Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Rabbim hayırlı evlat eylesin anneli babalı uzun ömürlü olsun İnşaAllah Çoookkkk sevindim sizin adınıza Sizin gibi naif, vefalı, sevgi dolu bir evlât olur İnşaAllah
Amin inşallah canım.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.
Allahım tüm evlatları sevgiyle büyütsün inşallah.

Çok teşekkür ederim. Ne kadar tatlısınız.
Allahım tüm yavruları sağlıklı ve mutlu etsin inşallah.

Ayy Lalem hamilesin sandim ama dogmus bile
Cok sevindim kuzum, tebrik ediyorum.
Allah bagislasin, anali babali buyusun insallah
Amin canım benim inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.
Ocak ayında geldi kendisi.
Bir iki kişi öğrendi, O da “aaa beni konuşuyorlar geleyim bari” deyip kalkıp erkenden geldi.

Amin inşallah Allahım razı olsun inşallah.
Tırtıl şu anda yanımda uyuyor, çok şükür…
Ocak ayında dünyaya geldi kendisi.

Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin. Hamilesiniz sanmıştım ben de bazen hamile emojisi görüyordum. Yakınlarınıza da büyük sürpriz olmuş.
Özel değilse neden o kadar beklediğinizi merak ettim. Ben dayanamazdım herhalde yakınlarımdan gizlemeye, illa açık verirdim.
Bir de profildeki sizsiniz değil mi, yaşımız da aynıymış, yaşıtmışız sizinle.

Lalecim şimdi gördüm tesadüfen bebeğin olmuş çokk ama çok sevindim güle güle büyüt güzel annem benim. sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun sizlerede kız bebekmiş kızlar varya acayip güzel oluyor nasıl sevdirir kendini biraz daha büyüsünde

Beni mi takip ettin?

Çok çok teşekkür ederim.
Allahım hepimize sağlık ve mutluluk versin inşallah.
Çok denedik, nasip olmadı, içimizde yaşadık üzüntümüzü.

Sonra pozitif haberi alınca biraz saklayalım, çok dillenmesin dedik, saklaya saklaya söyleyemez olduk, hiç kimse de anlamadı.

Evet evet benim kendi fotoğrafım.

Çok çok teşekkür ederim canım benim.
Tüm evlatlar sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…