- 21 Ağustos 2015
- 31.363
- 95.087
- 37
karpuzun ceyregi 25 liraymis burda daGünaydınlar
İftara ;yayla corbası
elektrikli ızgarada mangallık
salata
Annemden sabah yarım karpuz geldi:)Karpuz almaya kredi cekecektik iyi oldu ggffglkkl
Sahura burdan kopya cekcem değisik biseyler istiyorm.
Ne kadar güzel. Böyle bebek özlemi çekip te bebek sahibi olanların bu tür yaşadıklarını, sevincini okuyunca çok mutlu olurum ve duygulanırım hep. Allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyuÇok çok teşekkür ederim.
Allahım hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.
Çok denedik, nasip olmadı, içimizde yaşadık üzüntümüzü.
Sonra pozitif haberi alınca biraz saklayalım, çok dillenmesin dedik, saklaya saklaya söyleyemez olduk, hiç kimse de anlamadı.
Evet evet benim kendi fotoğrafım.
Bu topiğin olmazsa olmaz çorbalarından biri olan tarhana çorbası var, dün yapmıştım. Haliyle çorba 1 günde bitmiyorGunaydin hanimlaaaarNe günaydınıysa bu saatte
Naparsiniz? Menüler belli olduysa yazin da fikir alalim benim aklimda hiiiicbir sey yok.
Çok teşekkür ederim canım arkadaşlarım.
Hayırlı uğurlu olsun.Amin canım benim inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.
Ocak ayında geldi kendisi.
Bir iki kişi öğrendi, O da “aaa beni konuşuyorlar geleyim bari” deyip kalkıp erkenden geldi.
Annenin boğazından geçmemiş demek kiGünaydınlar
İftara ;yayla corbası
elektrikli ızgarada mangallık
salata
Annemden sabah yarım karpuz geldi:)Karpuz almaya kredi cekecektik iyi oldu ggffglkkl
Sahura burdan kopya cekcem değisik biseyler istiyorm.
Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallahÇok çok teşekkür ederim.
Allahım hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.
Çok denedik, nasip olmadı, içimizde yaşadık üzüntümüzü.
Sonra pozitif haberi alınca biraz saklayalım, çok dillenmesin dedik, saklaya saklaya söyleyemez olduk, hiç kimse de anlamadı.
Evet evet benim kendi fotoğrafım.
Gözünüz aydın.Rabbim anali babalı büyütsün inşallah.Rabbim bize kız evlat emanet etti canım benim.
Amin inşallah canım.cok sevindim ablacim yahayirli evlat olsun insallah
Allahım razı olsun inşallah arkadaşım.Gözünüz aydın.Rabbim anali babalı büyütsün inşallah.
Amin inşallah arkadaşım.AGözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun inşallah