Benim de gecen temmuz ayinda alindi safra kesem. Suan mide koruyucu kullanmasam ben de cok zorlaniyorum.Sonunda başlayabildim bende oruca.
Sahurda yumurta,karışık tost,yabanmersini suyu,kahvaltılık yedik.Laale ablanın deyimiyle bol su
Annem bir kaç gündür oruç tutamıyor safra kesesi alındı yakın zamanda zorlanıyor.
Allah razı olsun ondan yine bize sahur hazırlıyor.
İftara mantar çorbası,patates kızartması,sodalı tavuk,yoğurtlu havuç salatası,limonlu bisküvi pastası.Çok sevdiğim şeyler bir arada.Herkese hayırlı iftarlar.
Nevreste çok geçmiş olsun.
Allahım en yakın zamanda kolaylıklar versin inşallah.Merhaba hanimlar. Konuyu önceki seneler gibi takip edemiyorum. Ruh halim kötü olunca telefonu elime almak istemiyorum.
Bugün zor geçti. Midem mütemadiyen bulanıyor
Yarin oruç tutmayacağım. Bi de tutmadan deneyeceğim belki açlıktan bulanıyordur ama çok istahsızım.
Sahurda menemen yapacak eşim . Yanina kahvaltılık ve çay .
Hepinizin menülerini hevesle okuduğum günlere hızla dönüş yapabilmek duasi ile. Allah hepimizin ruhuna ve bedenine şifa versin❤
Çok geçmiş olsun.Sahurda mı alıyorsunuz yoksa iftarda mı alıyorsunuz mide koruyucuyu.Annemde kullanıyor ama acaba yanlış mı kullanıyor.Önümüzdeki hafta da kontrolü var bakalım doktoru ne diyecek.Benim de gecen temmuz ayinda alindi safra kesem. Suan mide koruyucu kullanmasam ben de cok zorlaniyorum.
Teşekkür ederim. Annenize de cok gecmis olsun.Çok geçmiş olsun.Sahurda mı alıyorsunuz yoksa iftarda mı alıyorsunuz mide koruyucuyu.Annemde kullanıyor ama acaba yanlış mı kullanıyor.Önümüzdeki hafta da kontrolü var bakalım doktoru ne diyecek.
Çok sağolun.Bi gitsin de bakalım doktoru ne diyecek daha 1,5 ay oldu alınalı.Belki zamanla daha iyi olur şu an çok erken.Oda Ramazandan önce bu kadar rahatsızlık duymadı.Açlık dokunuyor muhtemelen.Teşekkür ederim. Annenize de cok gecmis olsun.
Bana yemekler dokunmuyor uzun süre açlık dokunuyor. Ben sahurda alıyorum.
Yemek olarak sadece yumurta dokunuyor o da 2 tane yersem. 1 tane yersem sorun olmuyor.
Ben teşekkür ederim gelip misafir olmuş kadar oldum:)Teşekkür ederim, sofram her daim açık.