Popüler Konu Ramazanda İftar ve Sahur Menülerimiz(2023)

Ay ben hiç yapmam annem yapar ben sadece koyup kapatırım 🤭 ama ablam unu kepçeyle koyar 1 kepçe 1 beze diye hesaplıyordu. O kasnaktan bizde aldık aşırı kolay ama annem normal mantıyı açtığı gibi ince açmış çok hamur gibi oldu. Bi tık kalın açmak gerekiyormuş onla yapınca
Sorun şu ki ben hamuru yuvarlak açamıyorum 😂 baktım olmadı küçük küçük kapatırım mecbur

Aynen öyle yapayım hatta yer masam var onun üzerinde uğraşırım 😊
Ben çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorum

Ben çalışmıyorum, böyle uğraştırıcı işleri akşam yapıyorum genelde, güzel bir film-dizi-belgesel birşey açıyorum karşıma çayımı alıyorum iftardan sonra yapıyorum sahuru da yiyip yatıyorum
Bende bir şey yaparken illa bir şey izleyeceğim:)
O zaman dünya kadar yemek yaparım hiç yorulmam🤗😁

Sağ ol canım benim 🥰
Aynen benim yemeklerim özlemiş.
Zaten bende ne yapsam o yok diye başında ağlıyorum😁
Offf ben de aşırı düşkünüm eşime, taze aşıklar gibi….o yoksa evde çay bile demleyip içemiyorum ki çay bağımlısıyım
Zor çok zor, Allah yardımcınız olsun, en güzel şekilde aileniz bir araya gelsin tekrar İnşaallah

Ben de buzluğa icli kofte stoklarken mutlaka oturur tv izlerim daha erken bitiyor 🤭

Offf ben de aşırı düşkünüm eşime, taze aşıklar gibi….o yoksa evde çay bile demleyip içemiyorum ki çay bağımlısıyım
Zor çok zor, Allah yardımcınız olsun, en güzel şekilde aileniz bir araya gelsin tekrar İnşaallah
Aynen bende öyleyim. Oda bana çok bağımlı:) Yaş ilerleyince öyle olur ya:)
Buda bizim sınavımız demek:)
Amin inşallah canım benim 🥰
Hayatımızın kıymetini bilmeliyiz. Birlikte yemek yemek, çay içmek bile çok büyük lüksmüş🤗

Aynen bende öyleyim. Oda bana çok bağımlı:) Yaş ilerleyince öyle olur ya:)
Buda bizim sınavımız demek:)
Amin inşallah canım benim 🥰
Hayatımızın kıymetini bilmeliyiz. Birlikte yemek yemek, çay içmek bile çok büyük lüksmüş🤗
İlerledi mi yaşımız?
Yok ya genciz daha
Aynen öyle ne kadar şükür sebebimiz var dimi

X