• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Merhaba. İftara çorba var. Kaç gündür kızım az yiyor, Onun için Kayseri yağlaması yapacağım iftara, seviyor diye.(Hamuru yoğurdum mayalamak üzere) Yanına turşu, içecek yeterli.
Tatlı olarak ıslak kek istedi yaptım.
şu kayseri yağlamasını ben de istiyorum. Ramazan çıkmadan yapayım bari :kk77:

şu kayseri yağlamasını ben de istiyorum. Ramazan çıkmadan yapayım bari :kk77:
Sen benim gibi beyaz undan da yapmazsın kesin🤭Maşallah sağlıklı şeyler tüketiyorsun çoğunlukla. 🧿
Hamurun yarısından 6 lavaştan yaptım, fazlasıyla yetti. Zor gibi görünse de kolay esasında, lavaşları önceden yapıp kurumasın diye beze sardım. Kıymalı harcı da geç saat yapıp sardım soğumasın diye, iftara yakın buluşturdım🤭

Bunu ben de denemek istiyorum. Yani meraktan, farklılık olsun🤗
Ellerine sağlık canım 🥰 ❤️
Aynen canım, arada farklı tarifler denemeyi seviyoruz. Normalde tavuk etiyle döner, tantuni vs lavaşla beraber güzel oluyor, o mantıkla düşünüp yaptım. Sonuca ben de şaşırmıştım, o kadar güzel sonuç alacağımı bilmiyordum. Benim komşum karnıyarığı da tavukla yaptığını söylemişti ama onu denemem, belki güzel oluyordur ama ben patlıcan ile kıyma uyumunu seviyorum, patlıcanı üzemem 🤣

Yağlama için kullandığım hamurun yarısıyla minik bazlama, pişi yaptım sahura. Eşim ve kızım yediler ama ben yemedim, karşılarında haşlanmış yumurta ile kendimi kandırırken ben🤪
korkusuz-korkak-yum.gif

Günaydın günaydın günaydınlar!!!!:spor:

Bugün bizde sahur yok. Kızımız uyudu,uyandı,uyudu. Hep yanında beni istedi. Olsun canımız sağ olsun inşallah.:KK200:

En azından ezandan önce kocacım ilaçlarını yetiştirdi sağ olsun.:KK37:

Sabahtan okul müdürü kahveye çağırdı. “Kahve içemem ama sohbete gelirim” dedim. :cool:

Öğlenden sonra da doktor kontrolüm var. Bugün iftarı kocam düşünsün! Aganın eli öpülmez!!!:anneadayı:

İftar menümüz
Tarhana çorbası hazır ocakta.
Lahmacun :KK73:
Ayran
Ekşili salata
Bol bol su.:temizlik:

Tatlıyı kim denk gelirse alsın!:KK75:

Herkesin ellerine sağlık.:KK74:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK60:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:

Son düzenleme:
Patlıcan, yeşil ve kırmızı biber dolması , lahana sarması
Şehriyeli yoğurtlu sarımsaklı tavuk çorbası
Mevsim salata
Karışık turşu
Yeşillik (nane, maydanoz,tere,roka, yeşil soğan ve yeşil sarımsak)
Pancar salatası
Kola
tavuk çorbası
yeşil sarımsakkk bayılırım bulca
afiyet şeker olsun :):KK200:

Günaydın günaydın günaydınlar!!!!:spor:

Bugün bizde sahur yok. Kızımız uyudu,uyandı,uyudu. Hep yanında beni istedi. Olsun canımız sağ olsun inşallah.:KK200:

En azından ezandan önce kocacım ilaçlarını yetiştirdi sağ olsun.:KK37:

Sabahtan okul müdürü kahveye çağırdı. “Kahve içemem ama sohbete gelirim” dedim. :cool:

Öğlenden sonra da doktor kontrolüm var. Bugün iftarı kocam düşünsün! Aganın eli öpülmez!!!:anneadayı:

İftar menümüz
Tarhana çorbası hazır ocakta.
Lahmacun :KK73:
Ayran
Ekşili salata
Bol bol su.:temizlik:

Tatlıyı kim denk gelirse alsın!:KK75:

Herkesin ellerine sağlık.:KK74:
Allahım olmayanlara versin inşallah.:KK60:
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.:KK68:
ohh ohhhh menüye bak
lahmacun dışarıdan dimi lalem
evde yapanlar da var da ben pek beceremem bence :D

herkese günaydınlaaaar
bugün bakıcı teyzemize iftara davetliyiz kadın kadına kocam evde olacak
ne hazırladı bilmiyorum süpriz :)

sahur
bence tost yine (seviyorum)
çay
hurma
kahvaltılıklar
suuuuuu

ohh ohhhh menüye bak

herkese günaydınlaaaar

sahur
çay
hurma
kahvaltılıklar
suuuuuu
Lahmacun için pişirim fırınları yok mu bizim burada tas fırın var her tarafta buyuk nimet hemen hemen herkes evde içini hazırlar fırında pişittirir hatta evde fırında pişen butun yemekleri pişirirler daha uyguna geliyor bizim lahmacunlar kucuk olur fındık lahmacunun bir tık büyüğü ama fındık lahmacun kadar küçük değil.

ohh ohhhh menüye bak

herkese günaydınlaaaar

sahur
çay
hurma
kahvaltılıklar
suuuuuu
Yoook nerede ben hiç yapamam ki…

İçini bile hazırlayamam. Et,kıyma,tavuk,balık hiç dokunamam.

Yakında bir yer var,kocam gelirken alır sağ olsun inşallah.

Sizlere de afiyet şifa olsun inşallah canım benim.

Lahmacun için pişirim fırınları yok mu bizim burada tas fırın var her tarafta buyuk nimet hemen hemen herkes evde içini hazırlar fırında pişittirir hatta evde fırında pişen butun yemekleri pişirirler daha uyguna geliyor bizim lahmacunlar kucuk olur fındık lahmacunun bir tık büyüğü ama fındık lahmacun kadar küçük değil.
vardır illa ki içini hazırlamaktan bahsetmiştim
benim çocukluğumda annelerimi hazırlardı da dışarıdan alınan lahmacun gibi olmazsı

Back
X