Sen ne yaptın ana yemekUla cemosen önemlisi yok
Gel valla bayılırım.misafir ağırlamasına heleki iftar sofrasındaİftara size geleyimmiiiiiiiiii
İyidir canım benim inşallah iyidir.Ayy sevindim valla fellah köftesi bulmanıza inşallah iyidir tadı ablacım
Kıyma patatesle oturtma yaptımSen ne yaptın ana yemek
Ya kolay bişey olması lazım vakit az
Tavuk yapabilirsiniz.Sizde de mercimek varAyy kızlar maşallah hepiniz döktürmüşsunuz
Ben biraz yavaş çıktım heralde
Mercimek çorbası yapıyorum.
Havuç salatası.
Yanına yemek bulamadım
Sütlaç var birde
Ana yemeği bulursam tamamdır
Eskiden Ramazan'ın ilk günü mercimek yapın diye diretirlerdiTavuk yapabilirsiniz.Sizde de mercimek varbugün herkes mercimekci oldu.
Tüm Türkiye mercimek kokuyor bugünTavuk yapabilirsiniz.Sizde de mercimek varbugün herkes mercimekci oldu.
Ya bunu bir üye daha dedi bem yeni duydum aslı varmı ki o zaman tamamdır çorbadan sevabı kaptikEskiden Ramazan'ın ilk günü mercimek yapın diye diretirlerdi
Mercimek pişerken tespih çeker derler.
Her Ramazan ilk gün mercimek yapıyorum
Kıyma patatesle oturtma yaptım
Tam bulduk benim eşim bana bı yemek öğretti çok basit onu yapcamBen diyecektim akşam oluyor fırına bi tavuk patates tamamCemoos
TeşekkürlerHarika menüler bayıldım
Mercimek pisirmek için öyle derlerdi canım.Ya bunu bir üye daha dedi bem yeni duydum aslı varmı ki o zaman tamamdır çorbadan sevabı kaptik
Ooo hadi bakalım buldun yemeğiTam bulduk benim eşim bana bı yemek öğretti çok basit onu yapcam
Patatesleri yuvarlak dilim doğruyoruz elma dilim de olur.
Tavuk ile haşlıyoruz.
İçine de bir baş bütün soğan,tuz bu kadar
Onu yapcam yarım saate olur
Kıza da patates kizarticam tamamdırOoo hadi bakalım buldun yemeği
Komsum kalk kız yap yemekleriniKıza da patates kizarticam tamamdır
Yarına daha erken yapıyım bari
Corbam var bugün vermeKomsum kalk kız yap yemeklerini
Ben tam iftara yakın sana çorba veriyim kapıdan