Sağ ol canım Allah razı olsunAynen öyleRabbim şifa versin
Oruçta sıhhat vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım Allah razı olsunAynen öyleRabbim şifa versin
Oruçta sıhhat vardır
Çok teşekkür ederim canımNevreste geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Annenize çok geçmiş olsunSonunda başlayabildim bende oruca.
Sahurda yumurta,karışık tost,yabanmersini suyu,kahvaltılık yedik. Laale ablanın deyimiyle bol su
Annem bir kaç gündür oruç tutamıyor safra kesesi alındı yakın zamanda zorlanıyor.
Allah razı olsun ondan yine bize sahur hazırlıyor.
İftara mantar çorbası,patates kızartması,sodalı tavuk,yoğurtlu havuç salatası,limonlu bisküvi pastası. Çok sevdiğim şeyler bir arada.Herkese hayırlı iftarlar.
Nevreste çok geçmiş olsun.
Geçen hafta sonu yapmıştım bende. Eline sağlık. Cevizde güzel oluyor içineKızım haşhaşlı revani yaptı
Aslında genelde cevizli yapıyoruz. Ama bu sefer farklı olsun dedikTeşekkür ederizEn kolay tatlılardan biriGeçen hafta sonu yapmıştım bende. Eline sağlık. Cevizde güzel oluyor içine
Ben eski usule devam edeyim, 3 saat bekletince çayı havalara giriyorÇayımı ocağa koyma vakti deynepnaz
Sağ tarafım uyuştu canım ve ağrı artıyor.Kasık ağrım arttı.Gece baş ağrısından uyuyamadım
Kanama arttı
Geçen sene öyle yapmıştım bu sene pek yemek yiyemiyorum sulu yemeklerden ondan da bulamıyorum pekBen liste yaptım. Buzdolabına astım ordan kopya çekiyorum