Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yapıyorum canım. Süzme yoğurtla da enfes oluyor deneyin mutlaka. Smoothie blendrla yapıyorum.Tabii ki:
400g donmuş böğürtlen
1 yk bal
1 olgunlaşmış donmuş muz
Blender'dan geçirin, daha sert bir kıvam isterseniz biraz buzlukta bekletin
Ama çok güzel olmuş muhteşem olmus ellerine sağlıkAyyy bugün iftara bir buçuk saat kala benim kız tutturdu su böreği..
Yemeğim vardı hazırda.
Bir cesaret başladim.tavada az bişey tam ezan okunurken fotoyu aldım
Eki Görüntüle 3044617
Ayy çok teşekkür ediyorum.dar zamanda olmasa fırında yapıyorum aslında ama tavada da yumuşak olduAma çok güzel olmuş muhteşem olmus ellerine sağlık
Ayy çook leziz görünüyor ellerinize sağlıkkkAyyy bugün iftara bir buçuk saat kala benim kız tutturdu su böreği..
Yemeğim vardı hazırda.
Eki Görüntüle 3044617
Yaaa çok teşekkür ederimAyy çook leziz görünüyor ellerinize sağlıkkk
Ellerinize sağlık, afiyet olsun. Sunum da ayrı güzel olmuşAyyy bugün iftara bir buçuk saat kala benim kız tutturdu su böreği..
Yemeğim vardı hazırda.
Eki Görüntüle 3044617
Çok teşekkür ederimEllerinize sağlık, afiyet olsun. Sunum da ayrı güzel olmuş
Ellerinize sağlık şahanee gözüküyor şa ha neArkadaşlar, dün 1 bardağa yakın şerbetim vardı. İsraf olmasın diye küçük tavayla kadayıf yaptım. Bence pratik oldu. Size de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3044636
harika olmus deynep sifa olmustur insallahArkadaşlar, dün 1 bardağa yakın şerbetim vardı. İsraf olmasın diye küçük tavayla kadayıf yaptım. Bence pratik oldu. Size de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3044636
Ellerinize sağlık şahanee gözüküyor şa ha ne
Sağolun. Aslında karanlıktı biraz, uygulama ile biraz makyaj yaptımharika olmus deynep sifa olmustur insallah
Ellerine sağlık canım MaşaallahAyyy bugün iftara bir buçuk saat kala benim kız tutturdu su böreği..
Yemeğim vardı hazırda.
Eki Görüntüle 3044617
Ellerine sağlık canımArkadaşlar, dün 1 bardağa yakın şerbetim vardı. İsraf olmasın diye küçük tavayla kadayıf yaptım. Bence pratik oldu. Size de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3044636
Allahım börek tatlı arka arkaya geldiArkadaşlar, dün 1 bardağa yakın şerbetim vardı. İsraf olmasın diye küçük tavayla kadayıf yaptım. Bence pratik oldu. Size de tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3044636