Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınÇok teşekkür ederim arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah.
Canım arkadaşım.Çok geçmiş olsun
Kalbi güzel, duası güzel, sımsıcacık bir insansın, Rabbim hayırlı, kalıcı şifa nasip eylesin, sağlıklı çok güzel günler göresin inşallah
Amin inşallah canım.Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasınHep güzel günler gör inşallah
Heh işte aynen!42 Yıllık ömrümde 14 yıllık evliliğimde yemek yapmayı 2 sene önce Covid döneminde öğrendimşaka değil
Sagol Lalem.Ay ayyy ne harika yemekler yapıyorsun!
Sen ve tabii diğer arkadaşlar da öyle.
Ben yakında 45 olacam,hayatta böyle yemek yapamam. Hem vakit harcayamam hem beceremem hem de hiç lezzetli olmaz,biliyorum.
Bir de elime kıyma,et alamam.
Ellerine sağlık canım benim.
Senin de maşallahın var canım benim.Sagol Lalem.
Mecbur kalınca insan her seyi yapıyormuş. Ben evlenene kadar ne tavuk ne et ne balık elleyemem yapamam diyordum. hatta abartmıyorum bekarken yumurta kırmışlığım yoktu.
Şuan yapmama şansım yok. Esim de oglum da etçil. Oğlum balığı aşırı seviyor. Tavuğu da aynı.
Senin esin masallah sana yardimci oluyor yemek yapiyor
Benim eşim bırak yemek yapmayı bi salata bi menemen yapmaz.
İş başa düşünce her şey yapılıyormuş
Ne güzel canim. Rabbim mutluluğunuzu arttırsınSenin de maşallahın var canım benim.
Kendini çok çok iyi geliştirmişsin! Anlattığın yemekler hep zor ve ayrıntılı.
Benim kocam yapar,Allahım razı olsun inşallah ondan,ne istersem yapar,bilmiyorsa bile instagramdan bakar,öğrenir,gene yapmaya çalışır.
LaalemAy ayyy ne harika yemekler yapıyorsun!
Ben yakında 45 olacam,hayatta böyle yemek yapamam. Hem vakit harcayamam hem beceremem hem de hiç lezzetli olmaz,biliyorum.
Deprem bölgesinde misinizherkes güzel sofralar kurarken biz yaşam mücadelesi veriyoruz o yüzden o emojiyi yaptım..
Allah kalıcı şifalar versin, gelmiş geçmiş olsun inşallahAy ayyy ne harika yemekler yapıyorsun!
Canım benim çok çok çok geçmiş olsun Rabbim hep güzel günler yaşatsın sana ve aileneCanım arkadaşım.
Allahım sonsuz defa razı olsun inşallah.
İdare ediyoruz çok şükür.
Allahım hiç kimseye muhtaç etmesin inşallah daha fazlasında gözümüz yok inan.
Allahım senin de gönlüne göre versin inşallah.