Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Günaydın.
Şükürler olsun inşallah Büyük Rabbime!
Geldi on bir ayın gerçek sultanı!

İçimizdeki kocaman derin acıyla beraber iyi ki geldi!

Allahım depremdeki ve normal zamandaki tüm kayıplarımıza rahmet,geride kalanlara güç kuvvet sabır şifa ve huzur versin inşallah.

Nevreste canım arkadaşım. Kocaman sarılıyorum sana.

sweetgirlcandy canım benim çok tatlısın, geldim çok şükür!

Her Ramazan ve her gün olduğu gibi anneciğimizi de çok çok çok özlüyorum. Gene onunla birlikte yediklerimizi yiyeceğiz gülüştüklerimizi hatırlayıp ağlarken gülümseyeceğiz. Allahım sevdiklerimizi korusun inşallah. Özlemek çok zor oluyor cidden…

Hayat işte hiç plan yapmaya gelmiyor.

Dedim bu sene de evdeyim Ramazan’da. Çok şükür artık ayakta biraz daha durabiliyorum geçen seneye göre. En azından kendi işimi yapmaya çalışıyorum. Biraz hazırlık yapayım,zaten bir şey beceremiyorum da öyle hafif yiyecekler hazırlarım,ben de kendimi mutlu ederim.

Nerede???

Geçen hafta kocam işten bir geldi.
Allahım nasıl hasta olmuş.
Onu 3,4 günde zor toparladık. İyileştiği gün ben hasta oldum. Ateşim 39’dan aşağı düşmedi.

Dün biraz toparlar gibi olduk bu defa da dışarıda işler çıktı,kocam da izinliydi. Ben,kocam bebecik evden sabah çıktık,akşam 6da geldik. O kadar çok yorulduk ki… Dedim bu gece bize sahur yok, iftara da Allahım büyüktür inşallah. Maalesef ayakta o kadar durmak iyi gelmiyor bana.

Bizim bebe çok yorulunca tüm düzeni bozuluyor ve gece 12de sonra yarım saat arayla ağladı,uyandı,ağladı maalesef.

O arada yavrunun ağlaması vesilesiyle sahur da yapmış olduk.

Biraz peynir
Biraz ceviz
Biraz kuru üzüm
Bol su

İftar menümüz henüz belli değil.
Bakalım biraz dinleneyim de düşünürüz,pişiriz inşallah Allah’ımın izniyle…

Hepinizi gördüğüme çok sevindim.

Allahım hepimize güç kuvvet versin inşallah.

Hoş geldin canım hayırlı ramazanlar
Geçmiş olsun

O muhteşem enerjinle yeniden buluştuk
İçimi ışıyor sen yazdığın zaman, iyi ki varsın
Hayırlı ramazanların olsun güzel ailenle, sağlıklı, huzurlu güzelliklerle geçsin inşallah

O muhteşem enerjinle yeniden buluştuk
İçimi ışıyor sen yazdığın zaman, iyi ki varsın
Hayırlı ramazanların olsun güzel ailenle, sağlıklı, huzurlu güzelliklerle geçsin inşallah
Sen de iyi ki varsın canım dostum!

Allahım güç kuvvet verdiği sürece ben hep yazarım yeter ki hep beraber sevdiklerimizle birlikte sağlıkla ve mutlu olalım.

Burası da ailemiz buradakiler de dostlarımız!

Birbirimizden hep tatlı haberler alalım inşallah canım benim!

Ne güzel kalabalık olmuş konu
Nevreste bana iyi geliyor KK, kafam dağılıyor biraz diyordu. Yarışmaya ara verelim dedik oyalanmam lazım demişti,kabul etmemişti. Keşke yemek topiğinde de uğranılsaydı, katılım sohbet az diye üzülüyordu. Ramazan yetişti imdadına. İnşallah Ramazan sonuna kadar devam eder bu kalabalık

Sağolasın canım benim. Sizlere de geçmiş olsun. Bebek yazmışsın ama evladın da büyümüştür, yürümeye başlamıştır değil mi?
Çok teşekkür ederim canım benim.

Bebecik bizim gözümüzde hep.
Ne bileyim bana hep minicik geliyor.

Ayakta duruyor,iyi duruyor.
3 adım atıp oturuyor.

Yürüme yok daha…

Hoşgeldiniz Laale Hanım, gözüm sizi aradı hemen, buraya çok yakışıyorsunuz
Akşama çocuklarımla ben varım, eşim nöbette olacak
Menümü de ekleyeyim
Dört kaşık çorbası, kıymalı kibrit kebabı, sebzeli bulgur pilavı, tatlı olarak da kolay tirileçe düşünüyorum. Herkese bol sevaplı bir gün diliyorum, hayırlı iftarlar

Sahuru kahvalti ile geçiyoruz benim için iftar menüsü çok yorucu olacak
Çalışıyorum eve yetişip her gün yemek yapmak oy Allahım
bende aynı durumdayım canım, 7,20 gıbı eve gıdıyorum ezanda 7,25 te okunuyor..
genelde bır gun oncesınden hazırlıyorum yemeklerı eve gecınce bölüp ısıtıyoruz.
Allahım kolaylık versin,
hepimize hayırlı ramazanlar
biizm bugunki menümüz :
mercimek çorbası
bezelye yemeği
salata
yoğurt

Herkese hayırlı ramazanlar ben şuan tutamıyorum hem adet oldum ilk gün ,hem de faranjit oldum ağır geçiyor biraz geçmeyen öksürük, ateş var.

Mercimek çorbası
Belen tava
Tavuk suyuna tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı
Mevsim salata,turşu
Ayran ve domates salatası
Meyveli yaş pasta

Çok geçmiş olsun

Hayırlı ramazanlar kızlar ben ezanla birlikte girdiğim için yemeklerimi dün yaptım. Çok iyi olmuş bu konu banada fikir olur.
Ben patlicanlı patatesli sulu yemek yaptım adı türlü galiba
Sebzeli bulgur pilavı
Salata
Eve geçince de çorba yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…