- Konu Sahibi EgeliFatosh
-
Aynısı bende de oluyor, normal :) Yemeği yedikten sonra doğal olarak fazla çıkıyosun bence asıl kilomuz iftardan önceki.
İradem tavan yaptı vallahi :) esasen canım çok da istemiyor yemek,yememişken yememek en iyisi arkadaşımtatlım baya az yiyiyosun sende hepimiz irademizi sınıyoruz galiba artıkhepimize bravo bence ve büyük alkış
Kızlar mahvoldum dün geceBen adet düzensizliğim için doğum kontrol hapı kullanıyorum o metabolizmayı yavaşlatıyor zaten, ramazan da üstüne gelince daha çok yavaşladı Mecburen müshil aldım yine, önceki gibi. Ama karnıma feci bir ağrı girdi , çıkardım gece Orucum da gitti.. Şu an iyiyim çok şükür ama hala hassas midem. Bundan sonra hayatta içmem o ilacı, mahvetti beni resmen Sabah omlet yedim şu an su içiyorum abartmadan, midem hala hassas
Canım benim adet düzensizliğim sürekli adet oluyormuş gibi olmam, yani düzensiz 2 gün olmuyorum, sonra hafif bir kanama oluyor, acayip bişey yanicanım sakın içme o hapları
inan anlık çözümden başka bi işe yaramazlar sürekli içersen de çok sorunlar yaratabiliryorlar
bende sen gibi adet düzensizliği yaşıyorum
maalesef ama doğum kontrol hapıylada çözemedim.
böyle gidiyo maalesef
en azında geç oluyorum ama oluyorum buna şükür
metabolizmamda inanılmaz yavaş
napcam bende bilmyirıum
şu yiyip yiyip kilo almayan metabolizması uçar gibi çalışan insanlar varya çok gıcık oluyorum:))
çok kıskanıyorum
Canım benim adet düzensizliğim sürekli adet oluyormuş gibi olmam, yani düzensiz 2 gün olmuyorum, sonra hafif bir kanama oluyor, acayip bişey yaniBunları bana doktor verdi kullanalı 3 ay oluyor. Ramazanda çok problem yaptı ama ramazandan önce böyle değildi, yine metabolizmam iyi çalışıyordu.. Ama yok bundan sonra hayatta içmem bu müshili
Hem de hiç sağlıklı değil!umarım düzelirsin ama müsil sinameki vs. bunlar çok fatydalı şeyler değil
şu metabolizma işini de hızlandırsak çok mutlu olıcam
kaderrrrrrrrrrr
Bu arada aklima geldi nar eksisi bana cok iyi geliyordu. Diyetten once mercimek kofteyle yemistim ve tuvalete cikma konusunda problem yasamamistim. Yine nar eksisi yemeye baslayacagim insallah ise yarar.
Sag ol canim, insallah 10 kg-13 kg lost'lari gorurum :)Kilo çizelgesi yapmışsın canım hayırlı olsun
Bende aç karnına elma sirkeli su içiyorum metabolizma için iyi de oluyor
Canım benim adet düzensizliğim sürekli adet oluyormuş gibi olmam, yani düzensiz 2 gün olmuyorum, sonra hafif bir kanama oluyor, acayip bişey yaniBunları bana doktor verdi kullanalı 3 ay oluyor. Ramazanda çok problem yaptı ama ramazandan önce böyle değildi, yine metabolizmam iyi çalışıyordu.. Ama yok bundan sonra hayatta içmem bu müshili
Hayir canim ultrasona girdim bisey cikmadi, doktor da bana dogum kontrol hapi verdi. Ama ona da baktiririm.insülin direncine baktırdın mı canım.bi arkadaşımın da düzensizlii vardı.insülin direnci çıktı.doktor kilo vermesini önerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?