Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Herkes çayını erken demleyip içmeye başlamış. Ben yeni demliyorum bu saatlerde. Yemekten en az 45 dakika sonra içilmesi gerektiğini okumuştum. Kahvaltıda, ikindi çay saatlerinde falan yemek yanında içiliyor, bari akşam yemeği vitamini, demiri gitmesin diye geç demliyorum.
Keşke uyabilsek🤷🏻‍♀️İftardan önce demliyorum🤦🏻‍♀️

Ben de kolayı çok seviyorum, yok mu kola seven
Üstte yemeğin yanına çay demlemediğimi gören de sağlığıma çok dikkat ediyorum sanar
Çay yapma, kola iç yemeğin yanına, sonra çay sağlıksız de:KK53:
Kola yılda 1 ya da 2 içeriz😄En son ne zaman içtim hatırlamıyorum🤔Kurban bayramı olabilir🤣

Herkes çayını erken demleyip içmeye başlamış. Ben yeni demliyorum bu saatlerde. Yemekten en az 45 dakika sonra içilmesi gerektiğini okumuştum. Kahvaltıda, ikindi çay saatlerinde falan yemek yanında içiliyor, bari akşam yemeği vitamini, demiri gitmesin diye geç demliyorum.
İftardan 2-2 buçuk saat evvel soğuktan çayı koyarım ocağa, hiç bekleyemem 45 dk falan 🤣🤣

Üstte yemeğin yanına çay demlemediğimi gören de sağlığıma çok dikkat ediyorum sanar
Kolayı sadece misafirim varken alırız, kalan da dökülür içmeyiz🤭🤣🤣

17 canım🤗Bende küçükken vermedim.Ama cidden alışkanlık değil içinde olacak insanın🤭1-2 yıldır arada içiyorlar.Biri neredeyse hiç içmez🤭
Bende hiç sevmiyorum çay kahvede sevmem gerçi 5 sene icmesem aklıma gelmez ışte bazen misafirlikte içiyorum 1 bardak ama çok zor geliyor onu bile içmek kahvaltıda 1 bardağı zor bitiriyorum 😁😀

Öğrencilik zamanlarımda kahvaltıda bile kola içerdim, aç tok farketmez çok içerdim, böbreklerimi idrar yollarımı mahvedince bıraktım
O da ciddi bağımlılık yapıyor ama birkez o döngüyü kırıp bırakırsan daha aramıyorsun
Belki on yılı geçmiştir hiç girmedi evimize, çocuk da olunca ona örnek olmama adına hiç içmedik
Soğuyup içmemek isterseniz şu zero olanları tavsiye ederim iğrenç bir tadı var koladan soğutuyor insanı

X