- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
Amin inşallah canım.Rabbim hayırlı evlat eylesin anneli babalı uzun ömürlü olsun İnşaAllahÇoookkkk sevindim sizin adınıza Sizin gibi naif, vefalı, sevgi dolu bir evlât olur İnşaAllah
Çok teşekkür ederim. Ne kadar tatlısınız.Hay maşallah
İsminize aşinayım,yorumlarınızı çok beğeniyorum, sempatim var size
O yüzden ayrı bir sevindim
Hiç rastgelmedim doğum yaptığınıza, çok sevindim.
Güle güle sağlıkla büyütün minik tırtılınızı, hayırlı yazılar yazsın Allah, bahtı açık olsun.
Amin. Allahım razı olsun inşallah.Ay bende cok saşirdim hic bahsetmediniz.
Allah anali babalı büyütsün
Amin canım benim inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.Ayy Lalem hamilesin sandim ama dogmus bile
Cok sevindim kuzum, tebrik ediyorum.
Allah bagislasin, anali babali buyusun insallah
Amin inşallah Allahım razı olsun inşallah.
Tırtıl şu anda yanımda uyuyor, çok şükür…
Ocak ayında dünyaya geldi kendisi.
Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin. Hamilesiniz sanmıştım ben de bazen hamile emojisi görüyordum. Yakınlarınıza da büyük sürpriz olmuş.Ah çok teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlık ve mutlulukla büyütelim inşallah.
Gebeliğimi en yakınlarım bile bilmiyordu ki.
Tam açıkladık, kendisi de erken gelmeye karar verdi.
Açıklama ve doğurma arasında bir kaç gün var yani.
Rabbim bize kız evlat emanet etti çok şükür.
Lalecim şimdi gördüm tesadüfen bebeğin olmuş çokk ama çok sevindim güle güle büyüt güzel annem benim.Ah çok teşekkür ederim.
Amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağlık ve mutlulukla büyütelim inşallah.
Gebeliğimi en yakınlarım bile bilmiyordu ki.
Tam açıkladık, kendisi de erken gelmeye karar verdi.
Açıklama ve doğurma arasında bir kaç gün var yani.
Rabbim bize kız evlat emanet etti çok şükür.
Aceleci demek kuzumAmin canım benim inşallah hepimizin yavrusu sağlıkla, mutlulukla analı babalı büyüsün inşallah.
Ocak ayında geldi kendisi.
Bir iki kişi öğrendi, O da “aaa beni konuşuyorlar geleyim bari” deyip kalkıp erkenden geldi.
Beni mi takip ettin?Lalecim şimdi gördüm tesadüfen bebeğin olmuş çokk ama çok sevindim güle güle büyüt güzel annem benim.sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun sizlerede kız bebekmiş kızlar varya acayip güzel oluyor nasıl sevdirir kendini biraz daha büyüsünde
Heee dedim deynep burada dur taciz edeyim dedimBeni mi takip ettin?
Çok çok teşekkür ederim.Allahım sağlıklı, uzun ömürler versin. Hamilesiniz sanmıştım ben de bazen hamile emojisi görüyordum. Yakınlarınıza da büyük sürpriz olmuş.
Özel değilse neden o kadar beklediğinizi merak ettim. Ben dayanamazdım herhalde yakınlarımdan gizlemeye, illa açık verirdim.
Bir de profildeki sizsiniz değil mi, yaşımız da aynıymış, yaşıtmışız sizinle.
Rabbim bize kız evlat emanet etti canım benim.Aceleci demek kuzum
Kiz mi erkek mi Lalem?
Çok çok teşekkür ederim canım benim.Lalecim şimdi gördüm tesadüfen bebeğin olmuş çokk ama çok sevindim güle güle büyüt güzel annem benim.sağlıcakla büyüsün hayırlı evlat olsun sizlerede kız bebekmiş kızlar varya acayip güzel oluyor nasıl sevdirir kendini biraz daha büyüsünde
İnşallah lalecim tüm evlatlarımız sağlıklı huzurlu ve mutlu olsunlar büyüsünler.Çok çok teşekkür ederim canım benim.
Tüm evlatlar sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah.
Amin inşallah canım benim.İnşallah lalecim tüm evlatlarımız sağlıklı huzurlu ve mutlu olsunlar büyüsünler.
İnşallah lalecim sağol öp bebeği kokla benşm yerime süt kokuludur şimdiAmin inşallah canım benim.
Allahım razı olsun inşallah.
cok sevindim ablacim yaÇok çok teşekkür ederim canım benim.
Tüm evlatlar sağlıkla ve mutlulukla büyüsün inşallah.