Allah yar ve yardımcınız olsun inşallahherkes güzel sofralar kurarken biz yaşam mücadelesi veriyoruz o yüzden o emojiyi yaptım..
Benin de daha iftar menüsü yokHerkese merhaba
Benim bugün iftar menüm yok ne yapsam bilmiyorum dünden çorba ve biraz makarna kaldı eşime sordum oda fikir vermedi keyfim de yok karnımda bir ağrı var anlamadım neden olduğunu bebek çok baskı yapıyor kasıklarıma bakalım hayırlısı artık bulacağım birşeyler
Yok riskli gebelik geçiriyorum oyüzden doktorum izin vermiyor tutmamaBenin de daha iftar menüsü yok
Oruç tutuyor musun ? tutuyorsan biraz ara verebilirsin. kendini çok zorlama
Amin inşallah canım benim.Ne güzel canim. Rabbim mutluluğunuzu arttırsın
Tatlı kızını çok iyi anlayabiliyorum.Laalem
istesen gayet de yaparsın bence hee :) kıymasız etsiz şeylerden bence harika yaparsın
benim büyük kız da zeytin peynir falan hayatta ellemez ne olacak böyle bilmiyorum :)
Amin inşallah arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah.Allah kalıcı şifalar versin, gelmiş geçmiş olsun inşallah
Canım benim çok çok çok geçmiş olsun Rabbim hep güzel günler yaşatsın sana ve ailene
Her ramazan seni burda görmek çok hoşuma gidiyor
Aminnn canım çok teşekkür ederimTatlı kızını çok iyi anlayabiliyorum.
Gerçekten insan ellemek istemiyor.
Allahım onun da karşısına çok iyi biri çıkarır da ellemek zorunda kalmaz. Ben zeytin çekirdeğinden hiç hoşlanmam. Kocam tek tek ayıklayıp tabağıma koyar.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahYok riskli gebelik geçiriyorum oyüzden doktorum izin vermiyor tutmama
Amin inşallahSağlıkla alın kucağınıza inşallah
Ben iftar menüsünü buldumHerkese merhaba
Benim bugün iftar menüm yok ne yapsam bilmiyorum dünden çorba ve biraz makarna kaldı eşime sordum oda fikir vermedi keyfim de yok karnımda bir ağrı var anlamadım neden olduğunu bebek çok baskı yapıyor kasıklarıma bakalım hayırlısı artık bulacağım birşeyler
Sen fırında yapacaksın herhalde karnıbahar. Ben tencere yemeği olarak yapıyorum. Genelde makarna yaparım yanına ama dün makarna yaptım. Pilav da Evvelsi gün yaptım. Yarın da davetliyiz orada da büyük ihtimalle pilav olur, o yüzden pilav yapmayacağım. Bir çılgınlık edip Alinazik yapmaya karar verdim, birbiriyle uyumlu olmasa daKarnabahar yapacağım ben de yanına tavuk suyuna tavuklu tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı olacak ikisi çok güzel oluyor.
Rabbim çektiklerinizi en güzel şekilde mükafatlandırsın inşallah, hakkınızı helal edinherkes güzel sofralar kurarken biz yaşam mücadelesi veriyoruz o yüzden o emojiyi yaptım..
Yanlış anlayıp beğene basmıştım. Kusura bakmayın lütfen, hakkınızı helal edin.herkes güzel sofralar kurarken biz yaşam mücadelesi veriyoruz o yüzden o emojiyi yaptım..
Çok teşekkür ederimNe çok seveni var çayın. Ben hic ağzıma sürmem. Sadece hatırlıyorum küçükken Almanya'da çay demlendiginde potibor bisküviyi caya batirip yemeyi severdim. Sanırım Almancilarin genel olarak cay kültürü yok
Amin. Allah razı olsun hepimizin insallah.
Benim önceki günden çiğ kıyma harcım artmıştı onlari nohut büyüklüğünde minicik yuvarladim. Hali hazırda yoğurulmuş harç yoksa eğer 150 gr kadar azıcık bi kıymadan klasik köfte yogurabilirsiniz.
Sonra bir domatesi soyup küp küp doğradım. Biraz ayçiçek yağında kavurdum. Salca ekledim o da kavrulunca yarım bardaktan az fazla yıldız şehriye ekledim biraz da oyle kavurdum. 5 bardak su ekledim. Tuz, karabiber ve toz biber attim. Kaynamaya başlayınca köfteleri una bulayıp ekledim. Şehriyeler yumusayana kadar pisirdim. Pisince de yarim kutu krema ekledim.
Kremalı sevmezseniz öyle de birakabilirsiniz bazen ben de safece mayfanoz doğruyorum kremasiz. Veya süt ekleyebilirsiniz. Tamamen damak tadınıza göre
Rica ederim. Umarim dener ve beğenirsinizÇok teşekkür ederim