- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
- Konu Sahibi armanselin
tamamdırtamam canım unutmaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamdırtamam canım unutmaa
liste güzelmiş , umarım kendime hakim olup ben de böyle hafif bir şekilde beslenerek kilo vermeye ramazan ayında da devam ederim .. takipte olacağım :)
Harika çok teşekkürler bitanemFeraceli ramazanda burda buluşalım istersen menü paylaşırız burda
ne demek el ele bayrama daha zayıf girebiliriz haftaya buluşuruz hem ne yemek yapsak falan konuşuruz ya takılırız vakit buldukçaHarika çok teşekkürler bitanem
Çok güzEl olur canım unutursam bana fısılda olur mu?ne demek el ele bayrama daha zayıf girebiliriz haftaya buluşuruz hem ne yemek yapsak falan konuşuruz ya takılırız vakit buldukça
tamam haftaya görüşmek üzre kendine iiyi bak bulurum seni benÇok güzEl olur canım unutursam bana fısılda olur mu?
ramazanda akşamları ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapmak istiyorum fikrin nedir canım ?tamamdır
olabilir aslında ama oruçken spor yapmak kas kaybı nedeniymiş suiçemiyorsun falan ya su ve kas kaybı yapıyormuş iftardan sonra 2 3 saat sonra spor yapmak en iyisiymiş hafif yersen birde 3 saat sonra yaparsan mükemmel sonuçlar elde edebilirsin ben geçen sene ebru şallının tv programından videolar yapmıştım 40 dklık bazen olmuyor ama ne kadar yapsan kardırramazanda akşamları ebru şallının 21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsini yapmak istiyorum fikrin nedir canım ?
ben geçen sene iftarda hurma biraz su ve çorbayla başlayıp 15 dk falan bekleyip yemeklere geçmiştim insan doyuyor zaten yapabilirsin rahat olMerhaba,
bu yıl ramazanda çok uzun süre açlık nedeniyle işimiz zor olacak gibi ben ilk defa ramazanda diet yapacağım gözümde büyüyor. Aşkın gözüm dönüyor ve herseye saldırmak istiyorum. Iftardacorba içip 30 dakika bekleme düşüncem var ama nasıl yaparım bilmiyorum
hoşgeldin canım bizde öyle düşünüyoruz tabiki katılabilirsin yanimerhaba, ben de aranıza katılmak istiyorum. boyum 1.64 kilom 61.7 bu kış birden ve nedensiz kilo aldım. vitamin kullandım sanırım ona bağlı. geçen yaz 54 kiloydum. hedefim eski kiloma dönmek. ramazanda en azından 3-4 kilo verebilirsem süper olur. sahurda genelde sütle cornflex yiyorum. ancak iftarda fazla kaçabiliyor. bu forumda birbirimize destek olup, birbirimizi takip edersek motive olup bozmam diyeti diye düşünüyorum.
Şimdi kac kilosun. Ben de ramazan da w yesem de kilo almasam.die düşünür oldum. Planım şimdilik iftardan sonra spor yapmak. Sahurâ kadar oturmak.. sahurda çok yerim ama ben yaaaaaKızlarr merhabalarrrr, bende ramazanda nasıl kilo veririm derken geldim buraya. Bu topiğin diğer listesiyle 5 kilo vermiştim. Ama sonra aa ben verebiliyorum bir kere yiyim diyip kebaplara sarılınca geri aldım hepsini. Her yanım genişledi (
Şimdi bende başlıyorum sizinle. Umarım iyi olur.
Şimdi kac kilosun. Ben de ramazan da w yesem de kilo almasam.die düşünür oldum. Planım şimdilik iftardan sonra spor yapmak. Sahurâ kadar oturmak.. sahurda çok yerim ama ben yaaaaa
Hı benim hedefmis senin kilo. Benim de Boy 163 falan . Ben de spor olarak bisiklet sürüyorum her gün . Ramazan da da iftar sonrası düşünüyorm bakalımBoyum 160 Kilom 56 şuan (((((((((
Spor yapıorum haftanın 3 günü. Bikin programı hareketlerim var hoca hazırladı. onları yapıorum 10 haftalık umarım iyi olur. off uyuz oluyorum kendime yeminle.