- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alt çaydanlıkta da üst çaydanlıkta da soğuk su koyup, üstteki çaydanlığa aynı anda çayını mı koyuyorsun yasmin?Yetişiyor tabi
Soğuk su ile demlenen çay gibisi yok benim için
Sen ziyan etme, o seni ziyan eder Deynep’im
Vayy menü güzel, iftara davet etsene beni O kadar niyetlendim, şu triliçeyi bir yapamadım gitti. Hep üstteki sosu yüzünden, tutturabilir miyim diye erteledim hepİftara ;
Tarhana çorbası
Karışık kuru dolma, yaprak sarma
Salata
Ayran
Trileçe (dünden)
Hayırlı iftarlar
Buyur gel deynomVayy menü güzel, iftara davet etsene beni O kadar niyetlendim, şu triliçeyi bir yapamadım gitti. Hep üstteki sosu yüzünden, tutturabilir miyim diye erteledim hep
Aynen öyle canım. Alta da, üste de soğuk su koyuyorum ve direkt soğuk suya çayı döküyorum. En küçük göz ve kısık ateşte 2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor. Ve bayatlamıyorAlt çaydanlıkta da üst çaydanlıkta da soğuk su koyup, üstteki çaydanlığa aynı anda çayını mı koyuyorsun yasmin?
Ben de deneyeyim öyleyse, o kadar güzel oluyorsa.
Ohhh missİftara ;
Tarhana çorbası
Karışık kuru dolma, yaprak sarma
Salata
Ayran
Trileçe (dünden)
Hayırlı iftarlar
Sağol yasomOhhh miss
Sağol yasom
Aynen öyle canım. Alta da, üste de soğuk su koyuyorum ve direkt soğuk suya çayı döküyorum. En küçük göz ve kısık ateşte 2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor. Ve bayatlamıyor
Çay suyunu koyunca hemen kaynıyor, çayı demle sonra 15 dk bekle iç. Bu tam bana göre çay kendi kendine ocakta beklesin, belli bir saat sonra alttakinin altını açıp içmeye başlayabilirim değil mi
3 saatte mi demleniyorAynen öyle canım. Alta da, üste de soğuk su koyuyorum ve direkt soğuk suya çayı döküyorum. En küçük göz ve kısık ateşte 2 buçuk-3 saatte demlenmiş oluyor. Ve bayatlamıyor
Geçmişler olsun inşallahHerkese selam birgün daha buradayız şükür, elimdeki alçı çıktı, doktor yarına iş başı yazdı o yüzden evdeyim. Rabbim kimseyi elden ayaktan düşürmesin, 15 gün alçı depresyona soktu beni resmen eşim ne kadar yardım etse de talan olmuş evimle başbaşayım buna bile şükrediyorum şu an. Biraz evi toplama ve pazara çıkma planım var, iftar ve sahur menümü belirledim
İftar:
Ezogelin çorba
Fırında baget (dünden kaldı 3 tane)
Pilav (dünden)
Nohut
Salata
Yaprak sarması (buzluktan azıcık kalmış)
Tatlı olarakta şekerpare, dondurmada var
Sahur:
Kahvaltılıklar
Melemen
Peynirli börek
Rabbim tüm ibadetlerimizi kabul eylesin, hastalara şifa nasip etsin
Evet, 2-3 saatte demini alıyor. Fakat bu şekilde demlenen çay ne acılaşıyor ne de bayatlayıp rengi değişiyor.3 saatte mi demleniyor
Ben mi yanlıs anladım:)