Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Rabbim en kısa zamanda güzel haberler versin inşallah size de bende çok umutsuz olduğum bir tedavi döneminden sonra çocuk sahibi oldum sağlıkla sevinçle nasıp olsun Allah yar ve yardımcınız olsun

Rabbim uzun ömürler versin anne babanıza ❤ Keşke benimde annem çat kapı gelecek kadar yakın olsa, yada ben çat kapı gidebilsem Aslında bütün akrabalarım ile aynı şehirdeyim ama annem kardeşlerim olmayınca gurbet gibi oluyor işte...

Rabbim uzun ömürler versin anne babanıza ❤ Keşke benimde annem çat kapı gelecek kadar yakın olsa, yada ben çat kapı gidebilsemAslında bütün akrabalarım ile aynı şehirdeyim ama annem kardeşlerim olmayınca gurbet gibi oluyor işte...

Rabbim en kısa zamanda güzel haberler versin inşallah size de bende çok umutsuz olduğum bir tedavi döneminden sonra çocuk sahibi oldum sağlıkla sevinçle nasıp olsun Allah yar ve yardımcınız olsun
Amin canım inşallah hayırlısı ne ise o olur.Aslında hiç umutsuz değilim ama çok yorucu ve maddi manevi yıpratıcı dönemlerden geçtim.5 gebelik kaybı 4 negatif tüp bebek denemesi ve bu süreçlerdeki sağlık problemlerim beni çok yıprattı.Hatta bugün eşime dedim ki, çok şükür rabbim hastalıklarımın erkenden teşhis edilmesine vesile oldu bu hamilelikler ve tedaviler inşallah herşey çok daha güzel olacak.Bu süreçte lupus hastası olduğumu hipofiz bezinde küçük tümörler yani mikroadenomlar olduğu tespit edildi mide prıblemler vs. hepsi için çok şükür önlem alındı gerekli kontrollerimi yaptırıp ilaçlarımı kullanıyorum.Allahım kimseye dermansız dert vermesin.Herşeyin başı sağlık!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…