Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah maşallah!Cumartesi misafirim var dostlar, menü oluşturmaya çalışıyorum fikir verir misiniz, aklımdakileri yazıyorum ama akıl akıldan üstündür bir el atıverin benim menüye 8 ya da 10 kişi olacağız.
-Yayla çorbası
-Fırında lokanta usulü misket köfteli patlıcan
-Nohutlu pilav
-Fasulye turşu kavurması
-Zeytinyağlı pırasa
-Çerkez tavuğu
-Avcı böreği
-Yoğurtlu patates topları
-Yeşil salata
-Şekerpare
Ana yemek değil de ilave olarak aklımda bir kaç çeşit var.Cumartesi misafirim var dostlar, menü oluşturmaya çalışıyorum fikir verir misiniz, aklımdakileri yazıyorum ama akıl akıldan üstündür bir el atıverin benim menüye 8 ya da 10 kişi olacağız.
-Yayla çorbası
-Nohutlu pilav
-Fasulye turşu kavurması
-Zeytinyağlı pırasa
-Çerkez tavuğu
-Avcı böreği
-Yeşil salata
-Şekerpare
Allah hayırlısıyla duana kavuştursun, seni evlatla rızıklandırsın, kucağını boş bırakmasın bu yolda oyalamasın kimseyi inşallah. Amin AminKocaman bi amiiiiiin diyorum. 2 yıldır bekliyoruz, Rabbim isteyen herkese aratmadan versin hayırlısıyla insallah
Allah gönlüne göre versin çokça razı olsun inşallahAllah hayırlısıyla duana kavuştursun, seni evlatla rızıklandırsın, kucağını boş bırakmasın bu yolda oyalamasın kimseyi inşallah. Amin Amin
çok geçmiş olsun öncelikle Rabbim bi daha kimseye yaşatmasın acınızı en derinden yaşıyoruz bizlerde inanın başınız sağolsun Allah sabırlar versin yapabileceğimiz bişe varsa elimden geldiğince yapmak isterim. kendi adımaTabiki kimseyi sıkmayacaksa vurdumduymazlık hissedersem bir daha asla yazmam..tahmin ettignizden daha acı buralar..yapılan yardımlar vs hepsi de gönüllü insanlardan yapılan yardımlar var..biz depremzedeyiz hepimiz bir gün öncesine kadar varlıklı insanlardık..kimseye muhtac değildik..yine de çok şükür rabbime..en kötüsü ev araba pra değil ..en değerlim Babamı kaybetmem oldu…
ayrıntılı anlatacağım şuan yazacak durumda mdeğilim yardım dağıtıyorum çocuklara..
Karışık kızartma ya da köz patlıcan salatası ekleyebilirim yazdan yaptığım patlıcanlar varAna yemek değil de ilave olarak aklımda bir kaç çeşit var.
Domates soslu karışık kızartma
Kuru cacık
Havuç tarator
Köz patlıcan salatası
Börülce salatası
Kuru patlıcan biber dolması
Şimdiden kolaylıklar
Hayırlı iftarlar canımİlk defa buraya yazdığımı fark ettim. Nevreste
Yoğurtlu patates (Antep yemeği)
Bulgur pilavı
Avcı böreği (buzluktan)
Salata-turşu
Kadayıflı muhallebi (dünden)
Bu menüye çorba olmaz, bilen bilir.
menüüüü baya güzel maşallaah,Cumartesi misafirim var dostlar, menü oluşturmaya çalışıyorum fikir verir misiniz, aklımdakileri yazıyorum ama akıl akıldan üstündür bir el atıverin benim menüye 8 ya da 10 kişi olacağız.
-Yayla çorbası
-Nohutlu pilav
-Fasulye turşu kavurması
-Zeytinyağlı pırasa
-Çerkez tavuğu
-Avcı böreği
-Yeşil salata
-Şekerpare
menüüüü baya güzel maşallaah,
ellerine saglık.
Allah kabul etsın
iftar da zaten çok yenmiyor hepsınden az az çeşitli olur canım,Çok teşekkür ederim epeydir kalabalık misafir ağırlamadım panik yaptım birden ne yapsam diye Allah büyük başaracağım inşallah
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin, herşeyin eksik kaldığı kocaman bir boşluk bırakıyor gidenlerTabiki kimseyi sıkmayacaksa vurdumduymazlık hissedersem bir daha asla yazmam..tahmin ettignizden daha acı buralar..yapılan yardımlar vs hepsi de gönüllü insanlardan yapılan yardımlar var..biz depremzedeyiz hepimiz bir gün öncesine kadar varlıklı insanlardık..kimseye muhtac değildik..yine de çok şükür rabbime..en kötüsü ev araba pra değil ..en değerlim Babamı kaybetmem oldu…
ayrıntılı anlatacağım şuan yazacak durumda mdeğilim yardım dağıtıyorum çocuklara..