Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karbonat ekledin mi köftelerine yumuşak olması nı istiyorsan dene birde yağsız değilde az yağlı kıyma tercih etmeni öneririmHerkese merhaba,
Bana buzluğa atmalık güzel bir köfte tarifi verebilecek olan var mı? Pek çok yemek sitesinden bakıp buzluğa attım ama hiç lezzetli olmuyor benim köftelerim. Böyle anne köftesi gibi pişince pufidik pufidik olsun istiyorum. Nerede hata yapıyorum onu da bilmiyorum ama hem lastik gibi oluyor hem de tadı bir yavan oluyor. Bir de boyutunu ayarlayamıyorum bir türlü ya kocaman kocaman yapıyorum ya da çok küçük.
İyi maşallah canımKasnak da aldım ama yinede sıkmayı tercih ediyorum ki bizde kızlı erkekli herkes sıkar genelde taze yapılır buzlukta da olur
Kuzu ve dana kıymayı karışık kullanın derim eğer evde yapıyorsanız birde çok yogurulmasi gerek.Bundan çok farklı yapmıyorum aslında ben de. Eskiden galeta unu eklerdim şimdi ekmek içi eklemeye başladım. Yine de olmuyor bilemedim hatam nerede?
Karbonat ekledin mi köftelerine yumuşak olması nı istiyorsan dene birde yağsız değilde az yağlı kıyma tercih etmeni öneririm
EklemeHerkese iyi hafta sonları
Memlekete geldim.
insan çalışırken kendini ne kadar korumaya çalışırsa çalışsın yıpranıyormuş onu anladım.
Kendimi dinliyorum derler ya o haldeyim burada
Neyse bugün iftara lorlu börek (burada odun fırının gönderiyoruz bu tür şeyleri)
Revani var.
Salata olacak
Çorbayw ise karar vermedik henüz
Herkese hayırlı iftarlar
O son cümle çok kıymetli maşallahBayrama eşim gelecek o gelince sıra gelirse yaparız. İsteği çok
Bazı şeyleri annende yapar diyorum. Olsun ben senin yaptığını istiyorum diyor
Çok keyif verdi bunu okumak maşallahBen çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorum
Öyle canım çok teşekkür ederimO son cümle çok kıymetli maşallah
Daim olsun mutluluğunuz
Çok keyif verdi bunu okumak maşallah
O son cümle çok kıymetli maşallah
Daim olsun mutluluğunuz
Çok keyif verdi bunu okumak maşallah