şu kayseri yağlamasını ben de istiyorum. Ramazan çıkmadan yapayım bariMerhaba. İftara çorba var. Kaç gündür kızım az yiyor, Onun için Kayseri yağlaması yapacağım iftara, seviyor diye.(Hamuru yoğurdum mayalamak üzere) Yanına turşu, içecek yeterli.
Tatlı olarak ıslak kek istedi yaptım.
Maşallah maşallah ne kadar tatlı!!!Bugün ki menüm
Tarhana çorbası
Etli Pırasa yemeği
Salçalı sarımsaklı makarna
Tatlı kızımdan tül perde tatlısı Eki Görüntüle 3558088
16 buçuk yaşındaharika görünüyor. kızın kaç yaşında canım?
Üstüne rendeleyecegi çikolatayı kardeşine kaptırmış arada bir yapıyor sevdiği şeyleriEllerine sağlık kızının maşallah çok güzel görünüyor
Maşallah maşallah ne kadar tatlı!!!
Sen benim gibi beyaz undan da yapmazsın kesinşu kayseri yağlamasını ben de istiyorum. Ramazan çıkmadan yapayım bari
Bunu ben de denemek istiyorum. Yani meraktan, farklılık olsunHa aklıma gelmişken Kayseri yağlamasını bir keresinde tavuk etini rondodan geçirip onunla da denemişliğim var, öyle de sevdi ev halkı.
Aynen canım, arada farklı tarifler denemeyi seviyoruz. Normalde tavuk etiyle döner, tantuni vs lavaşla beraber güzel oluyor, o mantıkla düşünüp yaptım. Sonuca ben de şaşırmıştım, o kadar güzel sonuç alacağımı bilmiyordum. Benim komşum karnıyarığı da tavukla yaptığını söylemişti ama onu denemem, belki güzel oluyordur ama ben patlıcan ile kıyma uyumunu seviyorum, patlıcanı üzememBunu ben de denemek istiyorum. Yani meraktan, farklılık olsun
Ellerine sağlık canım
Nurlar içinde uyusun inşallah!Yağlama için kullandığım hamurun yarısıyla minik bazlama, pişi yaptım sahura. Eşim ve kızım yediler ama ben yemedim, karşılarında haşlanmış yumurta ile kendimi kandırırken ben
tavuk çorbasıPatlıcan, yeşil ve kırmızı biber dolması , lahana sarması
Şehriyeli yoğurtlu sarımsaklı tavuk çorbası
Mevsim salata
Karışık turşu
Yeşillik (nane, maydanoz,tere,roka, yeşil soğan ve yeşil sarımsak)
Pancar salatası
Kola
ohh ohhhh menüye bakGünaydın günaydın günaydınlar!!!!
Bugün bizde sahur yok. Kızımız uyudu,uyandı,uyudu. Hep yanında beni istedi. Olsun canımız sağ olsun inşallah.
En azından ezandan önce kocacım ilaçlarını yetiştirdi sağ olsun.
Sabahtan okul müdürü kahveye çağırdı. “Kahve içemem ama sohbete gelirim” dedim.
Öğlenden sonra da doktor kontrolüm var. Bugün iftarı kocam düşünsün! Aganın eli öpülmez!!!
İftar menümüz
Tarhana çorbası hazır ocakta.
Lahmacun
Ayran
Ekşili salata
Bol bol su.
Tatlıyı kim denk gelirse alsın!
Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.
Lahmacun için pişirim fırınları yok mu bizim burada tas fırın var her tarafta buyuk nimet hemen hemen herkes evde içini hazırlar fırında pişittirir hatta evde fırında pişen butun yemekleri pişirirler daha uyguna geliyor bizim lahmacunlar kucuk olur fındık lahmacunun bir tık büyüğü ama fındık lahmacun kadar küçük değil.ohh ohhhh menüye bak
lahmacun dışarıdan dimi lalem
evde yapanlar da var da ben pek beceremem bence
herkese günaydınlaaaar
bugün bakıcı teyzemize iftara davetliyiz kadın kadına kocam evde olacak
ne hazırladı bilmiyorum süpriz :)
sahur
bence tost yine (seviyorum)
çay
hurma
kahvaltılıklar
suuuuuu
Yoook nerede ben hiç yapamam ki…ohh ohhhh menüye bak
lahmacun dışarıdan dimi lalem
evde yapanlar da var da ben pek beceremem bence
herkese günaydınlaaaar
bugün bakıcı teyzemize iftara davetliyiz kadın kadına kocam evde olacak
ne hazırladı bilmiyorum süpriz :)
sahur
bence tost yine (seviyorum)
çay
hurma
kahvaltılıklar
suuuuuu
vardır illa ki içini hazırlamaktan bahsetmiştimLahmacun için pişirim fırınları yok mu bizim burada tas fırın var her tarafta buyuk nimet hemen hemen herkes evde içini hazırlar fırında pişittirir hatta evde fırında pişen butun yemekleri pişirirler daha uyguna geliyor bizim lahmacunlar kucuk olur fındık lahmacunun bir tık büyüğü ama fındık lahmacun kadar küçük değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?