dönmek de istemiyorum,birden umutsuzluğa kapıldım ne olacak benim bu halim:18:
Topikte okuduğumda yemekten sonra içip kilo verenler de vardı. Aslında ben de aç karnına zayıflatıyor diye düşünüyorum ama içmek istemiyorum midemi falan deler sonra. Ama böyleyse yemekten sonra da içmem
hadi ben de katılayım aranıza kızlar.benim boy 1.60 57 kiloyum bu kilo da sirf bel ve karın da olduğu için de acayip sinir bozucu.ben de al verciyim.1 gün çok yesem hemen 1 kilo alırım az yesem veriririm o derece yani.ben ilk iftarda maelsef patates kızartması ve köfte yedim.miktarı az olsa da mideme oturdu dedikleri bu olsa gerek.hala karnım bir tuhaf.sahuru çok hafif kahvaltılıklarla yaptım.
benden öyle klasik diyet menüleri beklemeyin herşeyden yerim ama az yerim o hesap.öpüyorum kızlar.
dünkü iftar menüsü
2 kepçe ezogelin çorba
yağsız pişirdiğim 2 adet sigara böreği
2 tane patlıcan 2 tane patates kızartması ( tane dediysek yanlış anlaşılmasın sakın 'parça' diyelim :) ) uzun zamandır yemiyodum çok cm çekti napayım :26:
vee fix menüm olan közlenmiş patlıcanlı salata
1,5 bardak da ayran içtim..
jillian'da 9 . yu yaptım bu sabah.. akşamları da iftardan sonra 3 mil leslie yapıyorum. ama hala 68 kiloyumkasıma kadar 57-58 olup kuzenimin düğününde kalem elbisemle salınabilir miyim sizce
aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz :))))
bu akşamın iftar menüsü şöyleydi;
1 hurma
yarım kase domates çorbası
3 köfte
2 kaşık nohutlu pilav
4 parça karpuz
aslında çorba içtiğim için pilav yemiycektim. dün iftarda çok az yedim canım istemediği için ama bugün çok halsizdim.halsiz kalmamak için yedim.
jilianda nedir biraz fransız kaldım:) umarım istediğimiz kilolara düşebiliriz benimde 6 kilo hedefim çünkü 2 eylülde nişanım var ve ben şişman halimde o elbisenin içinde olmak istemiyorum...bol dua ve destek:)
jilianda nedir biraz fransız kaldım:) umarım istediğimiz kilolara düşebiliriz benimde 6 kilo hedefim çünkü 2 eylülde nişanım var ve ben şişman halimde o elbisenin içinde olmak istemiyorum...bol dua ve destek:)
gumushumm merhaba!
Öncelikle hayırlı ramazanlar. Senden bir konuda yardım almak istiyorum, yeni üyeyim ve mesaj atma şansım yoko yüzden buradan ulaşmak zorunda kaldım sana. Biliyorum bu başlık için uygun değil ama forumda lazer epilasyon için araştırma yapıyorum. Alsancak'ta gittiğin klinikten memnun musun ve sonuç aldın mı bu konuda bana yardımcı olabilir misin? Ben de oraya gitmeyi düşünüyorum ama giden birisinin görüşüne çok ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misin?
Şimdiden çok ama çok teşekkürler..
ne güzel hanımlar az yiyorsunuz ben 10 günde 1 kg aldım metebolizma acayip yavaşladı yediğim ayrıyor 15 saat aç kalıyoruz ama ne yapmalıda hızlandırmalı siz neler yapıyorsunuz az yemek dışında formülleriniz varmı:44:
Selam kızlar :)))
Sahur menümü paylaşıyorum..
Yarım tabak light yoğurtlu makarna
Bi tane de yeşil elma..
İftardan sahura kadar uyumadım 3 litre suyumu ve 2 bardak yeşil çayımı da içtim
dostlar bugün alışverişe çıktım ve bi iki tshirt aldım. sonra bir de baktım ki , bi kaç aydır istediğim o çok tatlı bi mavi varya hani bu sene moda oldu işte o renkten dar paça bi pantolon.aldım elime 38 bedenini şöyle bi üstüme tuttum küçük gibi. dedim alayım da nasıl olsa kilo veriyorum , bi gün girerim içine nasıl olsa.hiç denemeden aldım. eve geldim , bi deniyim dedim, o da neeeee42 beden giyen petunia ya 38 beden pantolon olduuu ay bi sevindim ki sormayın , bu akşam fazladan bi 2 mil yürücem bunu kutlamak için yalnız regl odum ve bugün aşkitomla beraber karışık yağlı mı yağlı bi tost yedim , bilsem o pantolonun olcağını gaza gelir vallaha da yemezdim ay çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?