Evliligin lk yıllarında ölçü konusunda sıkıntı yasiyordum, Allah affetsin iki gunun sonunda yenmeyen cok yemek ziyan oldu.Hergün su ile inceltmeyi unutmasın
Cidden çorbalar bitmiyor. Az yapıyorum yine iki günde bitiyor
Tecrübe ederek öğreniliyor canımEvliligin lk yıllarında ölçü konusunda sıkıntı yasiyordum, Allah affetsin iki gunun sonunda yenmeyen cok yemek ziyan oldu.
Sonra neyi ne kadar yediğimizi not almaya başladim, zamanla da kullandigim o ölçü aliskanlik haline geldi. Misafir gelince kişi sayisina göre de artis yaptim.
Sizin daha iyi komşularınız olsun inşallah arkadaşım.Allah sizin komşulardan bana da nasip etse keşke.
şimdi anladım evet biz keşkek biliyoruz yahnili etli ve tavuklu yaparız genelde düğünlerdeBazı yörelerde keşkek diyorlar sanırım ama onlar iyice eziyorlar sanırim pişirerek bizim ki pilav gibi oluyor.
Hoş geldinMenü falan yok bugün2 saat kalmış ben daha bişey yapamadım bu gidişle bugün dışardan yiycez
Hoş buldum yaaa farketmişsinHoş geldinKaç gündür yoktun
Aynı durumdayiz. En sonunda kalktım soğanlı menemen yaptımMenü falan yok bugün2 saat kalmış ben daha bişey yapamadım bu gidişle bugün dışardan yiycez
Geçmiş olsun. Şimdi iyidir inşallahHoş buldum yaaa farketmişsinkızım hastaydı ramazanın ilk gününden beri ramazanla ikisi beni çarptı bi gittim geri geldim
O konuda ben de zorlanıyorum. 2 kişilik yemek yaptığım da sanki az olmuş doymayacakmışız gibi geliyor.Kalabalık ailem var, misafirimiz de eksik olmaz o yüzden bizde yemekler hep çok çok pişerEvlenince iki kişiye göre ayarlamakta gerçekten zorlanıyorum. Gözüme hep az geliyor Bir bulgur yapsam bir hafta yiyoruz
Ohhh ne güzel bayılırım bendeAynı durumdayiz. En sonunda kalktım soğanlı menemen yaptım