Evet canım şiddet arttı normalde ağrı var ama bu nefesimi kesiyor. Dün 2 ilaç aldım kesmedi.Kasık ağrın, uyuşukluk falan normal ama, çok mu sıktın kendini ağrının şiddeti arttı ve başında da ağrı oldu?
İlaç kullanıyorsun değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım şiddet arttı normalde ağrı var ama bu nefesimi kesiyor. Dün 2 ilaç aldım kesmedi.Kasık ağrın, uyuşukluk falan normal ama, çok mu sıktın kendini ağrının şiddeti arttı ve başında da ağrı oldu?
İlaç kullanıyorsun değil mi?
Ben geçen gün şaşırdım. 1 patlıcandan bitsin diye yaptığım musakkayı, 2 gün yedikAynen canım bitmiyor.Oysa her zaman yaptığım ölçüde yapıyorum.
Pilavı azalttım normalde 2 bardak yapıyordum 1 bardağa düşürdüm.O bile fazla oluyor ısrarla herkese bölüyorum
Bugün?Evet canım şiddet arttı normalde ağrı var ama bu nefesimi kesiyor. Dün 2 ilaç aldım kesmedi.
Ekmek yemiyorlar ondan pilav yapıyorumBen geçen gün şaşırdım. 1 patlıcandan bitsin diye yaptığım musakkayı, 2 gün yedik
Azaltmak da bereketini değiştirmiyor
Pilav yapmıyorum bile bile
Çok geçmiş olsun.Sağ tarafım uyuştu canım ve ağrı artıyor.Kasık ağrım arttı.Gece baş ağrısından uyuyamadım
Kanama arttı
Aslında son 1 saatte arttıNiyetliyim ama yarın bozarım belki regl oluyorumdur.Bugün?
Niyetlenmedin değil mi özür var diye?
Gençler onlar, yesinlerEkmek yemiyorlar ondan pilav yapıyorum
Sağ ol canım dün rahim biyopsisi yapıldı. Normalde ağrılarım var özellikle regl olmaya yakın.İkisi birleşince ağrım arttıÇok geçmiş olsun.
Rahatsız olduğunu bilmiyordum.
Allahım acil şifalar versin inşallah.
Öyle canım hepsi oruç tutuyorBugün 2 firemiz varGençler onlar, yesinler
Ayırt edebilecek gibi mi?Aslında son 1 saatte arttıNiyetliyim ama yarın bozarım belki regl oluyorumdur.
Sen de sağ ol canım.Sağ ol canım dün rahim biyopsisi yapıldı. Normalde ağrılarım var özellikle regl olmaya yakın.İkisi birleşince ağrım arttı
1 gün daha var ama tetiklemiş olabilirAyırt edebilecek gibi mi?
Dediğin gibi regl de olmuş olabilirsin
Allah razı olsun canımSen de sağ ol canım.
Sonuçlar hayırlısıyla iyi gelsin inşallah.
Evet canım. Neyse, bugün bitti zaten. Yarın niyetleme artık.1 gün daha var ama tetiklemiş olabilir
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamandaSağ tarafım uyuştu canım ve ağrı artıyor.Kasık ağrım arttı.Gece baş ağrısından uyuyamadım
Kanama arttı
Öyle yapacağım canımEvet canım. Neyse, bugün bitti zaten. Yarın niyetleme artık.
Çok teşekkür ederimAllah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda
Rabbim şifa versinSağ ol canım dün rahim biyopsisi yapıldı. Normalde ağrılarım var özellikle regl olmaya yakın.İkisi birleşince ağrım arttı