Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Insaallah gorursunuz tatlim
Gun dedigin geliyor , Allah yeterki saglik versin. Ben kizim bebekken Allah im ne zaman kendi istedgm zaman uyuyp istedgm zaman uyanabilecegim derdim .

Amiin amin rabbim hayirli yazilar yazsin evlatlarimiza insallah
Amin inşallah canım benim amin.

Amin inşallah arkadaşım.

Allahım yardımcımız olsun evlatlarımızı layıkıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Merhaba
Bugün sahurda çocuklara mıhlama yaptım. Bazlama vardı.
Kahvaltılıklar, haşlanmış yumurta, meyve
Hayırlı Sahurlar
Afiyet şifa olsun inşallah canım.

Aynı anda uyanmışız,gerçi bizim kız uyandırdı bizi.

Gerçi şu anda yeniden dalsın diye çıt çıkarmadan bekliyorum.

Amiin aynen masallah subhanallah evlatlarimiz icin hep en hayirlisi olsun insallah
Ben de hep kizima ozen gosteriyorum o oruclu oldugu gunlerde . ileride bu gunleri hatirlayacaklar nasipse ...

Kizimla ilgili her guzel sey yasadigimizda bir gun bana bisey olursa o bu gunleri hatirlayacak diye dusunup duygulaniyorum

Küçükken yedirmek için uğraştığımız gibi şimdi de sahurda uğraşıyoruz, az yedin 1 lokma şundan ye, bundan da ye diye diye. Benim kızın sahurda canı hiçbirşey istemiyor Mercimek çorbasını yiyor, olmadı yine yapayım bari.

Gunaydin
Dün iftarda önceki gün davette kalan tarhana çorbası , biber kızartması, patates salatası bide mutebbel denen mezeden vardı.onlarla iftar ettik hepsinden azar azar kalmisti.bitti hepsi.
Bugün yine işteyim. Aksama ne yetisirse o
Ya kahvaltı ya makana olur

Günaydın
Dün iftarda;
Domates çorba
Meyhaneli tavuk haşlama
Kuru patlıcan biber dolması
Mevsim salata, kayısı hoşafı vardı.

Bugün eşim olmayacak iftarda o nedenle;
Dünden domates çorbası
Fırında somon balığı
Roka, tere vs. Ve kayısı hoşafı

günaydın
dün gece eşime sahurda yumurta kaynattım.
çay meyve suyu kahvaltı.

bu akşam da tekim menüm makarna turşu ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…