Misss. Kardeşle de yenince ayrı güzel olurMerhabalar bugun iftarda kız kardeşimdeyiz, 2 saatlik mesafede farklı şehirde kardeşim
Mercimek çorbası
Fırında sebzeli bütün tavuk
Pirinç pilavı
Havuç tarator
Salata
Yaprak sarma
Portakal soslu muhallebili tatlı
Kurabiye
Çay
Sofralarımıza bereket, vucudumuza sağlık, hanelerimize mutluluk dilerim
İyiyim canım sağ ol sen nasılsınNevreste ablaaa nasılsın
Bana sürekli bildirim geliyor bulyon az tuzlu serisinin form doldurma şeysi ama ben Türkiye de değilim ablam
Keşke olsam da o formu doldurup gelse denesem buraya yorum yazsam abla ya
Teşekkür ederim yine de düşündüğün için
He tamam o zaman ablaİyiyim canım sağ ol sen nasılsın
Canım bildirim toplu gittiği için ayrım olmuyorAhhh keşke canım
İnşaallah canımHe tamam o zaman abla
Yine de teşekkür ederimm
İnşallah birgün nasip olur
Yaa ne guzelRabbim bize kız evlat emanet etti canım benim.
Aa öyle mi Lale hanım masallah Allah analı babalı büyütsunAmin inşallah Allahım razı olsun inşallah.
Tırtıl şu anda yanımda uyuyor, çok şükür…
Ocak ayında dünyaya geldi kendisi.
Amin canımAminn inşallah canım cümlemizi inşallah
sağ olasın canım benim.Yaa ne guzel
Hamileyken cok istemiştim kizim olmasini.
Allah hayirli, saglikli bir ömür versin. Senin gibi bir annesi oldugu icin cok şanslı kuzu
Amin inşallah arkadaşım.Aa öyle mi Lale hanım masallah Allah analı babalı büyütsun
Amin inşallah arkadaşım.Merhaba
ÖncelikleLaale gözünüz aydın! Allah analı babalı büyütsün ve rabbim meleğinize güzel bahtlar versin. Benimde çocuğum yok ,burada böyle güzel bebek haberleri alınca çok ama çok mutlu oluyorum.Ve her seferinde kendimi gözyaşlarımı sevinçle silerken buluyorum.
Bu hafta eşim 4-12 çalıştığı için menüleri kendi damak tadıma uygun ve etli yapmayı düşünüyorum.Bu akşam ki menüm;
Kremalı mantar çorbası
Köfte
Sebzeli bulgur pilavı
Avokado salatası
Kabak tatlısı(kayınvalidemden)
Rabbim en kısa zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin İnşaAllah canım ☺Merhaba
ÖncelikleLaale gözünüz aydın! Allah analı babalı büyütsün ve rabbim meleğinize güzel bahtlar versin. Benimde çocuğum yok ,burada böyle güzel bebek haberleri alınca çok ama çok mutlu oluyorum.Ve her seferinde kendimi gözyaşlarımı sevinçle silerken buluyorum.
Bu hafta eşim 4-12 çalıştığı için menüleri kendi damak tadıma uygun ve etli yapmayı düşünüyorum.Bu akşam ki menüm;
Kremalı mantar çorbası
Köfte
Sebzeli bulgur pilavı
Avokado salatası
Kabak tatlısı(kayınvalidemden)
Tantuni hala denemek nasip olmadı...yapmak istiyorum ben deHanımlar merhaba hafta sonu çok güzeldi dışardaydik yemek derdim olmadı
Bugünkü menümüz
Domates çorbası
Tavuk tantuni
Salata
Herkese afiyet olsun bol bereketli olsun sofralarınızda
Değil mi amaMisss. Kardeşle de yenince ayrı güzel olur
Afiyet olsun hayırlı iftarlar