- 24 Ekim 2019
- 7.149
- 41.275
Di mi amaO şerbet mutlaka o tatlıya dökülecek afiyet olsun
Benim kabahatim, tariftekinden baya az şeker kullandım
Ama güzeldi yaa çocuklar, eşim baya yedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Di mi amaO şerbet mutlaka o tatlıya dökülecek afiyet olsun
Afiyet bal olsunDi mi ama
Benim kabahatim, tariftekinden baya az şeker kullandım
Ama güzeldi yaa çocuklar, eşim baya yedi
Karnabahar yapacağım ben de yanına tavuk suyuna tavuklu tereyağlı şehriyeli pirinç pilavı olacak ikisi çok güzel oluyor.Bugün karnıbahar yemeği yapacağım. Yanına ne yapacağıma henüz karar veremedim
Ne çok seveni var çayın. Ben hic ağzıma sürmem. Sadece hatırlıyorum küçükken Almanya'da çay demlendiginde potibor bisküviyi caya batirip yemeyi severdim. Sanırım Almancilarin genel olarak cay kültürü yokYorulunca çay içmezsem dinlenemiyorum
Mutluysam çay içmem lazım
Üzgünsem çay içmem lazım
Yemeğin üstüne çay içmem lazım
Ev demek çay demek benim için
Gece 4 de bile eve dönsek o çay demlenip içilmeden eve döndük sayılmıyor
Ya benim çayla ilişkim normal değil ciddi bağımlıyım
Belki gün içinde işte filan çok çay içiyorsa akşam demlemesemde olur diyordur…..
Kahve severim ama baş ağrısı yapıyor bana, nescafe yi hiç sevmiyorum çok yapay geliyor midemi bulandırıyor
Benim çayım sizin kahveniz, ohhh afiyet olsun hepimize
Amin. Allah razı olsun hepimizin insallah.Vaktiniz olursa çorbanın tarifini yazabilir misiniz?
Allah kabul etsin afiyet olsun
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Allahım razı olsun inşallah.Laale Hanım, çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah
Ay ayyy ne harika yemekler yapıyorsun!Ne çok seveni var çayın. Ben hic ağzıma sürmem. Sadece hatırlıyorum küçükken Almanya'da çay demlendiginde potibor bisküviyi caya batirip yemeyi severdim. Sanırım Almancilarin genel olarak cay kültürü yok
Amin. Allah razı olsun hepimizin insallah.
Benim önceki günden çiğ kıyma harcım artmıştı onlari nohut büyüklüğünde minicik yuvarladim. Hali hazırda yoğurulmuş harç yoksa eğer 150 gr kadar azıcık bi kıymadan klasik köfte yogurabilirsiniz.
Sonra bir domatesi soyup küp küp doğradım. Biraz ayçiçek yağında kavurdum. Salca ekledim o da kavrulunca yarım bardaktan az fazla yıldız şehriye ekledim biraz da oyle kavurdum. 5 bardak su ekledim. Tuz, karabiber ve toz biber attim. Kaynamaya başlayınca köfteleri una bulayıp ekledim. Şehriyeler yumusayana kadar pisirdim. Pisince de yarim kutu krema ekledim.
Kremalı sevmezseniz öyle de birakabilirsiniz bazen ben de safece mayfanoz doğruyorum kremasiz. Veya süt ekleyebilirsiniz. Tamamen damak tadınıza göre
42 Yıllık ömrümde 14 yıllık evliliğimde yemek yapmayı 2 sene önce Covid döneminde öğrendim şaka değilAy ayyy ne harika yemekler yapıyorsun!
Sen ve tabii diğer arkadaşlar da öyle.
Ben yakında 45 olacam,hayatta böyle yemek yapamam. Hem vakit harcayamam hem beceremem hem de hiç lezzetli olmaz,biliyorum.
Bir de elime kıyma,et alamam.
Ellerine sağlık canım benim.
Çok geçmiş olsunBaşınız sağ olsun inşallah arkadaşım. Nurlar içinde uyusun inşallah babacığınız ve tüm kayıplarımız…
Güzel dualarınız için çok teşekkür ederim. Allahım razı olsun inşallah arkadaşım. Geçen sene doğum yaptım. Doğum esnasında belimde stres kırığı oldu. Yürüyememeye başladım. Ama o halde yürütmeye çalıştılar bir kaç defa düştüm. Düşünce de belimdeki kırıklar iyice büyümüş. Aylarca yatmak zorunda kaldım,af edersin tuvalete bile gidemiyordum…
Ya böyle başını ağrıttım. Hiç kimsenin de canını sıkmak istemem. Çok uzun hikaye… Çok şükür bugünlerimize…
Tüm yavrular analı babalı sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah arkadaşım.