Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Hergün su ile inceltmeyi unutmasın
Cidden çorbalar bitmiyor. Az yapıyorum yine iki günde bitiyor
Evliligin lk yıllarında ölçü konusunda sıkıntı yasiyordum, Allah affetsin iki gunun sonunda yenmeyen cok yemek ziyan oldu.
Sonra neyi ne kadar yediğimizi not almaya başladim, zamanla da kullandigim o ölçü aliskanlik haline geldi. Misafir gelince kişi sayisina göre de artis yaptim.

Tecrübe ederek öğreniliyor canım
Bende göz kararı yaparım. Genelde biter

Ben de bugün biraz pratiğe kaçıyorum:

Domatesli tel şehriye çorbası (sahurda içirdim, iftarda da içircem o çorba biii-teee-ceeek)
Geçenlerde yaptırdığımız pidelerin bir kısmını buzluğa atmıştım, onları fırında ısıtıcam
Domates, göbek marul, maydonoz vs. koyarım ortaya
Bir de ayran, tamamdır.

Herkese bereketli sofralar diliyorum.

Menüm değişti. Akşama kuzenim iftara gelecek o yüzden
Mercimek çorbası
Sulu köfte
Bulgur pilavı
Cacık
Salata
İrmik

Allah herkesin sofrasına bin bereket versin, olmayana en iyilerini en güzellerini nasip etsin inşallah

Herkese hayırlı, bereketli iftarlar

Kalabalık ailem var, misafirimiz de eksik olmaz o yüzden bizde yemekler hep çok çok pişerEvlenince iki kişiye göre ayarlamakta gerçekten zorlanıyorum. Gözüme hep az geliyor Bir bulgur yapsam bir hafta yiyoruz
O konuda ben de zorlanıyorum. 2 kişilik yemek yaptığım da sanki az olmuş doymayacakmışız gibi geliyor.

sahur menüsü;
keçi peynirli kaşarlı brokolili omlet
zeytin, badem
közlenmiş domates ve biber

iftar menüsü;
soslu tavuk kanat ızgara
spagetti

sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç kapya biber salatası

dünden güllaç var tatlı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…