- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi armanselin
sağol canım inşallah mübarek ramazan ayı hazır oruç tutarken bana dua edin iyileşeyim yageçmiş olsun canım hemencecik iyileşirsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım inşallah mübarek ramazan ayı hazır oruç tutarken bana dua edin iyileşeyim yageçmiş olsun canım hemencecik iyileşirsin inşallah![]()
tatlı olarak meyveyi ekleyebilirisin canım özellikle sahurda yada iftardan sonra tatlı ihtiyacın olacak onu karşılaman lazım birde arada az şekerli sütlü tatlı yiyebilirsin ama haftada 2 gün falan mesela o gün meyve yememek şartıyla aklında olsun günler uzun vucudun şeker ihtiyacınıda karşılamak lazım![]()
doğru söylüyosun canım zaten çok fazla saat tutuyoruz oruç her şeyden vitamin almak lazımAyy bişe daha ben dedim ya iftarda çorba salata olur diye annem bugün güveç yapmş onunda vitaminden alayım diye bi kaç çatal aldım yani kızlar demek istediğim her vitaminden tadalım ama azar azar yani çünkü her gün aynı şeyleri uygulamak sağlık açısından olumsuz sonuç doğurabilir
ben iftarda bir kase çorba, bir tabak yemek(ne yemeği varsa), yoğurt veya salata yiyorum. çok canım istediğinde pidenin ucundan biraz kırıp yedim. sahurda bir kase sütle cornflex yiyorum.
sahurda yedıklerin butun gun tutuyormu canım senı
ilaçları pek doğru bulmuyorum ben biliçsiz ilaç kullanımı en kötüsü ki diyetisyen bile vermiş olsa benim diyetisyenimde vermişti ilaç kullanmak istemiyorum dedim bıraktım açıkcası şöyle söyleyim ben en basitinden ağrı kesici ve antibiyotik kullanımından şu an toksik hepatit geçiriyorum ki bademik enfeksiyonumdan zorunlu kullandığım halde ki herkesin kullandığı ve doktorun reçete ettiği bir ilaç olmasına rağmen bünye meselesi karaciğerim gidiyordu az kalsın bende tabiKizlar merhaba bende dunden beri diyetteyim ayrica doktorum bana bi ilac verdi onu kullanmaya basladim. Adini yazmam dogru olur mu bilmiyorum ama t...l diye bi ilac obezite rahatsizliginda kullaniliyor. Su an 80 kiloyum vermem gereken 23 kilo var. Etrafinizda ilac kullanipta kili veren var mi varsa ayda kac kilo verdiler?
Tamamdır canım akşam öenü paylaşımı yaparımselam kızlar buraları boş bırakmayın ben hastalıktan oruç tutamıyorum halbuki çok istiyorum ama bu sene nasip olmayacak galibasizleri takipteyim aktif olalım örnek olalım ayrıca abartmayalım iftarda hadi bakalım neler yapıyorsunuz yazın bize biraz
nerde menüler sporlar kilo bldirimleri
lois3
Feraceli
sekerl
shrylz M morpapatyam
kızlar sanırım siz daha aktifsiniz cuma günleri iftardan 2 saat önce bildirim yapmaya ne dersiniz ben size psikolojik destek takılayım diyorum bakalım kaç kilo vereceksiniz var mısınızhem buraları biraz canlandırmış oluruz hemde nasıl bir yol izliyorsunuz bakarız
![]()
süpersin nasıl gidiyor başlangıçta tartıldın mı ramazanın ilk günkü kilon ve son kilon arası farka bakardıkTamamdır canım akşam öenü paylaşımı yaparım
Evet ilk kilom 80 ramazan bitene kadar 75 olmak istiyorumsüpersin nasıl gidiyor başlangıçta tartıldın mı ramazanın ilk günkü kilon ve son kilon arası farka bakardık![]()