Popüler Konu Ramazan'da İftar ve Sahur Menülerimiz (2022)

Bugün eşimin babaannesini iftara davet ettim. Kadir Gecesi diye sağ olsun, dua da okuyacakmış evimizde. Çok mutlu oldum.

Tarhana çorbası (babaannemiz bir bunu içiyor, bir de yeşil mercimek çorbası ama ben onu beceremiyorum)
Zeytinyağlı yaprak sarma (buzluğumda var)
Fırında tavuk pirzola ve elma dilim patates
Bulgur pilavı
Yeşil yapraklı salata
Kabaklı havuçlu cevizli meze
Bir de irmik tatlısı yapacağım.

İnşallah beğenir babaannemiz. 🥰

IMG_20220427_103331_870.jpg

Kadir Gecemiz mübarek olsun, Rabbim bütün ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin... Bu mübarek gecenin hürmetine bizi affetsin Aminnnn 💞
Bugün İftarda;
İzmir köfte
Tavuk suyuna şehriyeli pirinç pilavı
Mevsim salata
Ayran var
Eşim çorba içmiyor artık, bende bugün yapmam😊 Bayram temizliği yaptığım için yemeğimi erkenden yaptım birtek iftara yakın pilav yaparım😍
Rabbim evimize ve soframıza huzur ve bereket versin Aminnn 💖

Bugün eşimin babaannesini iftara davet ettim. Kadir Gecesi diye sağ olsun, dua da okuyacakmış evimizde. Çok mutlu oldum.

Tarhana çorbası (babaannemiz bir bunu içiyor, bir de yeşil mercimek çorbası ama ben onu beceremiyorum)
Zeytinyağlı yaprak sarma (buzluğumda var)
Fırında tavuk pirzola ve elma dilim patates
Bulgur pilavı
Yeşil yapraklı salata
Kabaklı havuçlu cevizli meze
Bir de irmik tatlısı yapacağım.

İnşallah beğenir babaannemiz. 🥰
Ne kadar güzel yaa, maşallah. Yaşlının duasını almak ona oruç açtırmak. Babaanneye hayırlı ömürler, evinize bereketiyle gelsin gitsin inşallah.
💐

🌷Kadir Gecemiz mübarek olsun değerli hanımlar🌷
Affedici olan, affetmeyi seven Yaradanımız bu gece bizleri affolanlardan eylesin inşallah 🤲🏼

Bu akşam eşimin arkadaş grubu ile dışarda iftar edeceğiz, bi 17 kişi falan olacağız çoluk çocuk 🤩

Allah oruçlarımızı ibadetlerimizi ve bütün iyi niyetlerimizi kabul etsin.
Bu geceden, bu ramazandan, daha iyi bir insan olarak çıkmamızı, arınmış olarak çıkmamızı nasip etsin.
Sevgiler💐

X