Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

Bugünkü menüm
-Mercimek çorbası (kızımın neredeyse tek sevdiği çorba)
-Patatesli, havuçlu karnıbahar yemeği(dünden parçalanmış karnıbahar artmıştı)
-Tavuk şiniitzel
-Salata
-Ev yapımı Ramazan pidesi

Tatlı olarak dünden yaş pasta ve burma kadayıf var
Bugün biraz susadım, yarın iftara davetliyim,halılar yıkandı tek tek yıkarım diye düşündüm ama bugün susayınca da emin olamadım yıkasam mı yıkamam mı diye

Bugünku menu
Kuru fasulye pilav cacık
Tavuklu şehriye çorba
Birazdan bal kabakli cheesecake (dışarıdan aldım) ve Türk kahvesi (günün en sevdiğim saati)
Herkese afiyet olsun
Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin

Yabani elma nedir
doğada yetişen küçük küçük elma çeşidi. marmelatı yöresel pazara gelmişti aldım. çok lezzetli ve tatlı olduğu için içinde ayrıca şeker yok.

Mineral bakımından zengin bir meyve. içinde potasyum, manganez, magnezyum, fosfor, demir, çinko gibi elementler var. dolayısıyla böbrek rahatsızlıklarına karşı da vücutla beraber savaşıp ve böbreklerin temizlenmesinde rol oynarmış.

doğum günün kutlu olsun canım

sahur;
keçi peynirli omlet
kaşar peyniri
zeytin çeşitleri, ceviz
domates, yeşil biber
çekirdekli tohumlu siyez ekmeği

iftar; (pideler geçen günden kalanlar. fazla yapmıştık dolaba kaldırmıştık)
ev yapımı otlu peynirli kaşarlı pide
ev yapımı kıymalı pide
domates, salatalık, biber
çay
yoğurt

ara;
tadelle
çekirdek
çay

Hafta içi iftara hiç yetisemiyorum. Ezan okundugunda yemekler hala pişiyor oluyor ama bundan daha basiti de yok zaten.
çalışınca öyle oluyor. işten erken çıkma durumu olmuyor mu Ramazanda? bazı resmi işyerleri veya özel işyerleri özellikle bayanlara biraz tolerans gösteriyor. siz de yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…