Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

8. günden günaydınlar :) 3 gündür sahur hazırlıyorum ama yemiyorum, sadece su içip az da salatalık yiyorum. Bugünkü ifta menüm çook güzel, çünkü yok , iftara davetliyiz . Ama küçük oğlum şimdi patetes kızartması ve portakal suyu istiyor, bana yine mutfak yolu göründü Herkese şimdiden hayırlı iftarlar, Allah oruçlarımızı, namazlarımızı, dualarımızı kabul, günahlarımızı af etsin, Bizleri ve ailemizi cennet ehli eylesin, Amin Amin Amin...

Benim de gecen temmuz ayinda alindi safra kesem. Suan mide koruyucu kullanmasam ben de cok zorlaniyorum.

Elektrikli mangalda tavuk pirzola
Kozlenmis patlıcan ve koz biber salatasi (Domatesli,Sarimsakli, soğanlı,maydanozlu ekşili ve zeytinyağlı)
Sumakli maydanozlu soğan salatası
Karışık turşu ve acılı eZme turşu ve yeşillik
Kola ve ayran

Merhabalar
Bugün hava epey güzel Ankara'da
Ve haftasonu güzelliği,herkes evde

İftar menümüz;
Yoğurt çorbası (süzme yoğurt ile)
Kuru fasulye
Pirinç pilavı
Köz patlıcan salata, yoğurt
Tatlı da Nevzine tatlısı yapacağım birazdan

Oruçlarımız kabul olsun, vucudumuza, ruhumuza sıhhat olsun inşallah.

Allahım en yakın zamanda kolaylıklar versin inşallah.
Güzel günler ve geceler yakın, ben inanıyorum, az daha sabret.
Dualarımdasın…

Mutlu hafta sonu diliyorum hepimize.
Kocacım bu seneki ilk orucunu tuttuğu için menümüzü o belirleyecek.
Henüz kendisi uyuduğu için size bildiri yapamıyorum.
Gene uğrarım.

Aaaaa bu arada maalesef sahura 5 dakika kala evdeki tırtıl sayesinde uyandık. Resmen “hadi kalkın 1 lokma bişiy yiyin, suyunuzu, ilacınızı için” dedi.

Bu sahur menümüzü de artık birazdan düşünürüz.

Gene uğrarım, hepinize kolay gelsin.
Kendinize dikkat edin.
Allah’ıma emanet olun inşallah.

Benim de gecen temmuz ayinda alindi safra kesem. Suan mide koruyucu kullanmasam ben de cok zorlaniyorum.
Çok geçmiş olsun.Sahurda mı alıyorsunuz yoksa iftarda mı alıyorsunuz mide koruyucuyu.Annemde kullanıyor ama acaba yanlış mı kullanıyor.Önümüzdeki hafta da kontrolü var bakalım doktoru ne diyecek.

Çok geçmiş olsun.Sahurda mı alıyorsunuz yoksa iftarda mı alıyorsunuz mide koruyucuyu.Annemde kullanıyor ama acaba yanlış mı kullanıyor.Önümüzdeki hafta da kontrolü var bakalım doktoru ne diyecek.
Teşekkür ederim. Annenize de cok gecmis olsun.
Bana yemekler dokunmuyor uzun süre açlık dokunuyor. Ben sahurda alıyorum.
Yemek olarak sadece yumurta dokunuyor o da 2 tane yersem. 1 tane yersem sorun olmuyor.

Teşekkür ederim. Annenize de cok gecmis olsun.
Bana yemekler dokunmuyor uzun süre açlık dokunuyor. Ben sahurda alıyorum.
Yemek olarak sadece yumurta dokunuyor o da 2 tane yersem. 1 tane yersem sorun olmuyor.
Çok sağolun.Bi gitsin de bakalım doktoru ne diyecek daha 1,5 ay oldu alınalı.Belki zamanla daha iyi olur şu an çok erken.Oda Ramazandan önce bu kadar rahatsızlık duymadı.Açlık dokunuyor muhtemelen.

Hafta sonunu bulduk şükür, bir sürü iş yapma planım vardı ama elim daha o kadar olmamış, ağrım var biraz. Ortalığı toparlayıp yerleri robota teslim ettim, kendisine bu kadar minnettar olacağım aklıma gelmezdi eşim çalışıyor bugün, akşama canı et istemiş o yüzden iftar menümüz;

Yoğurtlu çorba
Kavurma
Pilav
Ayran
Salata
Kadayıf

Sahur yapmayacakmış artık eşim, midem rahatsız oluyor dedi o yüzden rahatım, herkese hayırlı iftarlar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…