- 13 Nisan 2007
- 32.974
- 99.781
- 45
Ah çok teşekkür ederim.her sene seni iftar topiğinde görebiliyorum.inaılmaz bir enerjin geçiyor bana.
Ben de burayı çok çok seviyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah çok teşekkür ederim.her sene seni iftar topiğinde görebiliyorum.inaılmaz bir enerjin geçiyor bana.
Amin inşaallah ellerine sağlık canım6. günden herkese selamlar . Menümü de yazayım hemen
Mercimek çorbası(3. gününde. Ben zaten ilk gün biten mercimek çorbası yapmadım hiç )
Fırında biber dolması+artan içle yaprak sarması
Fırında makarna(ama kaşar çok pahalı ve benim elim de bol birazcık, içimden bir ses yapma diyor )
Cacık
Bir de çay, çay içmeyeni pek sevmiyorlar burada malum
Tatlım yok şimdilik. Belki aldırırım eşime belki de aldırmam, ilerleyen saatlerdeki halime bağlı :)
Herkeşlere hayırlı iftarlar, Allah orucumuzu, ibadetlerimizi, dualarımızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin, bizi cennet ehli eylesin. Amin Amin Amin...
Artık bulamazsam bunu deneyeceğim ,çok tşk ederim . Bugün pazarda yoktu ama evime yakın bitkici var ona müracaat :)Ben yediğimiz kıvırcığın kökünü atmayıp biraz suda bekletip sonra toprağa gömüyorum öylede çıkıyor haberiniz olsun
Pastane pidesidir o yüzden size öyle tatlı gelmiştir . Yumuşak hamurları seviyorsanız . Afiyet ,şeker olsun .Et haşlama
Bulgur pilavı
Çoban salata
Tatlı yok
Birde dün eşim başka yerden pide almıştı 12lira mi ne acma hamurundan yapılmıştı sanki çok güzeldi. Dedim zenginler bunlardan yiyor herhal. Denemenizi tavsiye ederim
İyiki dondurucu var, bu dönemde ne iyi geldi, geçen dolma biber kalmış köşede, hazine bulmuş gibi sevindimHayırlı iftarlar herkesin eline sağlık diyeyim şimdiden.
Elimin müthiş ayarsızlığı sağolsun her yemeği ordu doyacak şekilde yapıyorum dünden artan makarna var onu tabiki ziyan olmasın diye bilin bakalım kim yemek zorunda
Kızımla eşime yemek yapmam lazım henüz yapmadım buzluğu tüketmeye devam. Derin dondurucudan illaki bir maden çıkar kazırsam