Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Hayırlı günler herkese
Bugün iftara dayımdayız
İftar menüsü;
Mercimek çorbası
İçli köfte
Kuru fasulye
Tavuk kızartma
Salata
Ayran
Tatlıyı beyler getirecek akşama
Rabbim evimizden ve soframızdan bereketi ve huzuru eksik etmesin, Rabbim bütün ibadetlerimizi kabul etsin Aminnn

Sonunda ben de gelebildim.

Kocacım iftar menümüzü düşünmeye devam edince kendisine bu düşünce zamanını elektrik süpürgesi ile geçirme teklifi ettim. O evi süpürürken ben de evdeki şekeri, sütleri çıkardım. Artık kendi güllacımı kendim yapacaktım. Pastanelere boyun bükmeyecektim.

Kocam süpürgeyi bitirince kayınpeder telefonu ile bir aydınlanma yaşadık. Meğer börekler yapmışlar, bize hemen davetiye sunuldu.

Kocam tam börekleri almaya gidecekken iş arkadaşımız aradı, annesiyle birlikte 5 dakika görmek istermiş, tamam dedik. Anneciği kocaman tepsi güllaç getirmiş. Ah ağlayacağım. Şu gözümdeki yaş hep ucunda, bir türlü dinmedi, her gün 3 posta ağlıyorum. Allahım acıdan ağlatmasın inşallah…

İftar menümüzü toparlayayım;
Tarhana çorbası, az önce pişirdim.
Elma,armut, kuru kayısı, kuru üzüm hoşafı. Onu da az önce pişirdim.
Peynirli börek, bana.
Kıymalı börek, kocama.
Peynir,zeytin,domates,salatalık,biber
Lorlu omlet. Kocam illa istedi, kaç gündür yiyemedi, yazık.
Bol su!
Tabii ki canım güllaç!!!

Geçen çay muhabbeti vardı, benim pek aram yoktu, yeni içer oldum nedense canım çekiyor artık bazen. Kocacım çay çok sever. Artık bu gece bol bol içer.

Büyük ihtimalle sahur menümüz bunun benzeri olur, uyanmak ve yemek nasip olur inşallah.

Bizim menüler sizler gibi değil biliyorum. Normal sulu yemekle hiç aram yok maalesef. Tereyağ, peynir ve yumurta ile bir ömür yaşayabilirim. Arada köfte yiyorum da kahvaltı her daim masamızda bizim.

Herkesin ellerine sağlık.
Allahım olmayanlara versin inşallah.
Allahım hepimizin dualarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı kabul etsin inşallah.

Şifa,huzur ve umut dolsun yuvalarımız inşallah…

Sen var ya cansın, kuru ekmek koysan sofraya seve seve yenir, bu kadar tatlılığa bir de yemek yapma zaten

Sen var ya cansın, kuru ekmek koysan sofraya seve seve yenir, bu kadar tatlılığa bir de yemek yapma zaten
Canım arkadaşım benim,
Asıl sen çok tatlısın.
Şükür bugünlerimize iyiyiz daha iyi olalım inşallah Allah’ımın izniyle…
Rabbimin verdiği her nimete sonsuz şükür. Ekmeğiyle, pidesiyle çok bereketli oluyor Ramazan.

Bugün oruc tutmadım. Düne göre daha iyiyim. Ara ara bulantı oluyor ama o kadarını tolere edebilirim.

Annemde kalıyorum 10 gündür. Annemin kiracisi benim yakin arkadaşım. O da oruç tutmuyordu bugün. Kahvalti yaptık. Akşam da kısır yapacağız. Erkekler köyde kız kıza takılmak bence çok güzel oluyor.

Bugün psikolojik olarak da iyiydim menülerinizi okudum.

Bazılarına dibim düştü. Ben doğuştan bir salata canavarıyım her türlü salatayı deli gibi yerim.

Allah kabul etsin hanımlar
Allah bereket versin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…