- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim kaç gündür iyiydik yapıyorduk biseyler dün yemeği çok abarttım sanki ben oructum benim hatam oldu . Neyse haftasonu eşim hazırlar birşeylerOyy miniğinle sana kolaylıklar dilerim canım beniim afiyet olsunnn
Şehzade de bekliyordurEmin ol ben de merakla bekliyorum
Ben liste yaptım. Buzdolabına astım ordan kopya çekiyorumHiç bir şey bulamıyorum yapacak bu sene erken tükendim sahurda da iftarda da
Daha ne olsun, fazla bir şey yapmaya gerek yok.Kızlar bende bugün mide bulantısından pek bişey yapamayacağım belli oldu
Menemen ve sucuklu yumurta yaparım
Dünden kalan karnıbahar pizza da var birde çay yaparım napalim bugün böyle olsun artık
Dışardan hic yiyemiyorum her şey midemi bulandırıyor . Bu ramazan biraz zorlu geçecek oruç değilim ama esim oruçlu artık biraz o biraz ben yaparak idare ediyoruz
Çok teşekkür ederim hepimize insallahDaha ne olsun, fazla bir şey yapmaya gerek yok.
Afiyet şifa olsun inşallah.
Taze kullanacağım canım, dondurucumda parmak sokacak yer yok, uğraşmazdım pattis ileŞehzade de bekliyordur
Patatesi taze mi kullanacaksın dondurulmuş mu? Dondurulmuş daha çıtır oluyormuş tazesine göre
Deneyimlemiş oluyorsunuz işte, ne güzelTaze kullanacağım canım, dondurucumda parmak sokacak yer yok, uğraşmazdım pattis ile
Şehzade her pişirdiğimiz şeyde bir kez daha şaşırıyor O sebeple O’na faturanın koyacağını pek düşünmüyorum
Bende yaptım ama çoğu yapılmadıBen liste yaptım. Buzdolabına astım ordan kopya çekiyorum
Amin canım benimDeneyimlemiş oluyorsunuz işte, ne güzel
Darısı başıma
Bende onu soracaktım.Bende yaptım ama çoğu yapılmadı
Ağrın ne durumda canım?Herkese merhaba
Bugün eşim orucu işte açacak.
Çocuklarında hepsi bugün oruç değil
Ondan kolay şeyler yapacağız.Hatta kızlar yapacak
Garnitürlü yoğurt çorbası (dünden)
Patates kızartması(fırında)
Çok alakasız ama kıymalı yumurta
Herkese hayırlı iftarlar
Liste günlük değil canım 20 madde oluşturduk. Onlardan birini seçip tik atıyoruzBende onu soracaktım.
Oruçluyken listeye nasıl uyuyorsunuz, canınız hiç mi liste dışı bir şey çekmiyor? diyecektim, sen cevaplamış oldun elticim.
Sağ tarafım uyuştu canım ve ağrı artıyor.Kasık ağrım arttı.Gece baş ağrısından uyuyamadımAğrın ne durumda canım?
Hakikaten, Rabbim bereketini veriyor. Yemekler hiç bitmiyorListe günlük değil canım 20 madde oluşturduk. Onlardan birini seçip tik atıyoruz
Ama bu yıl yemek yiyemiyoruz her şey kalıyorSadece 4 ya da 5 tanesi yapıldı
Kasık ağrın, uyuşukluk falan normal ama, çok mu sıktın kendini ağrının şiddeti arttı ve başında da ağrı oldu?Sağ tarafım uyuştu canım ve ağrı artıyor.Kasık ağrım arttı.Gece baş ağrısından uyuyamadım
Kanama arttı
Aynen canım bitmiyor.Oysa her zaman yaptığım ölçüde yapıyorum.Hakikaten, Rabbim bereketini veriyor. Yemekler hiç bitmiyor