doğada yetişen küçük küçük elma çeşidi. marmelatı yöresel pazara gelmişti aldım. çok lezzetli ve tatlı olduğu için içinde ayrıca şeker yok.Yabani elma nedir
doğum günün kutlu olsun canımİyi akşamlar. Bugünkü menüde
Mercimek çorbası
Biftek kızartma
Fırında soslu karnıbahar, patates
Fakat benim canım sıcak Ramazan pidesi ve Kahvaltılık istedi daha onlardan yedim
Tatlı olarak yaş pasta(doğum günümdü bugün)
Eşim seviyorum diye fıstıklı burma da almış nomıssız kalori zehirlenmesi yaşayacağım
Sahura karar değiştirmezsen tava böreği ve Kahvaltılık düşünüyorum. Ben susarım diye korktuğumdan fazla bir şey yemiyorum sahurda. Hergexe 1 tane haşlanmış yumurta, domates, ve çay içiyorum.
Hayırlı akşamlar
İftar için bol soğanlı kiymali mantar kavurma
Sarmisakli yoğurtlu eriste
Tarhana corbasi
Yeşillik (tere , yesil sogan)
Şekerpare dondurma
Ve tabikiiii cay
Mis gibi menü, daha ne olsun.Hafta içi iftara hiç yetisemiyorum. Ezan okundugunda yemekler hala pişiyor oluyor ama bundan daha basiti de yok zaten.
çalışınca öyle oluyor. işten erken çıkma durumu olmuyor mu Ramazanda? bazı resmi işyerleri veya özel işyerleri özellikle bayanlara biraz tolerans gösteriyor. siz de yok mu?Hafta içi iftara hiç yetisemiyorum. Ezan okundugunda yemekler hala pişiyor oluyor ama bundan daha basiti de yok zaten.
çalışınca öyle oluyor. işten erken çıkma durumu olmuyor mu Ramazanda? bazı resmi işyerleri veya özel işyerleri özellikle bayanlara biraz tolerans gösteriyor. siz de yok mu
Teşekkür ederim sagolasinMis gibi menü, daha ne olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?