Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Benin de daha iftar menüsü yok
Oruç tutuyor musun ? tutuyorsan biraz ara verebilirsin. kendini çok zorlama

Ne güzel canim. Rabbim mutluluğunuzu arttırsın
Amin inşallah canım benim.
Allahım hepimize sonsuz mutluluklar versin inşallah.

Laalem
istesen gayet de yaparsın bence hee :) kıymasız etsiz şeylerden bence harika yaparsın
benim büyük kız da zeytin peynir falan hayatta ellemez ne olacak böyle bilmiyorum :)
Tatlı kızını çok iyi anlayabiliyorum.
Gerçekten insan ellemek istemiyor.
Allahım onun da karşısına çok iyi biri çıkarır da ellemek zorunda kalmaz. Ben zeytin çekirdeğinden hiç hoşlanmam. Kocam tek tek ayıklayıp tabağıma koyar.

Allah kalıcı şifalar versin, gelmiş geçmiş olsun inşallah
Amin inşallah arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah.

Allahım tüm hastalara acil şifalar versin inşallah.

Canım benim çok çok çok geçmiş olsun Rabbim hep güzel günler yaşatsın sana ve ailene

Her ramazan seni burda görmek çok hoşuma gidiyor

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Allahım hepimize eşlerimizle yavrularımızla beraber sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin inşallah.

Ben de hep beraber burada olmayı çok seviyorum.

Aminnn canım çok teşekkür ederim
Maşallah Enişteye..

Ben iftar menüsünü buldum
Domates çorbası
Köri soslu tavuk
Makarna
Salata
Turşu
Tatlı (eşim dışardan alacak artık ne alır bilmiyorum)
Hatta misafir bile çağırdık arkadaşımız gelecek

Karnabahar yapacağım ben de yanına tavuk suyuna tavuklu tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı olacak ikisi çok güzel oluyor.
Sen fırında yapacaksın herhalde karnıbahar. Ben tencere yemeği olarak yapıyorum. Genelde makarna yaparım yanına ama dün makarna yaptım. Pilav da Evvelsi gün yaptım. Yarın da davetliyiz orada da büyük ihtimalle pilav olur, o yüzden pilav yapmayacağım. Bir çılgınlık edip Alinazik yapmaya karar verdim, birbiriyle uyumlu olmasa da Oğlumun atanma işi var büyük ihtimalle. Belki uzaklara gidecek. Belki de bu beraber son Ramazanımız. Sevdiği yemekleri yapmak istiyorum.

herkes güzel sofralar kurarken biz yaşam mücadelesi veriyoruz o yüzden o emojiyi yaptım..
Yanlış anlayıp beğene basmıştım. Kusura bakmayın lütfen, hakkınızı helal edin. Allah en kısa zamanda size sevdiklerinizle birlikte en güzel sofralarda oturmayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…