Canım uzun zamandır denk gelmiyordukHerkese hayırlı günler
Üç gündür evde kalan yemekleri bitirmeye çalıştık, giderken misafirin yanına da vermeme rağmen bitmedi Ramazan bereketi bu sanırım. Dün akşam ancak temizleyebildik dolabı. Misafirle birlikte diyetimi biraz hırpaladığım için iki gün şişliklerimle uğraştım, yürüyüş ve bol suyla ancak bu sabah normale döndüm, Ramazan da kilo vermek hayal galiba :) yemekleri eşimin canı ne isterse öyle yapıyorum, bu günün menüsünü oluşturdum
Domates çorbası
Etli kuru fasulye
Pilav
Ayran
Turşu
Bitmeyen şekerpare :)
Sahurda kalan pırasalı böreğim var, omlet, kahvaltılık, ceviz ve fındık olur
Herkese hayırlı iftarlar diliyorum
ekleri bu tarafa alabilir miyimTarhana çorbası
Patatesli börek
Kısır
Çiğköfte
Ekler
Mutfağı, yemek yapmayı seviyorsunuz gibi his var içimde.Bugün mutfakta yine iftar mesaisi var!
Menüde Ezo Gelin Çorbası, Hasan Paşa Köftesi, Şehriye Pilavı ve Roka Salatası var. Mis gibi kokular şimdiden evi sardı.
Canım yine sütlaç istedi… Tatlısız olmaz, değil mi?
Oğlumun canı istiyor bir süredirekleri bu tarafa alabilir miyim
Ya ben iftara ev sahibini çağırdım üst katında oturuyor kadın ama yemekteHayırla huzurla gelsin Ramazan
MerhabaYa ben iftara ev sahibini çağırdım üst katında oturuyor kadın ama yemekte
Mercimek çorbası
Sarma
Lahmacun
Et sote
Salata
Tatlı uyarmi yoksa lahmacun iyi gitmez mi
Hem lahmacun hem et sote ikiside ana yemek ya lahmacunu iptal edin ya et soteyi eger et sote yaparsanız yanına pilav yeterli.Lahmacun yaparsanız pilava filan gerek yok.Salata meze tarzı, yeşillik yeterli.Ya ben iftara ev sahibini çağırdım üst katında oturuyor kadın ama yemekte
Mercimek çorbası
Sarma
Lahmacun
Et sote
Salata
Tatlı uyarmi yoksa lahmacun iyi gitmez mi
Teşekkür ederim pilav yapacağım o zamanHem lahmacun hem et sote ikiside ana yemek ya lahmacunu iptal edin ya et soteyi eger et sote yaparsanız yanına pilav yeterli.Lahmacun yaparsanız pilava filan gerek yok.Salata meze tarzı, yeşillik yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?