Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2025)

sahur;
sucuklu kaşarlı omlet
kaşar peyniri, zeytin çeşitleri
ceviz
domates, yeşil biber
çekirdekli karışık unlu ekmek

iftar;
mısır çorbası
kıymalı yumurtalı ıspanak
domates, salatalık, yeşil biber
ev yoğurdu

ara;
hindistancevizli sütlü irmik tatlısı
çekirdek
hindiba kahvesi

hayırlı olsun. emekliliğiniz afiyetle, huzurla, sağlıkla geçsin inşallah Rabbim vakti geldiğinde hayrlısyla cümlemize nasip etsin

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Bugün iftarda
Yoğurtlu semizotu çorbası
Peynirli Pide ( iç hazırlayıp fırına gönderdim) çocuklar istediler
Dünden ıslak kek
Sütlü kadayıf tatlısı
Hayırlı İftarlar
benim de bu ara canım pide istiyor. bakayım belki yarın akşama planlarım

Hayirli aksamlar kizlar Allah kabul etsin
Sevgili Laale hayirli olsun emekliliginn

Bu aksam iftara sebzesiz sade mercimek corbasi yaptim
Firinda tavuk kanat ve kizim kanat yemiyor diye tavuk sis karisik , yanina da pilav yapmistim.

Komsudan et sote ve nohut geldi Allah razi olsun . Ama onlari artik yarina biraktim.
Yarin bugunden kalanlara belki bi yogurtlu meze eklerim yeterli olacaktir diye dusunuyorum.

Hayırlı günler herkese

Bu akşamki iftar menüm;

Yayla çorbası
Domates soslu köfte
Yeşil salata
Pirinç pilavı
Muhallebili etimek tatlısı
Yasemin dün annene yemeğe gitmiştin, yemekler hep bitti mi? Kural odur ki artan yemeklerden anneler verir, ertesi güne veya geceye yenilir

Hayırlı olsun. Senin adına da evladın adına da sevindim.Rabbim güzel günlerde yemeyi nasip etsin. Yaşıtmışız seninle

Hayırlı uğurlu olsun darısı bizlere olsun insallah

Hayırlı olsun Lale'cimEmekli olmuşsun
İnşallah her şey istediğiniz gibi olsun
Senin ne kadar sosyal ve sevilen biri olduğunu bizde biliyoruz Öylesin maşallah
Hayırlı İftarlar

Laale hayırlı olsun sizin adınıza sevindim.

Laale hayırlı uğurlu olsun rabbim ağız tadıyla yemeği nasib etsin.

hayırlı olsun. emekliliğiniz afiyetle, huzurla, sağlıkla geçsin inşallah Rabbim vakti geldiğinde hayrlısyla cümlemize nasip etsin

Çok çok teşekkür ederim hepinize canım arkadaşlarım.

Allahım hepinizden razı olsun inşallah sonsuz defa.

Gözlerim hep dolu dolu yemin ederim.

Allahım hepimizin gönlüne göre versin,yolumuzu açık etsin inşallah.

Rabbim pişman ettirmesin inşallah.

Allah hayırlı eylesin

Yasemin dün annene yemeğe gitmiştin, yemekler hep bitti mi? Kural odur ki artan yemeklerden anneler verir, ertesi güne veya geceye yenilir
Aksine psihalive hariç çoğunun yarısı kaldı. Ama annem torun bakıyor, birkaç gün yemek derdi olmaz.
Bir de, ben annemin annesi konumundayım desem daha doğru bir açıklama yapmış olurum.

Emekliliğiniz hayırlı olsun! Yılların emeği ve çabası sonrası hak ettiğiniz huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim. Sağlık, mutluluk ve keyif dolu günler sizinle olsun!

Allah hayırlı eylesin
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Amin inşallah.

Emekliliğiniz hayırlı olsun! Yılların emeği ve çabası sonrası hak ettiğiniz huzurlu ve mutlu bir hayat dilerim. Sağlık, mutluluk ve keyif dolu günler sizinle olsun!
Çok çok teşekkür ederim arkadaşım. Hep beraber mutlu olalım inşallah.

Günaydın muhteşem hafta sonu olsun hepimize inşallah!!!

Sahuru ucu ucuna yetiştirdik çok şükür!

Abdest alırken ezan okunuyordu. Namazdan sonra hemen yattım.

Dün dışarıda fazla dolaşmışım çok susamışım,yorulmuşum. Sahur için hazırlık yapamadım. Kocam sağ olsun hazır getirdi.

Sahur menümüz
Boyoz
Kahvaltılıklar
Kuruyemişler
Tahin pekmez petek bal
Hurma
Ihlamur

Öğleden sonra 1 saatliğine kayınvalideye uğrayacağız inşallah. Aslında onlarla hiç bir sorunum yok ama hiç gidesim gelmiyor nedense. Kendime de kızıyorum aslında…

Ama emeklilik için herkese baklava dağıttık. Haksızlık olmasını istemiyorum.

Onlara da baklava götürmek istiyorum.

Biz baklava götürürüz o da yiyecek et verir,ben hiç sevmiyorum ve beceremiyorum et yemeklerini.

İftar menümüz
Dünden kalan yoğurt çorbası
Et yemeği kocamla kız yer.
Pilav kız gene ister.
Baklava

Bana da tereyağlı kaşarlı pide.

Bol bol bol su!!!

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı,namazlarımızı,oruçlarımızı,tespihlerimizi,ibadetlerimizi kabul etsin inşallah en yakın zamanda.

Lalemmm hayırlı uğurlu olsun , Allahım musmutlu bir emeklilik nasip etsin.
Benim 1,5 yıl oldu, 77 liyim, yeter be Lalem 30 yılım bitti iş hayatında, senin de bir o kadar vardır, kafidir artık
Rabbim eşinle , evladınla sağlıklı , hayırlı bir ömür versin sana,
Bu senede mübarek Ramazan'a eriştik şükürler olsun, beni de unutmamış etiketlemişsin Allah razı olsun

Herkese günaydın :)
Bu gün misafirlerim var iftara , hazırlık aşamasındayım
Bu sene de Ramazan'a erişebildik şükürler olsun
Benim mide hastalığım devam ettiğinden bu senede tutamıyorum ama eşim oruçlu o yüzden iftar ve sahur işleri devam ediyor
İki ay evvel bir diyetisyenle çalışmaya başladım, şu ana kadar 9 kg verdim diyetime de dikkat ederek Ramazanı devam ettirmeye çalışıyorum
Eşimde pek hamur işi sevmediğinden bu sene sade geçiyor iftar zamanları, yemenin ucunu kaçırmamak için pide almıyoruz, tatlı kısmını atlıyoruz, Ramazan başladığından beri bir kez minik borcamla güllaç yaptım onu da eşim üç akşam yedi onun dışında yapmadım. Sahurda kahvaltılık, ceviz ve fındık yiyor başka bir şey istemedi, biraz da diyetimi baltalamak istemediği için ekstra istekleri olmuyor sağolsun. Ama bu akşam misafirlerimize yapacağım tabi, hepinize sağlıklı , hayırlı Ramazanlar diliyorum, Allah bu mübarek günleri ağız tadıyla, huzurla, ibadetle geçirmek nasip etsin hepimize

Bu akşam iftar için ;
Mercimek çorbası
Şehzade kebabı
Pilav
Zeytinyağlı barbunya
Kereviz salatası
Pırasalı börek
Mercimek köftesi
Turşu kavurması
Kıvırcık salatası
Tatlı olarak margarinsiz şekerpare yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…